Hero sfeerafbeelding vacatures

wij zijn aan het groeien

Werken bij De Gebitskliniek

Wil jij werken bij een modern en goed georganiseerd bedrijf waar de klant echt centraal staat? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

Scroll verder

Werken bij De Gebitskliniek

Op zoek naar een boeiende en uitdagende carrière in de mondzorg? Bij De Gebitskliniek bieden we niet alleen hoogwaardige mondzorg, maar creëren we ook een inspirerende en leuke werkomgeving voor getalenteerde mensen zoals jij.

Wij zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde teamleden die willen bijdragen aan onze missie om patiënten de best mogelijke mondzorg ervaring te bieden. Of je nu een ervaren tandarts, mondhygiënist, baliemedewerkster, of tandarts- of preventie assistente bent, we nodigen je graag uit om ons vacatureoverzicht te bekijken. 

We geloven in groei en ontwikkeling. We streven ernaar om onze medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel. Dit doen we door middel van interne en externe opleidingen, waardoor het werk uitdagend blijft. We proberen het werk zo vorm te geven dat je kunt doen wat je leuk vindt.

Als je op zoek bent naar een werkplek waar je wordt gewaardeerd en uitgedaagd, je kan blijven ontwikkelen, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.

Gelegen in Sliedrecht, zijn we gemakkelijk bereikbaar - slechts 20 minuten van Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten van Utrecht en Breda.

Waarom werken bij De Gebitskliniek?

  • Je werkt in een prachtige tandartspraktijk met moderne apparatuur.
  • Er heerst bij ons een goede sfeer.
  • De collega’s zijn leuk, professioneel en behulpzaam.
  • We werken samen op een open en eerlijke manier.
  • Er is altijd ruimte voor onderling overleg binnen het team.
  • We zoeken gezamenlijk naar de rol en functie die jou het beste past.
  • Je kan je blijven ontwikkelen door interne en externe opleidingsmogelijkheden.
  • We bieden goede arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

Over ons

De Gebitskliniek is te omschrijven als modern en klantgericht.

Onze patiënten komen naar ons voor hun periodieke controles en mondhygiëne, maar we zijn tevens een zeer bekend adres voor esthetische tandheelkunde, orthodontie, gebitsrenovatie en gebitsprothesen. Vanuit heel Nederland komen mensen speciaal naar Sliedrecht voor onze expertise en unieke werkwijze.

Onze collega's zijn niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en behulpzaam. Samenwerken gebeurt op een open en eerlijke manier, wat zorgt voor een oplossingsgerichte en een goede positieve sfeer.

Bij De Gebitskliniek is passie voor tandheelkunde en het welzijn van onze cliënten de drijvende kracht. Bij binnenkomst in onze praktijk voel je de gastvrije sfeer direct. We nemen de tijd voor onze cliënten, communiceren helder en creëren een ontspannen sfeer voor een comfortabel tandartsbezoek.

Sliedrecht is erg makkelijk bereikbaar en ligt slechts 20 minuten van Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten van Utrecht en Breda.

987A2824

Onze tandartspraktijk

We hebben veel aandacht besteed aan de sfeer in onze tandartspraktijk. We hebben een plek gecreëerd waar je je direct op je gemak voelt door de ontspannen sfeer en rustgevende inrichting.

Het interieur van De Gebitskliniek is huiselijk en rustgevend. De sfeer is open en toegankelijk. We willen vooral dat de cliënten zich op hun gemak voelen bij ons. 

De praktijk is ruim opgezet, bezoekers kunnen in de wachtkamer aan de leestafel plaats nemen, maar kunnen zich ook meer afzonderen in een van de lounge hoeken. 

Alles is gericht op een ontspannen bezoek aan de tandarts. Dat doen we door aan aangenaam ontvangst door het vriendelijke team. Maar ook door te zorgen dat er een aangename geur in de praktijk hangt (met een speciale geurmachine), er prettige muziek te horen is, en de informatie schermen die je op de hoogte houden van de mogelijkheden in de mondzorg.

Bekijk vacatures

Werken bij De Gebitskliniek

Bij ons draait werken om tandheelkunde, samenwerking en groei. In onze prachtige moderne praktijk ervaar je niet alleen de technische kant van het vak, maar ook de goede sfeer die ons team kenmerkt.

Collegialiteit en professionaliteit vormen de kern van ons dagelijks werk. Samenwerken betekent voor ons open communicatie, eerlijkheid en een behulpzame houding. 

