Hero sfeerafbeelding over de gebitskliniek

De Gebitskliniek

Het adres voor uw gebit. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere mondzorg, gebitsrenovatie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie en gebitsprothesen.

Scroll verder
Icoon
Alle specialismen onder één dak
Icoon
Vaste behandelaar die bij je past
Icoon
Moderne praktijk, hoge kwaliteit
Icoon
Wij helpen bij angst
Icoon
Zorgeloze overstapservice

De Gebitskliniek, wie zijn wij?

De Gebitskliniek is uitgegroeid tot hèt adres voor uw gebit. Vanuit heel Nederland komen mensen speciaal voor onze unieke service naar onze tandartspraktijk in Sliedrecht.

Mensen bezoeken onze kliniek voor hun periodieke tandarts controle en mondhygiëne, maar wij zijn tevens gespecialiseerd in gebitsrenovatie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie en gebitsprothesen.

Wij hebben alle specialismen in eigen huis, waaronder tandartsen, mondhygiënisten, implantologen, tandartsen voor orthodontie, tandarts voor endodontologie, en gebitsprothese specialisten. Met al deze expertise kunnen we u de meest optimale oplossing bieden voor uw gebit.

Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen onze cliënten zoals zij graag behandeld willen worden. Wij luisteren goed, nemen de tijd, en geven graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Wij adviseren altijd eerlijk en vrijblijvend, u bepaalt zelf of u de behandeling inzet. Samen met u behalen we het beste resultaat!  

Met onze moderne werkwijze verlopen onze behandelingen pijnloos en ontspannen. Wij zijn tevens zeer ervaren in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts. Niet voor niets komen onze cliënten vanuit heel het land speciaal naar Sliedrecht voor onze unieke dienstverlening.  

De Gebitskliniek is gevestigd in Sliedrecht, dat ligt zeer bereikbaar op 20 minuten rijden vanuit Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten rijden vanuit Utrecht en Breda.

Schrijf u nu in
over-ons

De best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard

Wij doen ons best om uw bezoek aan De Gebitskliniek zo aangenaam mogelijk te maken. Maar belangrijker nog is hoe onze cliënten een bezoek aan ons ervaren.

We kunnen met trots zeggen dat we tot de best beoordeelde tandartspraktijken van Nederland behoren. Onze cliënten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9,7 op een schaal van 10 op de website Zorgkaart Nederland. Dat maakt ons de best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard.

Bekijk onze reviews
de-gebitskliniek

Nader kennismaken?

Wilt u meer inzicht krijgen in onze werkwijze en ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of loop gerust binnen voor een vrijblijvend gesprek aan de balie. Ons toegewijde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Indien u graag een kijkje wilt nemen in onze praktijk, bent u van harte welkom. Ons vriendelijke team staat klaar om u rond te leiden en u van de benodigde informatie te voorzien.

Wanneer u een afspraak maakt met een van onze tandartsen hoeft u zich niet verplicht te voelen om onmiddellijk een behandeling te ondergaan. U behoudt de volledige controle over uw beslissing en kunt op uw eigen tempo bepalen of u verdere stappen wilt ondernemen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Neem contact met ons op
over-ons

Alles onder één dak

Onze ervaren tandartsen zijn toegewijd aan een breed scala aan mondzorgbehandelingen. In onze in Sliedrecht gevestigde tandartspraktijk bieden wij professionele ondersteuning voor uw gebit, waaronder reguliere tandartscontroles, mondhygiëne, esthetische tandheelkunde, gebitsrenovatie, orthodontie en gebitsprothesen.

Wat onze praktijk uniek maakt, is dat al deze tandarts-specialisaties onder één dak te vinden zijn. Hierdoor kunnen wij behandelingen naadloos coördineren en verzekeren wij het optimale resultaat voor uw mondgezondheid.

U kunt bij ons terecht voor uw reguliere tandartsbehandelingen, zoals uw periodieke controle of de mondhygiënist. Onze moderne werkwijze is gericht op het voorkomen van problemen. Wij helpen u een leven lang te genieten van een mooi en sterk gebit door kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een persoonlijke werkwijze.
Lees meer
algemeen tandarts
Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooier en gezonder maken van het gebit. De eigen tanden worden zoveel mogelijk verfraaid, zonder deze te beschadigen, met als doel een vitaal en sterk gebit. Na een esthetische behandeling heeft u een mooi, natuurlijk en sterk gebit.
Lees meer
esthetische tandheelkunde
Zijn uw tanden versleten, beschadigd, of is een kleine ingreep voor u niet meer voldoende? Met een gebitsrenovatie zorgen we dat u weer een mooi en sterk gebit krijgt. Ons team van specialisten bieden u de beste behandeling voor het herstel van uw gebit en glimlach. Gezamenlijk zorgen we voor een duurzaam en mooi eindresultaat.
Lees meer
gebitsrenovatie
Onze orthodontie specialisten zorgen dat je een stralende glimlach krijgt. Mooie rechte tanden, die goed functioneren, en makkelijk zijn schoon te houden. We doen dit voor zowel jongeren als voor volwassenen, waarbij volwassenen vaak kiezen voor een onzichtbare beugel.
Lees meer
orthodontie
In het geval dat tanden verloren gaan kan een gebitsprothese een goede oplossing zijn om uw gebit weer compleet te maken. Er zijn erg verschillende soorten gebitsprothesen. Graag kijken we met u mee welke oplossing het beste bij u past.
Lees meer
gebitsprothese
Heeft u last van uw gebit, of ervaart u problemen? Met ons multi-disciplinaire team kunnen wij ieder probleem oplossen. Wij hebben een selectie gemaakt van veelvoorkomende problemen. Neem contact met ons op als uw probleem er niet bij staat.
Lees meer
veelvoorkomende problemen
ster ster ster ster ster
Larissa Bredervelt van Oort
Google
“Deze kliniek is echt aan te raden, aan iedereen en zeker de mensen met angst!!!”
Ik ben al jaren lang doodsbang voor de tandarts... Na jaren een afspraak, lang schaamte, ben ik op internet gaan zoeken en kwam bij De Gebitskliniek uit ! Hen gebeld en alles uitgelegd aan de telefoon, ze waren zeer begripvol en ik kreeg een afspraak om alles te bekijken. De tandarts zelf is onwijs lief en neemt echt de tijd voor je en voor je angst Nu begonnen met een traject bij hen om mijn gebit op te knappen zodat ik weer durf te lachen Ben super blij met deze kliniek , elke afspraak moet ik wel 3 kwartier voor rijden maar is het meer dan waard !!!! Deze kliniek is echt aan te raden, aan iedereen en zeker de mensen met angst!!!

Ook bij ons werken?

Bij De Gebitskliniek draait het niet alleen om tanden en behandelingen; het gaat om de mensen. Ons team bestaat uit een divers gezelschap van deskundige tandartsen, mondhygiënisten, assistenten en ondersteunende teamleden die samenwerken om elke cliënt de best mogelijke zorg te bieden.

Wil je deel uitmaken van ons team? Wij staan altijd open voor getalenteerde en gepassioneerde mensen die ons kunnen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of net aan je carrière begint, bij ons krijg je de kans om te groeien, te leren en te stralen.

Als dit je aanspreekt, neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Bekijk vacatures
IMG_0178

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2