Hero sfeerafbeelding verwijzing

Met een verwijzing naar De Gebitskliniek

U kunt bij ons ook met een verwijzing terecht, wij hebben geen wachtlijst

Scroll verder

De Gebitskliniek als verwijspraktijk

De Gebitskliniek is hét adres voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), orthodontie, implantologie, mondhygiënist en gebitsprothesen. Door onze unieke verzameling van specialistische kennis bieden we altijd de beste oplossing, welke past bij de wensen van de patiënt en/of de verwijzende tandarts.

Welke behandelingen via verwijzing?

Een verwijzing naar De Gebitskliniek

  • Geen wachtlijst
  • Breed scala aan specialisaties
  • Moderne behandelmethoden en apparatuur
  • Hoogwaardige tandheelkunde
  • Zeer ervaren met angstpatiënten
  • Cliënten beoordelen ons met een 9,7!

Ik ben patiënt

Met een verwijsbrief van uw tandarts kunt u zich via onderstaande button aanmelden en uw verwijsbrief uploaden. Na ontvangst nemen wij contract met u op voor het maken van een afspraak.

Bent u niet doorverwezen door een tandarts, of heeft u geen verwijsbrief, maar wilt u wel door ons behandeld worden, vul dan ons intakeformulier in.

Verwijsformulier patiënt

Ik ben tandarts

Bij voorkeur ontvangen we uw verwijzing via ons digitale verwijsformulier. Is dit niet mogelijk? Dan kunt u uw verwijzing ook e-mailen naar info@degebitskliniek.nl.

Na ontvangst nemen wij contact op met de patiënt om een eerste afspraak te maken. Na afloop van de behandeling sturen wij u een behandelverslag met bijbehorende documentatie toe.

Verwijsformulier tandarts
ster ster ster ster ster
Anoniem
Zorgkaart Nederland
“Ik merk zelfs dat mijn angst voor tandartsen geheel verdwenen is”

Bij De Gebitskliniek werken professionele zorgverleners. In november heb ik een wortelkanaal behandeling ondergaan. Deze was geheel pijnloos. Ik werd gerustgesteld en voelde me geheel ontspannen tijdens de behandeling. Dit ondanks het feit dat ik altijd angstig was voor de tandarts. In mei nacontrole en hier werd bevestigd dat de behandeling heel goed geslaagd is. Ik merk zelfs dat mijn angst voor tandartsen geheel verdwenen is. Kortom een zeer professionele organisatie waar je je welkom voelt.  

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2