Ons team bestaat uit diverse persoonlijkheden, maar onze toewijding aan de zorg voor onze patiënten verbindt ons. Binnen ons team is er altijd ruimte voor overleg. We geloven in een open dialoog waar iedere stem wordt gehoord. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat.

Samen kijken we naar de rol of functie die het beste bij jou past. We hechten waarde aan groei en ontwikkeling. Interne en externe opleidingsmogelijkheden staan tot je beschikking.

IMG_0178

Onze identiteit

Net als een natuurlijk persoon, heeft De Gebitskliniek ook een eigen identiteit. We werken in een team met verschillende persoonlijkheden. Door ons gedrag en onze communicatie af te stemmen op onze bedrijfsidentiteit, vormen we als individuen toch één organisatie, met één identiteit.

We hebben met elkaar beschreven wie De Gebitskliniek is, onze identiteit kenmerkt zich door de onderstaande kernwaarden. Deze waarden zijn de bouwstenen die ons leiden in ons dagelijks werk en vormen de basis voor de uitstekende zorg en service die we aan onze cliënten bieden.

Onze identiteit

Net als een natuurlijk persoon, heeft De Gebitskliniek ook een eigen identiteit. We werken in een team met verschillende persoonlijkheden. Door ons gedrag en onze communicatie af te stemmen op onze bedrijfsidentiteit, vormen we als individuen toch één organisatie, met één identiteit.

We hebben met elkaar beschreven wie De Gebitskliniek is, onze identiteit kenmerkt zich door de onderstaande kernwaarden. Deze waarden zijn de bouwstenen die ons leiden in ons dagelijks werk en vormen de basis voor de uitstekende zorg en service die we aan onze cliënten bieden.

Icoon
We zijn zuiver
Vrij van alles wat er niet bij hoort. Helder, klaar.
Icoon
We zijn concreet
Goed te begrijpen.
Icoon
We zijn benaderbaar
Te benaderen, makkelijk mee te praten.
Icoon
We zijn uitstekend
Heel erg goed.
Icoon
We zijn Empathisch
Met inlevingsvermogen.

Onze werkwijze

De mogelijkheden in de gezondheidszorg zijn eindeloos. Een functioneel gebit en een stralende glimlach zijn tegenwoordig voor iedereen mogelijk.

Samen met onze cliënten kunnen we het beste resultaat kunnen behalen. Dit is exact hoe het werkt bij De Gebitskliniek. Het gaat om onze cliënten en hoe wij met hen, en voor hen, het beste resultaat weten te behalen.

Er zijn voor onze cliënten, het beste advies geven, én de kwaliteitsstandaard hoog houden, is daarom ons hoogste doel. Dat realiseren we met de juiste drive, én natuurlijk een leuke omgeving met professionele en vriendelijke mensen.

We bieden altijd complete mondzorg vanuit een totaalvisie om de mondgezondheid te verbeteren of te behouden. We kijken altijd naar het geheel van de mond en hoe verschillende aspecten met elkaar samenhangen.

Onze aanpak is gericht op de lange termijn. Er is altijd ruimte voor collegiaal overleg met ons breed georiënteerde team.

987A3307

Onze sollicitatie procedure

Wij hechten veel waarde aan transparantie en willen dat je precies weet welke stappen je kunt verwachten in ons sollicitatieproces. Wij hebben de stappen uiteengezet, zodat je weet wat je te wachten staat. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stap sfeerafbeelding
Stap 1
Je reageert op een vacature
Je reageert op een vacature die je aanspreekt. Als jouw profiel en ervaring overeen komen met onze vacature dan ontvang je van ons een uitnodiging om kennis met ons te komen maken en onze kliniek te bekijken. We streven er naar om je binnen enkele werkdagen wat te laten horen. Past jouw profiel niet bij onze positie, dan laten we je dat ook weten!
Stap sfeerafbeelding
Stap 2
We maken kennis met elkaar en laten je onze kliniek zien
Tijdens de kennismaking horen we graag van jou wie jij bent en welke ervaring je al hebt opgedaan. We vertellen je over De Gebitskliniek, hoe we werken, en waar we naar op zoek zijn, en je krijgt een rondleiding. Na het gesprek heb je hopelijk een goed beeld van ons en van wat de vacature in houdt. We voeren een ontspannen gesprek, zodat we een goed beeld van elkaar krijgen, en zodat we beide goed kunnen beoordelen of we met elkaar willen samenwerken.
Stap sfeerafbeelding
Stap 3
We plannen een moment om een paar uurtjes mee te draaien in de kliniek
Een aantal dagen na onze kennismaking hebben we contact. Als we beide een goed gevoel hebben bij het gesprek en het gevoel hebben dat we met elkaar verder willen, dan plannen we een moment waarbij je een paar uurtjes mee kan draaien in onze kliniek. Zo kan je ervaren of de manier van werken en de sfeer in de praktijk echt goed bij je past, en wij kunnen je ook nog wat beter leren kennen.
Stap sfeerafbeelding
Stap 4
We doen je een voorstel
Een paar dagen na het meelopen bij ons in de kliniek hebben we telefonisch contact. Als we beide het gevoel hebben dat we goed bij elkaar passen doen we je een voorstel om bij ons te komen werken. Als je akkoord bent met het voorstel hebben we nog wat administratie af te wikkelen en vervolgens gaan we je eerste werkdag en inwerkperiode inplannen!

