Hero sfeerafbeelding cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde

Voor mooie tanden en een stralende lach

Scroll verder

Wat is cosmetische tandheelkunde?

De behandeling voor een mooi gebit

Met cosmetische tandheelkunde wordt uw gebit mooier gemaakt. Wilt u een mooie tanden of wilt u zorgeloos kunnen lachen en praten? De Gebitskliniek geeft u de stralende lach die u graag wilt hebben. Wij luisteren naar uw wensen. Onze gespecialiseerde cosmetisch tandartsen maken uw gebit mooi en stralend.

De Gebitskliniek biedt de meest natuurgetrouwe resultaten met gebruik van de nieuwste technieken door gespecialiseerde cosmetisch tandartsen. Graag bekijken we hoe we u het gebit kunnen geven dat u wenst.

De voordelen van cosmetische tandheelkunde

 • Mooie tanden voor een stralende en natuurlijke uitstraling
 • Zorgeloos en spontaan praten en lachen
 • Een boost voor uw zelfvertrouwen
 • Verbetering van de kwaliteit van uw gebit

4 redenen om te kiezen voor cosmetische tandheelkunde

U wilt mooie tanden, en een van onderstaande punten is op u van toepassing:

 • U bent ontevreden over de kleur van één of meerdere tanden (verkleuringen)
 • U bent ontevreden over de vorm van één of meerdere tanden
 • U bent ontevreden over de stand van uw tanden (schuin of scheve tanden, tussenruimten, verkeerde beet)
 • U heeft gebitsproblemen (slechte of ontbrekende tanden)
 • U zoekt naar de mooiste en meest natuurlijke oplossing voor uw gebitswensen

Cosmetische tandheelkunde versus esthetische tandheelkunde

De term cosmetische tandheelkunde wordt vaak samen gebruikt met de term esthetische tandheelkunde. Toch is er wel degelijk een verschil.

Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooier en gezonder maken van het gebit. De eigen tanden worden zoveel mogelijk verfraaid, zonder deze te beschadigen, met als doel een vitaal en sterk gebit. Na een esthetische behandeling heeft u een mooi, natuurlijk en sterk gebit.

Esthetische tandheelkunde is dus meer gericht op het behoud van het natuurlijke gebit, waarbij cosmetische tandheelkunde camouflerend werkt en daarbij minder uit gaat van het behoud van de eigen tanden en kiezen. Cosmetische tandheelkunde biedt meer mogelijkheden, echter wordt het onderliggende probleem niet altijd volledig opgelost. Wij bieden beide type behandelingen of een combinatie van beide.

Plan direct een intakegesprek
cosmetische tandheelkunde 2

Een leven lang een mooie en gezonde glimlach

Fantastisch! U overweegt een intakegesprek bij onze kliniek voor een cosmetische behandeling. Bij De Gebitskliniek streven we ernaar dat u zich vanaf het allereerste moment comfortabel en op uw gemak voelt. Daarom zullen we uitleggen wat u kunt verwachten.

Stap sfeerafbeelding
Stap 1
Intake met kennismaking
Wij vinden persoonlijke zorg erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd één vaste behandelaar. We zorgen dat u een behandelaar heeft die bij u past en waar u een klik mee heeft. Tijdens uw eerste afspraak maakt u kennis met uw nieuwe tandarts, en worden uw wensen en eventuele vragen besproken.
Stap sfeerafbeelding
Stap 2
Behandeling
De behandeling wordt gestart waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen.
Stap sfeerafbeelding
Stap 3
Nazorg
Ook na plaatsing van uw kunstgebit is het van belang dat u iedere anderhalf jaar langskomt voor een prothesecontrole. Uw kaak slinkt namelijk en zo zorgen we dat uw kunstgebit een optimale pasvorm behoud.

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

icoon

Alles onder 1 dak

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen

icoon

Persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

icoon

Wij helpen bij angst

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

icoon

Zaterdag geopend

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

icoon

Zorgeloze overstapservice

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

icoon

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

ster ster ster ster ster
Nellie Veerman
Facebook
“Super fijne mensen die er werken, stellen je goed op je gemak en zijn zeer kundig!”
Na jaren schaamte voor mijn gebit ben ik op internet op zoek gegaan naar een bedrijf wat goede reviews heeft. Uiteindelijk de stoute schoenen aangedaan en voor een intake naar Sliedrecht gegaan. Vanaf dat moment heb ik het aan de gebits-kliniek uit

Kosten cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde is 100% maatwerk. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van uw wensen en de staat van uw gebit. Wilt u weten wat het kost om het door uw gewenste resultaat te behalen. Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek.

