Cosmetische tandheelkunde

cosmetische tandheelkunde

Bent u niet helemaal gelukkig met uw lach? Een mooi gebit is zeer bepalend voor uw uitstraling maar ook voor uw zelfvertrouwen. De Gebitskliniek kan u met de huidige cosmetische tandheelkundige technieken de stralende lach geven die u graag wil hebben. 

WANNEER COSMETISCHE TANDHEELKUNDE?

U kiest voor cosmetische tandheelkunde wanneer u esthetische imperfecties wilt verhelpen, of wanneer u een mooier gebit of lach wilt, dan is cosmetische tandheelkunde geschikt voor u. Kies voor cosmetische tandheelkunde wanneer u:

 • ontevreden bent over de kleur van één of meerdere tanden (verkleuringen)
 • ontevreden bent over de stand van uw tanden (schuin of scheve tanden, tussenruimten, verkeerde beet)
 • omdat u gebitsproblemen ervaart (u heeft lelijke tanden of ontbrekende tanden)
 • omdat u zoekt naar de meest natuurlijke en meest duurzame oplossing voor uw gebitswensen.

Cosmetische tandheelkunde bij De Gebitskliniek

De Gebitskliniek biedt de meest natuurgetrouwe resultaten door gebruik van de nieuwste technieken en de beste cosmetisch tandartsen van Nederland. Graag bekijken we hoe we u het gebit kunnen geven dat u wenst. Uw wensen staan centraal, het is immers uw lach! Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zélf of u de vervolgstap zet! De behandelingen worden tegenwoordig pijnloos uitgevoerd.

Ook voor angstpatienten hebben we speciale behandelmethoden bij De Gebitskliniek.

Cosmetische tandheelkunde, U bepaalt!

Bij De Gebitskliniek bepaalt u hoever u wilt gaan. Er zijn diverse mogelijkheden om uw gebit te verfraaien. Tijdens ons intakegesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden. Het behandelplan dat wij voor u opstellen is afhankelijk van uw gebitssituatie, uw wensen en uw budget. Er zijn simpelweg 3 niveaus van behandeling te benoemen hoewel er ook combinaties worden gemaakt:

 • Tijdelijke cosmetische verbeteringen: behandeling waaronder het reinigen van de tanden, kleine tandheelkundige aanpassingen of door te bleken de tanden meerdere gradaties witter maken.
 • Gedeeltelijke cosmetische tandheelkunde: behandeling waaronder het gebruik van kronen en bruggen, het plaatsen van implantaten met kronen of door toepassing van een natuurgetrouwe gebitsprothese.
 • Volledige cosmetische tandheelkunde: totale hoogwaardige gebitsoplossingen waaronder plaatsing van kronen of facings aan de frontzijde (zichtzijde) van uw gebit.

Doel is om naast het esthetische ook de functionele kant van het gebit te optimaliseren en te zorgen dat het eigen gebit zo lang mogelijk wordt behouden. Wij luisteren naar uw wensen en geven u het best passende gebitsadvies, u bent uiteindelijk diegene die bepaalt of de behandeling wordt ingezet. 

Kosten behandeling bij de Gebitskliniek?

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van uw wensen en uw gebitssituatie. Een complexe behandeling kan al snel enkele duizenden euro's kosten. Maar er zijn ook goedkopere alternatieve behandelingen mogelijk. Tijdens een intake en advies gesprek maken we een passend behandelvoorstel voor uw wensen en uw budget.

Sinds enkele jaren is er geen vrije marktwerking meer in de tandheelkunde. Vanaf 2013 zijn de tarieven die tandheelkundige zorgaanbieders mogen hanteren vastgesteld. Alle tandheelkundige zorgaanbieders in Nederland, waaronder ook De Gebitskliniek, hanteren daarom dezelfde prijslijst zoals bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). De Gebitskliniek biedt daarom extra service, snelheid en kwaliteit, maar werkt wél met dezelfde tariefstelling als bij andere tandartspraktijken zonder deze extra voordelen. Bekijk hier de prijslijst van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA).

Tandheelkundige ingrepen op dit moment nog aftrekbaar voor de belasting.

Al jaren staat deze aftrekpost ter discussie maar vooralsnog zijn de kosten van een tandheelkundige behandeling in bepaalde gevallen aftrekbaar voor de belasting. 

Zorgkosten en ziektekosten zoals een behandeling voor tandheelkundige hulp, voor zover deze niet door uw verzekering worden vergoed en niet ten laste komen van uw eigen risico, zijn aftrekbaar voor de belasting. Lees hier verder over de aftrekbaarheid van zorgkosten.

DE GEBITSKLINIEK IS HET ADRES ALS U EEN STRALEND GEBIT WENST.

De Gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 9,5 tot de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Nederland behoren. Bekijk hier hoe onze klanten hun ervaring met De Gebitskliniek hebben omschreven.

ZET NU DE EERSTE STAP NAAR EEN PRACHTIGE LACH! 

Bij De Gebitskliniek maken we gebruik van de laatste technieken en hebben we de beste cosmetisch specialisten in eigen huis om u de lach te geven die u graag wilt hebben.

Tijdens een intakegesprek luisteren we naar uw wensen, geven we u advies over het behandelvoorstel dat bij u past. U krijgt een behandelvoorstel waarbij we inzicht geven in de kosten, en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar.  Deze intake geeft u duidelijkheid over het te behalen resultaat, het behandelplan, de investering en de planning. Dit verplicht u tot niets, u bepaalt zelf of u de vervolgstap zet.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit, neem dan contact met ons op via 0184 - 63 69 64.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE EN ADVIES GESPREK!

Wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op! U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet, u vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Onze tandarts specialisten hebben heel veel ervaring in de cosmetische tandheelkunde. Tijdens een intake- en adviesgesprek vertellen wij u graag wat uw mogelijkheden zijn!

WAAROM NAAR DE TANDARTS VAN DE GEBITSKLINIEK?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg: 

 • Wij luisteren naar uw wensen
 • Persoonlijke zorg
 • Wij nemen de tijd voor u!
 • De beste cosmetische tandarts specialisten van NL
 • Premedicatie mogelijk bij angst
 • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
 • Eigen implantoloog
 • Eigen laboratorium
 • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
 • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!