Hero sfeerafbeelding genante tanden

Gênante tanden bekend van RTL 4

Gênante tanden op RTL 4 gezien? Bent u ook niet tevreden met uw gebit? Wij bieden totaalbehandelingen, ook voor angstige patiënten

Scroll verder

Gênante Tanden

Heeft u het televisie programma ‘Gênante Tanden’ op RTL 4 ook gezien? In het programma gênante tanden volgen we mensen die na lange tijd actie ondernemen om weer zorgeloos te kunnen eten, praten en lachen. Zo fijn dat er nu landelijk aandacht is voor de uitgebreide mogelijkheden in de mondzorg, ook voor mensen met angst. Steeds meer mensen die ontevreden zijn over hun gebit, of zoals in het programma genoemd ‘Gênante Tanden’, ondernemen actie en zoeken hulp bij een gespecialiseerde kliniek. Niet iedere kliniek biedt dezelfde kwaliteit, let daarom goed op hoe eerder behandelde patiënten de kliniek waarderen. Dit wordt bijgehouden op de website van Independer en op Zorgkaart Nederland.

Genante tanden? Wilt u ook weer zorgeloos eten, praten en lachen?

Bent u niet tevreden met uw gebit? Soms is een kleine ingreep bij de tandarts niet meer voldoende en kan een complete gebitsbehandeling uitkomst bieden. Tijdens een intakegesprek bespreken we graag uw mogelijkheden. Een behandeling bestaat vaak uit het gebruik van een combinatie van diverse technieken. Hieronder vallen o.a. behandelingen met kronen, bruggen, facings, tanden bleken, of een gehele of partiële gebitsprothese. Een beugel is ook een mogelijkheid, hoewel wij in veel gevallen ook een prachtig resultaat behalen zonder toepassing van een beugel.

Samen zorgen we voor een stralend gebit!

De term gênante tanden wordt gebruikt omdat men de tanden niet meer volledig durft te laten zien. Een gebitsbehandeling kan een oplossing bieden wanneer uw gebit niet in goede conditie is en u ontevreden bent over de uitstraling van het gebit.

Als de keuze om een complete gebitsbehandeling uit te laten voeren genomen is dient er een diagnose gesteld te worden van uw situatie. Er wordt naar uw gebit, gezicht, kaak en gezondheid gekeken. We houden altijd rekening met uw wensen. Vervolgens wordt een behandelplan met bijbehorende kostenbegroting opgesteld en uitvoerig met u besproken. Het gaat ons er om dat u het gebit en de lach krijgt waar u altijd van heeft gedroomd!

Bang voor de tandarts?

U wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij De Gebitskliniek mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen. U kunt aangeven of u dit wilt wanneer u een afspraak maakt. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling en ervaart u minder spanning.

Kom voor een complete gebitsbehandeling naar De Gebitskliniek!

Kom voor een behandeling naar De Gebitskliniek in Sliedrecht. Wij geven u tijdens een intakegesprek een deskundig advies over uw gebit. Graag bekijken we samen hoe we u het gebit kunnen geven dat u wenst! Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zélf of u de vervolgstap zet!

Complete gebitsbehandeling bij De Gebitskliniek

  • Ervaren specialisten
  • Persoonlijke zorg, uw wensen staan centraal
  • Hoogwaardige tandheelkunde
  • Een duurzaam en natuurlijk resultaat
  • Alle specialismen onder 1 dak
  • U kunt zonder doorverwijzing van uw tandarts bij ons terecht
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • Zeer ervaren met angst patiënten
  • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,5!
Maak direct een afspraak

Een leven lang een mooie en gezonde glimlach

Fantastisch! U overweegt een afspraak te maken bij onze kliniek. Bij De Gebitskliniek streven we ernaar dat u zich vanaf het allereerste moment comfortabel en op uw gemak voelt. Daarom zullen we uitleggen wat u kunt verwachten als u zich bij ons inschrijft.

Stap sfeerafbeelding
Stap 1
Intake gesprek
Tijdens de intake maakt u kennis met uw behandelaar waarmee u uw vragen en wensen bespreekt. Aan de hand daarvan bespreekt uw behandelaar met u de mogelijke behandeling, kosten en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar.
Stap sfeerafbeelding
Stap 2
Behandeling
U heeft thuis rustig de tijd genomen om na te denken over de voorgestelde behandeling. Als u heeft besloten om het voorgestelde behandelplan uit te laten voeren, dan starten we met de behandeling waarbij we rekening houden met uw wensen. Wij werken uitsluitend met zeer hoogwaardige materialen voor een duurzaam en natuurlijk resultaat.
Stap sfeerafbeelding
Stap 3
Nazorg
Na de renovatie bepaalt u zelf of u bij ons onder behandeling blijft of teruggaat naar uw eigen tandarts. Indien u zich bij ons inschrijft voor uw reguliere tandarts controle zorgen we gezamenlijk dat uw mond in goede gezondheid blijft.

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

icoon

Alles onder 1 dak

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen

icoon

Persoonlijke aandacht

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

icoon

Wij helpen bij angst

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

icoon

Zaterdag geopend

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

icoon

Zorgeloze overstapservice

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

icoon

Aangesloten bij alle zorgverzekeraars

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

ster ster ster ster ster
Anoniem
Zorgkaart Nederland
“De Gebitskliniek is goed bereikbaar en gevestigd in een prachtig pand”

De Gebitskliniek is goed bereikbaar en gevestigd in een prachtig pand. De receptionisten zijn uiterst vriendelijk, de tandprotheticus zeer vakbekwaan. Een ware tovenaar. En dat met rust, humor en een luisterend oor.