Zet de eerste stap naar een mooie lach!

Tijdens een intakegesprek luisteren we naar uw wensen en geven we u advies over de mogelijke behandeling die bij u past. U krijgt een behandelvoorstel waarbij we inzicht geven in de kosten en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze intake geeft u duidelijkheid over het te behalen resultaat, het behandelplan, de investering en de planning. Dit verplicht u tot niets, u bepaalt zelf of u de vervolgstap zet.

Kosten van een intakegesprek

De kosten van een intakegesprek bedragen € 53,50 tot € 126,72 afhankelijk van de benodigde mate van uitwerking van het behandelplan. Dit is exclusief röntgenfoto’s. Foto’s worden altijd in overleg met u gemaakt. De kosten voor de foto’s bedragen afhankelijk van het type en de hoeveelheid € 39,42 tot € 123,90.

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de kosten van het intakegesprek en de foto’s.

Cosmetische tandheelkunde

Richtprijs
Intakegesprek - afhankelijk van de complexiteit van het behandelplan
€ 53,50 tot € 126,72
Röntgenfoto's - indien nodig (afhankelijk van het aantal en type)
€ 39,42 tot € 123,90

Cosmetische behandelingen bij De Gebitskliniek

Een cosmetische behandeling is altijd maatwerk, en kan bestaan uit diverse gecombineerde behandelingen. Wij bieden alles onder 1 dak, daardoor kunnen we u de meest optimale oplossing bieden. Samen kijken we welk behandelplan het beste bij u, en uw wensen, past. Onder cosmetische tandheelkunde vallen onder andere:


Visual
Visual

Bekijk onze cosmetisch tandartsen

Fantastisch! U overweegt een afspraak te maken bij de De Gebitskliniek. Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen onze cliënten zoals zij graag behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor u en geven graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Bekijk hier onze cosmetisch tandartsen die graag met u kennis willen maken.

teamlid
Tandarts
Iman van der Wel
Iman is een breed georiënteerde algemeen tandarts met een extra interesse in wortelkanaalbehandelingen en kleine chirurgische behandelingen. Door haar vriendelijke en geduldige karakter weet ze cliënten goed op hun gemak te stellen. Hierdoor krijgen zelfs zeer angstige cliënten, die soms jaren geen tandartscontrole hebben gehad, weer het vertrouwen om zonder angst naar de tandarts te gaan. Zelf is Iman moeder van drie kinderen, en ze vindt het erg leuk om kinderen te behandelen. Kinderen voelen zich bij haar op hun gemak en gaan met plezier bij haar naar de tandarts. Hiermee wordt een goede basis gelegd voor een goede mondverzorging voor de rest van hun leven. Kan u geruststellen als u angst heeft voor de tandarts Kinderen voelen zich bij haar op hun gemak
teamlid
Tandarts
Sanne Helderop
Al sinds haar studie tandheelkunde is tandarts Sanne werkzaam bij De Gebitskliniek, voor velen een bekend gezicht in de praktijk. Patiënten geven aan zich goed op hun gemak te voelen, omdat er goed geluisterd wordt en vervolgens een duidelijk behandelplan wordt voorgesteld. Sanne heeft liefde voor het vak waardoor zij graag totaal plannen maakt met extra oog voor de esthetiek van het gebit. Naast haar algemene tandartsbehandelingen heeft Sanne extra interesse in het aanmeten van porseleinen facings, kronen en bruggen. In haar vrije tijd brengt ze graag veel tijd door met haar zoontje en haar man.Vele jaren ervaring als tandartsExtra interesse in porseleinen facings, kronen en bruggen
teamlid
Tandarts
Anna Sek
Anna is een zeer ervaren en nauwkeurige tandarts. Ze is zeer breed georiënteerd en dat maakt haar een tandarts die de mond goed in zijn geheel vanuit diverse invalshoeken kan beoordelen.Ze heeft veel ervaring opgedaan in esthetische tandheelkunde, kronen en bruggen, endodontologie (wortelkanaalbehandeling), periodieke controles en gebitsprothesen. Verder is ze zeer geïnteresseerd en ervaren in het herstellen van gebitsslijtage met onder meer beetverhoging.Anna is gepassioneerd over tandheelkunde en besteedt veel tijd aan cursussen en opleidingen om het beste uit zichzelf te halen. Patiënten omschrijven haar als vriendelijk, duidelijk en hebben het gevoel dat ze alle aandacht krijgen.Veel ervaring met diverse tandarts behandelingenGeeft u als cliënt alle aandacht
teamlid
Tandarts Implantoloog
Andreas Müller-Rau
Na zijn studie tandheelkunde aan de Philipps-Universiteit Marburg is Andreas begonnen aan de vervolgopleiding tandheelkundige chirurgie in Bad Wildlingen en Offenbach. Vervolgens is hij zich na deze opleiding gaan specialiseren in tandheelkundige implantologie bij het LZK in Hessen. Andreas werkt al zo’n 15 jaar afwisselend in Nederland en Duitsland als tandarts en tandarts implantoloog. In zijn werk heeft hij een speciale interesse ontwikkeld voor esthetische behandelingen met implantaten en keramische constructies.Hij houdt ervan dat iedere cliënt anders is, en een andere mate van complexiteit heeft in de behandeling. Hij is goed met mensen die angst ervaren en beseft dat iedereen zijn eigen wijze van benadering nodig heeft.Het doel is dat iedere cliënt tevreden is met het verloop van de behandeling en het eindresultaat, dan is zijn behandeling geslaagd en is hij pas tevreden.

