23 oktober 2023 Gezonde mond

Voor welke tandarts kiest u?

Veel van onze nieuwe patiënten zetten voor het eerst sinds lange tijd weer een stap in onze tandartspraktijk in Sliedrecht. Ze hebben het vertrouwen in hun oude tandarts verloren. Dit vaak als gevolg van slechte communicatie, weinig ruimte voor persoonlijke inbreng of door beperkt begrip voor hun financiële situatie.

Zonde, want dit betekent vaak dat men lange tijd niet naar de tandarts is geweest waardoor de conditie van de tanden en kiezen onnodig is verslechterd. We merken dat veel mensen niet zomaar van tandartspraktijk wisselen, terwijl men toch al langere tijd niet volledig tevreden is.

Eigen tandarts met pensioen

Wij krijgen in onze praktijk veel inschrijvingen van mensen van wie de tandartspraktijk is overgenomen door een nieuwe tandarts. Een praktijkovername of grote verandering binnen de praktijk is dan vaak de aanleiding om zich te heroriënteren en van tandartspraktijk te wisselen.

Een moderne tandartspraktijk

Veel van de overstappende cliënten weten al jaren dat de praktijk en technieken van hun tandarts verouderd zijn en dat er bij een moderne praktijk waarschijnlijk meer mogelijk is. Toch wordt de beslissing voor een overstap pas genomen als de tandarts geen adequate oplossing meer kan bieden voor pijn of cosmetische problemen.

Vrij om een tandarts te kiezen

Men is er vaak niet van op de hoogte dat men in Nederland vrij is om zijn eigen tandarts te kiezen. Wij benadrukken daarom vaak dat men voor de tandartspraktijk moet kiezen die het meeste te bieden heeft en waar met zich het prettigste bij voelt.

Angst voor de tandarts

Bijna een kwart van de mensen is bang om naar de tandarts te gaan. Zo’n 800.000 Nederlanders durft zelfs helemaal niet meer naar de tandarts te gaan. De kans is dan groot dat er op termijn problemen ontstaan aan tanden, kiezen of tandvlees. Het is daarom belangrijk dat er iets aan die angst gedaan wordt. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts. We nemen de tijd, en maken goede afspraken. Tevens beschikken we over de modernste technieken en middelen waardoor de behandeling volledig pijnloos is.

De Gebitskliniek

Bij De Gebitskliniek nemen we de tijd voor onze cliënten. Er wordt goed onderzocht op welke manier wij de beste zorg kunnen verlenen en we leggen in begrijpelijke taal uit wat we (na overleg) gaan doen. Het voordeel is dat wij buiten de reguliere mondzorg ook alle specialismen in huis hebben om de best mogelijke behandeling aan te bieden die past bij een gebitssituatie. In onze moderne praktijk krijgt u daarom altijd de best mogelijke zorg. Goede communicatie is volgens ons de basis voor een vertrouwensrelatie en daarom werken we alleen met zeer bekwame Nederlands sprekende specialisten.

Best beoordeelde tandartspraktijk

Onze servicegerichte aanpak heeft erin geresulteerd dat we door onze patiënten worden gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10.

Zorgeloos overstappen

Wij begrijpen dat het overstappen een bezwaarlijk gevoel kan geven wanneer u ergens lange tijd patiënt bent geweest. Daarom nemen wij de overstap geheel uit handen met onze overstapservice. Wij regelen de gehele overstap voor u.

Schrijf u direct in

Veelgestelde vragen

U hoeft zelf niks te doen voor het overstappen. Wij nemen de overstap geheel bij u uit handen met onze overstapservice.

Men is er vaak niet van op de hoogte dat men in Nederland vrij is om zijn eigen tandarts te kiezen. Wij benadrukken daarom vaak dat men voor de tandartspraktijk moet kiezen die het meeste te bieden heeft en waar met zich het prettigste bij voelt.

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2