GEWONNEN! De Gebitskliniek is Onderneming van het Jaar Alblasserwaard 2016/2017!

Comment

GEWONNEN! De Gebitskliniek is Onderneming van het Jaar Alblasserwaard 2016/2017!

Het is ons gelukt! De Gebitskliniek is Onderneming van het Jaar Award Alblasserwaard categorie Starter!

Na een selectieprocedure door een speciaal hiervoor door initiatiefnemer Businesss Event Alblasserwaard samengestelde jury onder leiding van juryvoorzitter notaris Hans Koppelaar, Teus Boerman, Machiel Pranger en Michel van Hoorne, is De Gebitskliniek verkozen tot Onderneming van het Jaar Alblasserwaard 2016/2017!

Volgens initiatiefnemer Business Event Alblasserwaard behoren wij hiermee tot de Parels van de Alblasserwaard!

Wij zijn de gehele organisatie bestaande uit de burgemeester, wethouders, hoofdsponsor ABN-AMRO, Official Partner Visser & Visser Accountants en Adviseurs, Business Partners, jury- en commissieleden zeer dankbaar voor de erkenning van deze mooie status. Wij zijn erg trots op deze eervolle vermelding, een mooie kroon op ons werk van het afgelopen jaar! 

Comment

Late Summer Fair 2016 (10-9-2016)

Late Summer Fair 2016 (10-9-2016)

DEELNAME AAN DE LATE SUMMER FAIR 2016

De Gebitskliniek is aanwezig op de Late Summer Fair op 10 september 2016. Net als voorgaande jaren vindt deze plaats op de Kerkbuurt-West tussen de grote kerk en de A.W. de Landgraafstraat in Sliedrecht. Loop bij ons eens langs voor een informele kennismaking of als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend!

Tijdens de fair vertellen wij u graag over onze dienstverlening en de behandelingen die wij aanbieden. En natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen. 

Het overstappen naar een nieuwe praktijk is een grote stap voor veel mensen. Daarom zijn onze Open Dagen en onze deelname aan deze fair uitermate geschikt moment om onze praktijk en onze medewerkers te ontmoeten. Wij hopen u te mogen begroeten aanstaande zaterdag 10 september!

Jaren jonger met een passende prothese!

Comment

Jaren jonger met een passende prothese!

Vandaag stond er een leuk artikel over ons op www.hetkompassliedrecht.nl.

Ria Scholten

SLIEDRECHT In een fraai pand aan de Kerkbuurt 124 is sinds maandag 8 juni De Gebitskliniek gevestigd. ,,Onze praktijk is gespecialiseerd in het vervaardigen van (gedeeltelijke) gebitsprothesen en implantaat gedragen prothesen, ook wel klikgebitten genoemd", vertelt eigenaresse Britt Hageraats. ,,Reparaties kunnen normaliter binnen twee uur worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om een prothese te rebasen (op te vullen)."

,,In mijn familie komen de beroepen tandarts, tandtechnicus en kaakchirurg veelvuldig voor", aldus Britt. ,,Je kunt dus stellen dat ik al vanaf jonge leeftijd vertrouwd ben met een goede mondzorg. De liefde voor het vak heb ik van huis uit meegekregen en in de loop van de tijd heb ik daar een duidelijk beeld bij gekregen. Ik ben namelijk van mening dat iedereen recht heeft op een goed passende prothese, die met aandacht en zorg is gemaakt en iemand vele jaren jonger kan doen lijken. 

Ze vertelt verder: Een slecht passend kunstgebit kan voor ongemak en problemen zorgen. Veel mensen realiseren zich niet dat er een oplossing mogelijk is, maar passen zich aan de situatie aan. Redenen om eens bij ons binnen te stappen kunnen zijn: moeite met kauwen en/of praten, een iets ingevallen gezicht, hangende mondhoeken, pijnlijke plekjes in de mond en zelfs nekklachten. In sommige gevallen komt de onderkaak iets naar voren. Een ander signaal is het gebruik van kleefpasta's, die bij een goedpassend gebit overbodig zijn."

,,Nieuwe cliënten kunnen rekenen op een gratis en vrijblijvend intake- en adviesgesprek", laat Britt weten. ,,Aan de hand van de uitkomst wordt een behandelplan met een bijbehorend kostenplaatje opgesteld. In geval van een nieuwe prothese kunnen cliënten hun wensen op het gebied van de kleur, stand en grootte van de tanden al in de behandelstoel aangeven. Tandtechniek is een ambacht, dat bij ons 'in huis' met veel vakkennis wordt uitgeoefend. Wij adviseren om bij de passessie een partner, familielid of goede bekende mee te brengen. Zij kunnen het best beoordelen hoe de prothese staat."

