Bekijk onze reviews

8 waarderingen
Zorgkaart Nederland - Anoniem
ster ster ster ster ster
Ik heb goede ervaringen bij deze tandarts. Zeer kundig, rustig en lief. Alles onder 1 dak. Zij stellen je zeer op je gemak. Leggen de behandeling goed uit; je weet precies wat er gebeurt. Luisteren goed naar je probleem. Bellen je op om te vragen hoe het met je gaat, wat ik enorm waardeerde. Ook werd ik gebeld dat er eerder een plek vrij was dan mijn ingeplande afspraak. In de kliniek heest een fijne en rustige sfeer. Het is er heel netjes en schoon.
Google - K van Dalen
ster ster ster ster ster
Inmiddels een jaar hier en superblij. Ik ging voorheen met lood in de schoenen naar de tandarts. Nu met een stralende glimlach. Superfijn ook dat ze meerdere expertises onder 1 dak hebben.
Zorgkaart Nederland - Anoniem
ster ster ster ster ster
Wat een top kliniek. Laagdrempelig Vriendelijk en kundig personeel. Mooie nieuwe praktijk Voldoet aan al je wensen Voor mij nooit geen andere meer. Klasse
Zorgkaart Nederland - Anoniem
ster ster ster ster ster
Ik ervaar de Gebitskliniek als een hele fijne prettige omgeving. Zowel de artsen als balie medewerkers zijn erg vriendelijk met goede verstand van zaken. Ik heb een goede duidelijke uitleg gekregen over mijn behandelplan, alles volgens de laatste technieken. Een zeer tevreden klant..
Zorgkaart Nederland - Anoniem
ster ster ster ster ster
Zeer goede praktijk, tanden zijn weer prachtig wit! En dat terwijl mijn vorige tandarts zei niets meer te kunnen doen om mijn tanden te verbeteren. Zeker een aanrader om over te stappen naar deze praktijk, ze denken met je mee en zijn zeer oplossingsgericht!
Google - T Schotting
ster ster ster ster ster
De Gebitskliniek is voor mij de beste kliniek tot nu toe. Ik heb echt een geweldige ervaring met alle persoonlijke medewerkers, van de assistentebalie tot de specialist... Voor mij geven ze mij mijn glimlach terug, dus daar ben ik zo blij om. Bedankt voor alles.
Google - E. vd Meyden
ster ster ster ster ster
Top tandarts je wordt op je gemak gesteld en het geef vertrouwen als je het gevoel krijgt dat je in goede handen bent en ze zeer kundig zijn er wordt een plan opgesteld waar je uiteraard naar je mening wordt gevraagd , vrijdag weer een afspraak bij de tandarts vroeger zag ik er als een berg tegenop mijn angst voor de tandarts is verdwenen jammer dat niet iedere tandarts zo goed is m’n tanden zijn netjes opgeknapt moet nog een paar terug de wachttijden zijn wat langer helaas omdat iedereen wil een tandarts die vertrouwen uit straalt 👍
Google - K. Visser
ster ster ster ster ster
Na eerdere mindere ervaringen bij een tandartspraktijk elders (en mede daardoor tandartsbezoek een tijdje laten versloffen), ben ik sinds kort naar volle tevredenheid patiënt bij De Gebitskliniek in Sliedrecht. Vanaf het maken van een afspraak tot en met de behandeling merk je dat ze bij De Gebitskliniek echt patiënt gericht zijn. Ik voelde me dan ook volledig op m'n gemak en heb dan ook nog nooit zo comfortabel in de tandartsstoel gelegen. Ook over de kwaliteit en uitvoering van behandelingen ben ik zeer tevreden. Je merkt dat alles met grote toewijding wordt gedaan. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik na jaren kan zeggen dat ik met plezier een vervolgafspraak heb gemaakt ;-)

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2