Problemen met uw kunstgebit

Door een slecht passende kan men vaak niet meer goed eten en praten. Door het loszitten van de prothese of pijnlijke schuurplekjes in de mond kan men vaak niet goed kauwen of is het lastiger om te praten. Wij merken dat veel mensen denken dat dit er bij hoort als ze een prothese hebben. Dat is niet waar, dit kan eenvoudig verholpen worden!

Hoe komt het zo ver?

Vaak is men gewend geraakt aan de ongemakken van een niet goed passende prothese. Men past zich aan de beperkingen aan, en laat bijvoorbeeld het biefstukje liggen. Men draagt de prothese minder vaak of gebruikt veel kleefpasta. Anderen hebben van hun tandarts te horen gekregen dat ze er maar aan moeten wennen. Dat betekent dat men langdurig last houdt van een losse prothese.

De Gebitskliniek

De Gebitskliniek in Sliedrecht is sinds de start in 2015 flink gegroeid. Daardoor is nu naast het aanmeten van gebitsprothesen werkelijk alles mogelijk op het gebied van mondzorg en tandheelkundige behandelingen. U kunt dus ook terecht voor uw periodieke controle, mondhygiënist, cosmetische tandheelkunde en orthodontie.

Onze servicegerichte aanpak resulteert erin dat wij door onze patiënten worden gewaardeerd wordt met een 9,5 op een schaal van 10.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Gratis intakegesprek nieuw kunstgebit

Bent u toe aan een nieuwe prothese? Wij zijn zeer ervaren in het aanmeten van prothesen en vervaardigen deze in eigen huis. Hierdoor kunnen we beter op de specifieke situatie inspelen en bereiken we het beste resultaat.

Wij horen vaak “Ik ben toch veel te oud voor een nieuw kunstgebit?”, of “is daar nog wat aan te doen op mijn leeftijd?”. Wij zijn van mening dat u nooit te oud bent om hier wat aan te laten doen. Vaak is de oplossing dichtbij, en u hebt er iedere dag plezier van! Als u al een volledige prothese, dan is het intakegesprek voor een nieuw kunstgebit of klikgebit bij ons gratis.

Geen aanvullende verzekering nodig

Helaas zien we veel mensen die een kunstgebit hebben van 10 jaar of ouder, door het geleidelijk slinken van de kaken hebben die vaak niet meer de optimale pasvorm. De financiële drempel om een nieuwe prothese aan te laten meten lijkt groot. Men is vaak niet op de hoogte dat een kunstgebit of klikgebit bijna volledig wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering. Er is geen aanvullende tandartsverzekering nodig. Als onze klanten horen wat ze uiteindelijk zelf moeten betalen voor een nieuwe prothese valt dat altijd erg mee.

Gratis prothese controle

Wij kennen deze klachten en weten hoe we ze eenvoudig kunnen verhelpen. Wij doen dit tijdens uw bezoek, u hoeft dus niet zonder tanden naar huis. Wij bieden een gratis prothese controle voor mensen met klachten. Ook als de prothese ergens anders is aangemeten. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen weet dat een goed passende prothese de standaard is.

Een leven lang een mooie en gezonde glimlach

Fantastisch! U overweegt een intakegesprek bij De Gebitskliniek, omdat u problemen met uw kunstgebit ervaart. Wij streven ernaar dat u zich vanaf het allereerste moment comfortabel en op uw gemak voelt. Daarom zullen we uitleggen wat u kunt verwachten als u een afspraak maakt.
Stap sfeerafbeelding
Stap 1
Intakegesprek
Tijdens het kennismakingsgesprek met uw behandelaar bespreken we uw vragen en wensen. We nemen de mogelijke behandeling, de bijbehorende kosten, en de vergoeding van uw zorgverzekeraar met u door. Na dit gesprek bent u volledig op de hoogte van uw gebitssituatie, de beschikbare opties, en de kosten die ermee gemoeid zijn.
Stap sfeerafbeelding
Stap 2
Behandeling
De behandeling gaat van start, waarbij we nauwlettend rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren. Samen bepalen we de kleur, vorm en stand van uw nieuwe tanden. Uw gebitsprothese wordt met behulp van geavanceerde technieken aangemeten voor een perfecte pasvorm. Bij deze procedure maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, wat resulteert in een duurzaam en natuurlijk ogend eindresultaat.
Stap sfeerafbeelding
Stap 3
Nazorg
Ook na de plaatsing van uw gebitsprothese is het van essentieel belang dat u om de anderhalf jaar terugkomt voor een prothesecontrole. Doordat uw kaak in de loop der tijd kan slinken, zorgen we ervoor dat uw gebitsprothese altijd een optimale pasvorm behoudt.