Ter gelegenheid van de opening heeft De Gebitskliniek een aantrekkelijke openingsaanbieding in de vorm van een gratis kunst- of klikgebit. Britt legt uit: ,,Wij nemen de eigen bijdrage bij aanschaf van een nieuwe prothese tot een bedrag van 250 euro voor onze rekening. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en het verbruikte eigen risico is dit in vrijwel alle gevallen kostendekkend voor de cliënt. De actie loopt tot en met 30 juni van dit jaar."

De Gebitskliniek is zaterdag 13 juni (tijdens de Kerkbuurtbraderie) geopend. ,,Iedereen is welkom om kennis te komen maken", vertelt Britt. ,,Ik kan me voorstellen dat de aanschaf van een nieuwe prothese een hele stap is en dat mensen daar graag van tevoren een gezicht bij willen zien. Onze reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Buiten deze uren zijn we telefonisch bereikbaar via 0184 - 636964. Zie voor meer informatie de website www.degebitskliniek.nl.

Comment

De Gebitskliniek bestaat 1 jaar!

1 Comment

De Gebitskliniek bestaat 1 jaar!

1 JARIG BESTAAN!

EEN JAAR GELEDEN HEEFT DE GEBITSKLINIEK HAAR DEUREN GEOPEND AAN DE KERKBUURT IN SLIEDRECHT. INMIDDELS IS DE PRAKTIJK UITGEGROEID TOT EEN COMPLEET MONDZORGCENTRUM WAAR ALLES OP HET GEBIED VAN TANDHEELKUNDE ONDER 1 DAK TE VINDEN IS MET EEN TEAM VAN MAAR LIEFST 10 SPECIALISTEN. TIJD OM EVEN TERUG TE BLIKKEN EN TIJD VOOR EEN FEESTJE! VISIE

Zorgeloos eten, praten en lachen. Helaas zijn er veel mensen die jarenlang rondlopen met problemen met hun tanden of gebitsprothese. Men raakt gewend aan de problemen en past zich aan; lachen met hun hand voor de mond of het aanpassen van het eetpatroon. De Gebitskliniek vindt dat zorgeloos eten, praten en lachen voor iedereen mogelijk moet zijn. Samen met de cliënt wordt er gekeken hoe dit behaald kan worden, een passend plan voor ieder budget. Doordat alles onder 1 dak aanwezig is kan er snel geschakeld worden door de verschillende specialisten. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Een ding staat vast, nadat de behandelingen zijn afgerond, kan men weer stralend lachen en is het gebit weer in topconditie!  

HET BEGIN

De Gebitskliniek is begonnen als een kleine praktijk gespecialiseerd in gebitsprothesen, waar gebitsprothesen in eigen huis worden vervaardigd. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met de persoonlijke wensen welke direct worden verwerkt in het eindresultaat. Dit is waar De Gebitskliniek zich onderscheidt van andere instellingen, persoonlijke aandacht en klantgericht werken. De locatie aan de winkelstraat de Kerkbuurt is dan ook geen toeval, laagdrempelig en altijd bereikbaar voor vragen en advies is de achterliggende gedachte. 

IN HET NIEUWS

Vorig jaar kwam het schrijnende verhaal van Marja Scholtes in het nieuws, de Papendrechtse die al een half jaar haar gebitsprothese niet kon dragen omdat die niet goed paste. Toen De Gebitskliniek hiervan hoorde werd er direct contact opgenomen. Binnen 2 uur hebben ze haar geholpen zodat ze haar gebitsprothese wel kon dragen. Dit maakte landelijk veel los. Er is een enorme groep mensen die denken dat ze niet meer geholpen kunnen worden. En niet alleen bij degene met een gebitsprothese maar ook vaak aan het eigen gebit. Hierdoor ontstond de wens om de praktijk uit te breiden tot een volledig mondzorgcentrum, zodat de dienstverlening voor iedereen van betekenis kan zijn.

GROEI

In februari is het naastliggende pand betrokken. Een prachtige uitbreiding met 2 extra behandelkamers waardoor alle behandelingen nu in huis gefaciliteerd kunnen worden. Inmiddels bestaat het team uit 10 enthousiaste collega's waaronder tandartsen, implantologen, mondhygienistes en prothese specialisten. De groei wordt mede mogelijk gemaakt doordat men tegenwoordig vrij is om de eigen tandarts te kiezen, je zit dus niet meer vast aan de tandarts vanuit het vroegere ziekenfonds. En doordat de tandarts tarieven vast liggen en dus overal hetzelfde zijn, kiest de client steeds bewuster zijn zorgverlener. 