Veelgestelde vragen

Cosmetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooier maken van het gebit. De eigen tanden worden zoveel mogelijk verfraaid, met als doel een vitaal en sterk gebit.

De term esthetische tandheelkunde wordt vaak samen gebruikt met de term cosmetische tandheelkunde. Toch is er wel degelijk een verschil. Estethische tandheelkunde is meer gericht op het behoud van het natuurlijke gebit, waarbij cosmetische tandheelkunde meer camouflerend werkt en daarbij minder uit gaat van het behoud van de eigen tanden en kiezen. Cosmetische tandheelkunde biedt daarbij meer mogelijkheden, echter wordt het onderliggende probleem niet altijd volledig opgelost. Wij bieden beide type behandelingen.

Vaak is men al een langere periode ontevreden over de kwaliteit of de uitstraling van het gebit. Vaak maakt men zich ook zorgen over wat anderen daar van vinden en voelt men zich daar nog onprettiger bij. Men is dan ook veelal terughoudend om breeduit te lachen en de tanden volledig te laten zien. De grootste stap is echter om de eerste stap te zetten, vanaf dat moment pakken we het probleem samen op. Vanaf dat punt is het een kwestie van tijd om weer breeduit te kunnen eten, praten en lachen.

Zodra de eerste stap is gezet wordt er gestart met het stellen van een diagnose. Hierbij wordt de staat van het gebit beoordeeld en er wordt een analyse gemaakt van uw kaak, uw gezicht en uw algehele gezondheid. Maar er wordt vooral geluisterd naar uw wensen, het is immers uw lach waar we gezamenlijk aan werken! Vervolgens wordt er een behandelplan gemaakt. Doelstelling van de behandeling is dat u het gebit en de glimlach krijgt waar u van droomt! Wij nemen altijd de tijd voor u, u blijft altijd aan zet.

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst. Bij ons werken tandheelkundige specialisten die ervaring hebben met mensen die angst hebben voor de tandarts. U wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij ons mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen en u wordt zeer zorgvuldig verdoofd waardoor onze behandelingen pijnloos zijn. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling. Tevens herinnert u zich er ook minder van, waardoor u minder spanning ervaart. Kijkt u bij de ervaringen van mensen die u voor gingen bij ons om te zien hoe zij de behandeling hebben ervaren.

U kunt bij ons terecht als u mooiere tanden wilt hebben en/of een van onderstaande is op uw van toepassing:

 • U bent ontevreden over de kleur van één of meerdere tanden (verkleuringen)
 • U bent ontevreden over de vorm van één of meerdere tanden
 • U bent ontevreden over de stand van uw tanden (schuin of scheve tanden, tussenruimten, verkeerde beet)
 • U heeft gebitsproblemen (slechte of ontbrekende tanden)

Wij kunnen diverse methoden hanteren om het gebit mooier te maken. Uiteraard houden we hierin rekening met uw wensen en budget. De meest gebruikte methoden zijn, facings, kronen, bleken en orthodontie.

Deze behandeling is 100% maatwerk. De behandeling is afhankelijk van uw wensen en de staat van uw gebit. Wilt u weten wat er bij u mogelijk is en wat de kosten daarvan zijn, maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij onze gespecialiseerde tandarts.

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2

Bekijk hier veelvoorkomende problemen.

Bij De Gebitskliniek staan we klaar om u te ondersteunen bij mogelijke problemen die u kunt ervaren. We hebben een aantal veelvoorkomende problemen uitgelicht. Ervaart u problemen met uw gebit, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
Visual
Visual