Hoe ervaren onze collega’s werken bij De Gebitskliniek?

Bekijk ons team
Teamlid
Tandarts
Iman van der Wel
De Gebitskliniek is voor mij een erg fijne plek om te werken. De samenwerking met het team is professioneel en tegelijkertijd ook erg gezellig. Een groep van leuke mensen die iets voor elkaar over hebben. Ik kan mijn beroep hier goed uitoefenen, er is altijd ruimte voor overleg met collega's, en heb alle ruimte om de patiënten de beste zorg te geven.
Lees meer...
De Gebitskliniek is voor mij een erg fijne plek om te werken. De samenwerking met het team is professioneel en tegelijkertijd ook erg gezellig. Een groep van leuke mensen die iets voor elkaar over hebben. Ik kan mijn beroep hier goed uitoefenen, er is altijd ruimte voor overleg met collega's, en heb alle ruimte om de patiënten de beste zorg te geven. Toon minder...
Teamlid
Tandarts
Sanne Helderop

Sinds mijn studie werk ik met veel plezier bij De Gebitskliniek, een plek waar ik me kan ontwikkelen met een team dat inmiddels aanvoelt als familie. Met mijn collega's kan ik heel fijn sparren. We ondernemen veel leuke activiteiten samen, en ik merk dat de patiënten die gezelligheid ook ervaren. Mijn werk is mijn passie, en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de patiënten in mij stellen.

Lees meer...

Sinds mijn studie werk ik met veel plezier bij De Gebitskliniek, een plek waar ik me kan ontwikkelen met een team dat inmiddels aanvoelt als familie. Met mijn collega's kan ik heel fijn sparren. We ondernemen veel leuke activiteiten samen, en ik merk dat de patiënten die gezelligheid ook ervaren. Mijn werk is mijn passie, en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de patiënten in mij stellen.

Toon minder...
Teamlid
Mondhygiëne
Sanne van der Velde

De Gebitskliniek is dé kliniek waar naast algemene tandheelkunde allerlei andere disciplines worden aangeboden. Dit maakt het werk voor mij heel uitdagend, omdat we te maken krijgen met veel interessante casussen. Daarnaast is het erg leuk om met de verschillende collega’s samen te werken.

Wat mij verder aanspreekt is dat het team heel leuk is. Ondanks dat het we met veel collega’s zijn, is de sfeer heel goed. Dat vind ik persoonlijk erg belangrijk aan een werkplek! 

Lees meer...

De Gebitskliniek is dé kliniek waar naast algemene tandheelkunde allerlei andere disciplines worden aangeboden. Dit maakt het werk voor mij heel uitdagend, omdat we te maken krijgen met veel interessante casussen. Daarnaast is het erg leuk om met de verschillende collega’s samen te werken.

Wat mij verder aanspreekt is dat het team heel leuk is. Ondanks dat het we met veel collega’s zijn, is de sfeer heel goed. Dat vind ik persoonlijk erg belangrijk aan een werkplek! 

Toon minder...
Teamlid
Mondhygiëne
Wissal Saâdi

Werkzaam zijn als mondhygiënist bij de Gebitskliniek is een waar genoegen. Het is een plezier om deel uit te maken van een deskundig en gezellig team dat de patiënt altijd op de eerste plaats zet. De moderne en warme werkomgeving zorgt elke werkdag niet alleen voor voldoening, maar ook de mogelijkheid om met toewijding hoogwaardige zorg te verlenen.

Lees meer...

Werkzaam zijn als mondhygiënist bij de Gebitskliniek is een waar genoegen. Het is een plezier om deel uit te maken van een deskundig en gezellig team dat de patiënt altijd op de eerste plaats zet. De moderne en warme werkomgeving zorgt elke werkdag niet alleen voor voldoening, maar ook de mogelijkheid om met toewijding hoogwaardige zorg te verlenen.

Toon minder...

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2