SPECIALISMEN

De specialisten van De Gebitskliniek zijn gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen. Dit zijn ondermeer cosmetische behandelingen zoals facings en het bleken van tanden, of restauratieve tandheelkunde waaronder kronen, bruggen en implantaten.  De mondhygieniste zorgt dat mondgezondheid weer in topconditie komt en de prothese specialisten zorgen voor het mooiste en best passende eindresultaat. En uiteraard is men ook welkom voor de normale halfjaarlijkse controle.

ANGST VOOR DE TANDARTS

Veel mensen hebben angst voor de tandarts. Bij De Gebitskliniek is hier alle begrip voor. Er wordt gewerkt in een relaxte en informele sfeer. Doordat het advies eerlijk en duidelijk is weet men waar hij aan toe is en de client maakt uiteindelijk zelf de keuze of de behandeling wordt ingezet. "Wij merken dat als mensen eenmaal bij ons in de praktijk komen de angst grotendeels wordt weggenomen en dat men na de kennismaking overtuigd is om de behandeling in te zetten."

BEST BEOORDEELD

En al dit voorgaande wordt gewaardeerd! De cliënten van De Gebitskliniek waarderen de service en het resultaat met een 9,8 op independer. En daar is De Gebitskliniek trots op! "Ook al is het slechts een cijfer, het geeft ons de voldoening van ons werk", aldus Britt Hageraats, eigenaresse van De Gebitskliniek. 

GRATIS BEHANDELINGEN

Omdat De Gebitskliniek deze week haar 1 jarig bestaan viert, zullen er 3 GRATIS BEHANDELINGEN worden verloot onder alle nieuwe cliënten die een afspraak maken voor een prothese controle of consult bij de tandarts / mondhygieniste. 

1x GRATIS kunst of klikgebit, 1x GRATIS tanden bleken en 1x GRATIS gebitsreiniging. 

Alle cliënten die in deze week een intake gesprek inplannen en de geadviseerde behandeling(en) laten uitvoeren door De Gebitskliniek maken kans op de 1 van de prijzen. Deze week maken 3 cliënten kans op de gratis behandelingen.

Voorwaarden:

  • De actie is geldig in de periode van 6 juni tot en met 12 juni 2016. De inschrijving moet binnen deze periode vallen.
  • De Gebitskliniek selecteert de winnaars.
  • De winnaar krijgt de kosten vergoed, welke zelf betaald dienen te worden. De overige kosten van de behandeling worden op de verzekering verhaald.
  • De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het voldoen van het eigen risico van de zorgverzekering.
  • De winnaar krijgt de kosten van de gewonnen behandeling vergoed na afronding van de behandeling.
  • De winnaars stemmen er mee in dat er foto’s gemaakt worden en er een interview afgenomen wordt voor promotie doeleinden voor gebruik op de website en social media.
  • De Gebitskliniek behoudt zich het recht voor om actievoorwaarden aan te passen indien er een vermoeden is van misbruik door de deelnemers aan de actie.
  • Iedere bestaande of nieuwe cliënt kan deelnemen aan deze actie.

KENNIS MAKEN?

De Gebitskliniek is 6 dagen per week geopend van maandag tot zaterdag, u kunt voor een gratis adviesgesprek aan de balie altijd zonder afspraak binnenstappen. Of bel voor een gratis intake gesprek: 0184 - 63 69 64.

Lees hier het volledige artikel.

 

1 Comment

Even voorstellen: Linda Roozenbeek (Mondhygieniste)

Even voorstellen: Linda Roozenbeek (Mondhygieniste)

Sinds vorige week is mondhygiëniste Linda Roozenbeek (r) ons team komen versterken. 
Linda heeft 18jaar ervaring en heeft bij vele praktijken de mondgezondheid op goede kaart gezet.

Linda ziet het als haar uitdaging om angstige mensen weer vol zelfvertrouwen te laten lachen. "Je mond en glimlach zijn je persoonlijke visitekaartje hiermee moet je vol zelfvertrouwen kunnen stralen!"

Haar speciale interesse gaat uit naar parodontologie en Linda's specialisaties zijn het behandelen van angstige patiënten en tandheelkundig of medisch gecompromitteerd patiënten.

Wilt u weten wat Linda voor uw mondgezondheid kan betekenen? Neem dan even contact op via 0184-636964!