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

icoon

Alles onder 1 dak

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen

icoon

Persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

icoon

Wij helpen bij angst

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

icoon

Zaterdag geopend

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

icoon

Zorgeloze overstapservice

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

icoon

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

ster ster ster ster ster
Anoniem
Zorgkaart Nederland
“Eindelijk een passend gebit, wat me een nieuw gezicht en zelfvertrouwen heeft gegeven!”

Na een traject van veel pijn en getob, mocht ik over naar De Gebitskliniek. Wat een geweldig team! Ik werd echt gehoord! Eindelijk een passend gebit, wat me een nieuw gezicht en zelfvertrouwen heeft gegeven! Dankbaar dat ik geen pijn meer heb en weer 'normaal' kan eten! Super bedankt voor alles!

Gebitsprotheses bij De Gebitskliniek

Het type gebitsprothese dat het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en uw gebitssituatie. Tijdens een intakegesprek kijken we welke oplossing voor u het meest optimaal is. Hieronder vindt u enkele veelvoorkomende gebitsprothesen.

Visual
Visual

Bekijk onze specialisten


Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen onze cliënten zoals zij graag behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor u en geven graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Bekijk hier onze specialisten die u kunnen helpen.

teamlid
Tandarts Implantoloog
Ronald Wils
Na zijn studie tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Ronald Wils zich als tandarts gespecialiseerd in implantologie en gebitsprothesen.Hij is grondlegger van het implantaatsysteem Biocomp welke hij samen met de Technische Universiteit Eindhoven en Philips Medical heeft ontwikkeld.Ronald is gespecialiseerd in complexe implantaat plaatsingen, gebitsprothesen op implantaten (zoals klikgebit en all-on-4) en chirurgische behandelingen zoals het verwijderen van tanden en kiezen en aanpassingen in het kaakbot. Naast het behandelen van patiënten haalt hij veel voldoening uit het delen van zijn uitgebreide ervaring en wetenschappelijke kennis. Hij heeft jarenlang les gegeven op de Hogeschool Utrecht aan de studenten van de tandprothetische opleiding. Tevens begeleidt hij aan universiteiten in binnen- en buitenland tandartsen en kaakchirurgen die met nieuwe implanteertechnieken willen leren werken. Ronald is tevens betrokken bij diverse onderzoeken op het gebied van implantologie en begeleidt tandartsen en kaakchirurgen die met nieuwe implantaat systemen te werken. Ervaren, deskundig en humor kenmerken Ronald in zijn werk. Met plezier in zijn vak helpt hij zijn cliënten met uiteenlopende klachten en wensen, zodat zij na een behandeling weer kunnen genieten van een mooi en functioneel sterk gebit.+40 jaar ervaring in implantaten & gebitsprothesesGrondlegger van het implantaatsysteem Biocomp
teamlid
Tandprotheticus
Sina Ayari
Tandprotheticus Sina heeft in het begin van zijn carrière gebitsprotheses gemaakt in een tandtechnisch laboratorium. Vervolgens heeft hij doorgestudeerd tot tandprotheticus waardoor hij nog meer kennis heeft opgedaan binnen deze expertise. Hij zag dat als hij de protheses zelf bij zijn cliënten zou kunnen aanmeten en plaatsen hij nog betere resultaten zou kunnen bereiken. Hij is daarbij een samenwerking aangegaan met De Gebitskliniek. Door zowel de tandtechniek als de behandelingen zelf uit te voeren kan hij het optimale resultaat qua pasvorm voor zijn patiënten behalen. “Voordat ik begin met een behandeling luister ik goed naar de eventuele problemen en wensen en ik ga voor het best mogelijk resultaat”. Sina vindt iedere dag zijn uitdaging in zijn cliënten helpen aan de voor hen best passende prothese. Hij schrikt ervan hoeveel mensen er rondlopen met een slecht passende prothese, en haalt zijn voldoening om langdurige klachten met gebitsprothesen op te lossen, of patiënten die aangeven geen gebitsprothese (meer) kunnen verdragen toch van een goed passende prothese te voorzien.
teamlid
Klinisch Prothese Technicus
Jan Willem van Soest
Jan Willem is met ruim 15 jaar ervaring een zeer ervaren klinisch prothese technicus. Na zijn opleiding tot tandtechnieker heeft hij een aanvullende opleiding gedaan om zich verder te specialiseren in het maken en aanmeten van gebitsprothesen. Als tandtechnieker heeft Jan Willem veel ervaring heeft opgedaan in het vervaardigen en verbeteren van gebitsprothesen en kunstgebitten. Met die technische ervaring doorziet hij problemen en zal hij voor zijn cliënten een perfecte gebitsprothese aan meten. Jan Willem wordt omschreven als zeer sociaal, betrokken en vrolijk. Cliënten komen altijd met een glimlach de behandelkamer uit!

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2