Open Dagen 6 en 7 Mei 2016

Open Dagen 6 en 7 Mei 2016

De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad (23-1-2016)

Comment

De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad (23-1-2016)

De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad (23-1-2016)

Vandaag stond er een publicatie over De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad. Een leuk artikel over niet opgeven als je ergens in gelooft. Terwijl we ruim een half jaar geleden zijn gestart als gebitsprothese specialist zijn we erg trots dat we nu ook mensen met hun eigen tanden kunnen gaan helpen om weer zorgeloos te kunnen eten, praten, lachen!

Comment

Open dagen tijdens de kerstmarkt 18 en 19 december 2015

Open dagen tijdens de kerstmarkt 18 en 19 december 2015

Tijdens de kerstmarkt op de Kerkbuurt houdt De Gebitskliniek open dagen! De verbouwing voor de uitbreiding van onze praktijk is in volle gang. De deur staat open voor iedereen die bij ons een kijkje in de keuken wil nemen.

Bent u het zat om voedsel onder uw kunst- of klikgebit te hebben? Bent u het gebruik van kleefpasta’s zat? Wilt u weer stralend kunnen lachen? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor het behoud van uw eigen tanden en kiezen?

Kom dan langs tijdens onze open dagen. Graag luisteren we naar uw wensen, geven u vrijblijvend advies en maken een persoonlijke kostenbegroting voor u. U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet!

Naast onze expertise op het gebied van gebitsprothesen gaan wij per 1 februari van start met een gespecialiseerde tandarts, implantoloog en mondhygiënist. U kunt bij ons terecht voor een totaalplan voor het behoud van uw eigen tanden, gebitsverbeteringen of voor een complete gebitsmetamorfose. Graag laten we u tijdens de open dagen tijdens de kerstmarkt zien wat u komend jaar van ons kan verwachten! 

Inschrijven bij onze praktijk kan per direct!

De Gebitskliniek zoekt versterking!

Comment

De Gebitskliniek zoekt versterking!

VACATURE : Ervaren (preventie)assistente

Wij zijn op zoek naar een representatieve en ervaren tandartsassistente. Heb je passie voor je vak, liefde voor de cliënten en werk je graag in een jong en groeiend bedrijf waar klantgerichtheid centraal staat?

Functieprofiel
• Afgeronde relevante opleiding (preventieassistent)
• Vriendelijk
• Communicatief sterk
• Betrokken, groot sociaal hart
• Sociaal
• Niet-roken (tijdens werkdagen)
• Vaccinaties volgens het rijksvaccinatieprogramma en Hepatitis B vaccinatie.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je in ieder geval beschikbaar voor 2 dagen in de week? Stuur je CV naar info@degebitskliniek.nl

Comment

De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad over onze hulp aan Marja Scholtes

Comment

De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad over onze hulp aan Marja Scholtes

Vandaag stond er een publicatie over De Gebitskliniek in het Algemeen Dagblad. Een leuk artikel over niet opgeven als je ergens in gelooft. Terwijl we ruim een half jaar geleden zijn gestart als gebitsprothese specialist zijn we erg trots dat we nu ook mensen met hun eigen tanden kunnen gaan helpen om weer zorgeloos te kunnen eten, praten, lachen! Lees hier het hele artikel.

ALGEMEEN DAGBLAD 7-10-2015

PAPENDRECHTSE AL HALF JAAR ZONDER BOVENGEBIT

Marja Scholtes met haar niet passende kunstgebit. Ze voelt zich niet se­rieus genomen door haar zorgverzekeraar FBTO. 'Ik word al zo lang van het kastje naar de muur gestuurd.' © Foto Richard van Hoek.

IN DE KRANT De Papendrechtse Marja Scholtes is ten einde raad. Op 5 mei liet zij haar verrotte bovengebit trekken, maar ze heeft er nog altijd geen passende neptanden voor terug. De tandarts, verzekeraar FBTO en een gespecialiseerde kliniek wijzen vooral naar elkaar en weigeren op te draaien voor de kosten.

Ze lijkt de schaamte inmiddels voorbij. Want terwijl Marja Scholtes (56) vertelt wat voor ellende haar sinds 5 mei is overkomen, ligt haar kunstgebit keurig in een glaasje water op het aanrecht. Zitten blijft hij toch niet.

"Zoals ik ben behandeld: het hoort niet in Nederland. Respectloos, onmenselijk. Ik heb al zolang pijn. Ik ben 10 kilo afgevallen omdat ik niet fatsoenlijk kan eten. Ik slaap slecht, kan niet normaal praten. En wat te denken van mijn sociale leven? Ik werk in een garagebedrijf, onder meer als receptioniste. Nou, dat is niet prettig hoor, met een klapperend gebit mensen ontvangen. Ik ben razend en verdrietig tegelijk."

Bronvermelding; Algemeen Dagblad, Door redactie, 7-10-2015 01:45, link naar artikel

ALGEMEEN DAGBLAD 12-10-201 

GRATIS KUNSTGEBIT VOOR VROUW ZONDER TANDEN

© AD.

SLIEDRECHT De Gebitskliniek uit Sliedrecht heeft Marja Scholtes aangeboden gratis een passend kunstgebit aan te meten. ,,Want dit kan zo echt niet," zegt eigenaresse Britt Hageraats van de gespecialiseerde prothesekliniek. Zij las het schrijnende verhaal van de 56-jarige Papendrechtse zaterdag in deze krant.

Scholtes zit al sinds 5 mei zonder passend bovengebit. Volgens haar tandarts is dat het gevolg van een kaakafwijking. Verzekeraar FBTO betwist deze lezing. Gevolg: niemand wil voor de plaatsing van dure implantaten opdraaien. Ondertussen is Scholtes ten einde raad. Ze is 10 kilo afgevallen omdat ze niet normaal kan eten.

,,Dat is echt fantastisch," jubelt ze over het aanbod. Hageraats heeft de Papendrechtse vandaag uitgenodigd in haar kliniek. ,,Ik kan niks beloven, maar we gaan proberen haar huidige prothese passend te maken. Een tijdelijke oplossing, maar dan kan ze in elk geval normaal eten."

Bronvermelding; Algemeen Dagblad, door redactie, 12-10-2015 09:14, link naar artikel.

ALGEMEEN DAGBLAD 13-10-2015

DOLGELUKKIG MET NIEUW GEBIT

’IK BEN HELEMAAL EUFORISCH’

© Rinie Boon.

SLIEDRECHT De Papendrechtse Marja Scholtes, die al een halfjaar zonder bovengebit rondliep, is dolgelukkig. De Gebitskliniek uit Sliedrecht, waar Britt Hageraats haar een gratis passend kunstgebit aanbood, kreeg het in één middag voor elkaar. De oude niet-passende prothese werd aangepast en Scholtes kan na maanden weer normaal eten en praten. 'Ik ben euforisch,' zegt Scholtes.

,,De prothese past, het zit naar behoren," zegt de Papendrechtse Marja Scholtes nog enigszins verbaasd. Na een half jaar zonder bovengebit rond te hebben gelopen, heeft Scholtes eindelijk een prothese die past.

Toen afgelopen zaterdag het verhaal van Scholtes in deze krant verscheen, bood de Gebitskliniek op de Kerkbuurt in Sliedrecht zich aan als redder in nood. Eigenaresse Britt Hageraats van de prothesekliniek bood aan het kunstgebit gratis passend te maken. Gistermiddag had Scholtes een afspraak, om slechts een paar uurtjes later de kliniek weer uit te lopen. ,,Ik ben helemaal euforisch," zegt de Papendrechtse lachend. ,,Ik ben zo'n gelukkig mens. De manier waarop ze hier met me omgingen, zo vriendelijk en met begrip. Dat heb ik nog niet eerder gezien in deze branche."

Hageraats van de Gebitskliniek maakte de oude prothese passend door deze op te hogen. ,,We hebben een randopbouw gemaakt die beter over de kaak valt. Het heeft een zachte basis waardoor ze het gebit zonder kleefpasta in kan," legt ze uit. Toen Scholtes op 5 mei haar verrotte bovengebit liet trekken bleken er geen passende neptanden te zijn. FBTO wilde niet voor de kosten opdraaien, maar de ellende lijkt nu voorbij. Over twee weken moet Scholtes terugkomen voor het definitieve gebit.

Bronvermelding; Algemeen Dagblad, door Salwa van der Gaag, 13-10-2015 09:57, link naar artikel.

Comment

Verwend met een prachtige bos bloemen van een tevreden klant!

Verwend met een prachtige bos bloemen van een tevreden klant!

Vandaag werden wij wederom verrast door een van onze cliënten om ons te bedanken voor een prachtig eindresultaat van zijn nieuwe kunstgebit! 

Deze zaterdag zijn wij te vinden op de LATE SUMMER FAIR in Sliedrecht. Onze kraam staat ter hoogte van #245 midden op de FAIR!

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en de koffie staat klaar!