Zet de eerste stap om van gênante tanden af te komen

Tijdens een intakegesprek krijgt u een behandelvoorstel waarbij we inzicht geven in de kosten en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze intake geeft u duidelijkheid over het te behalen resultaat, het behandelplan, de investering en de planning.

Kosten van een intakegesprek

De kosten van een intakegesprek bedragen € 53,50 tot 126,72, dit is afhankelijk van de benodigde mate van uitwerking van het behandelplan. Dit is exclusief eventuele röntgenfoto's. Foto’s worden altijd in overleg met u gemaakt. De kosten voor de foto’s bedragen afhankelijk van de hoeveelheid € 84,48 tot € 123,90.

Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden de kosten van het intakegesprek en de foto’s.

Gebitsrenovatie

Richtprijs
Intakegesprek - afhankelijk van de complexiteit van het behandelplan
€ 53,50 tot € 126,72
Röntgenfoto's - indien nodig (afhankelijk van het aantal en type)
€ 84,48 tot € 123,90

Veel voorkomende problemen

Bij De Gebitskliniek komen we veel verschillende problemen tegen die u met uw gebit kunt ervaren. Om u hierin beter te informeren hebben we de meest voorkomende problemen uitgelicht. Deze zijn:

Visual
Visual

Bekijk onze specialisten


Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen onze cliënten zoals zij graag behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor u en geven graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Bekijk hier onze specialisten die u kunnen helpen.

teamlid
Tandarts
Iman van der Wel
Iman is een breed georiënteerde algemeen tandarts met een extra interesse in wortelkanaalbehandelingen en kleine chirurgische behandelingen. Door haar vriendelijke en geduldige karakter weet ze cliënten goed op hun gemak te stellen. Hierdoor krijgen zelfs zeer angstige cliënten, die soms jaren geen tandartscontrole hebben gehad, weer het vertrouwen om zonder angst naar de tandarts te gaan. Zelf is Iman moeder van drie kinderen, en ze vindt het erg leuk om kinderen te behandelen. Kinderen voelen zich bij haar op hun gemak en gaan met plezier bij haar naar de tandarts. Hiermee wordt een goede basis gelegd voor een goede mondverzorging voor de rest van hun leven. Kan u geruststellen als u angst heeft voor de tandarts Kinderen voelen zich bij haar op hun gemak
teamlid
Tandarts
Sanne Helderop
Al sinds haar studie tandheelkunde is tandarts Sanne werkzaam bij De Gebitskliniek, voor velen een bekend gezicht in de praktijk. Patiënten geven aan zich goed op hun gemak te voelen, omdat er goed geluisterd wordt en vervolgens een duidelijk behandelplan wordt voorgesteld. Sanne heeft liefde voor het vak waardoor zij graag totaal plannen maakt met extra oog voor de esthetiek van het gebit. Naast haar algemene tandartsbehandelingen heeft Sanne extra interesse in het aanmeten van porseleinen facings, kronen en bruggen. In haar vrije tijd brengt ze graag veel tijd door met haar zoontje en haar man.Vele jaren ervaring als tandartsExtra interesse in porseleinen facings, kronen en bruggen
teamlid
Tandarts
Anna Sek
Anna is een zeer ervaren en nauwkeurige tandarts. Ze is zeer breed georiënteerd en dat maakt haar een tandarts die de mond goed in zijn geheel vanuit diverse invalshoeken kan beoordelen.Ze heeft veel ervaring opgedaan in esthetische tandheelkunde, kronen en bruggen, endodontologie (wortelkanaalbehandeling), periodieke controles en gebitsprothesen. Verder is ze zeer geïnteresseerd en ervaren in het herstellen van gebitsslijtage met onder meer beetverhoging.Anna is gepassioneerd over tandheelkunde en besteedt veel tijd aan cursussen en opleidingen om het beste uit zichzelf te halen. Patiënten omschrijven haar als vriendelijk, duidelijk en hebben het gevoel dat ze alle aandacht krijgen.Veel ervaring met diverse tandarts behandelingenGeeft u als cliënt alle aandacht
teamlid
Tandarts
Sevde Yen
Tandarts Sevde Yen heeft gestudeerd in Amsterdam en is een breed georiënteerde algemeen tandarts. Sevde is erg geduldig, vriendelijk en neemt graag de tijd om alles goed uit te leggen voor haar cliënten. Ook vindt Sevde het leuk om kinderen te behandelen. Kinderen voelen zich bij haar op hun gemak en gaan met plezier bij haar naar de tandarts. Hiermee wordt een goede basis gelegd voor een goede mondverzorging voor de rest van hun leven. Door haar vriendelijke en geduldige karakter weet ze cliënten, die door bijvoorbeeld angst soms jaren niet bij een tandarts geweest zijn, weer het vertrouwen te geven om zonder angst naar de tandarts te gaan. Na haar jeugd in Rotterdam te hebben doorgebracht woont Sevde nu samen met haar man in Gorinchem. Naast dat Sevde vloeiend Nederlands en Engels spreekt, spreekt zij ook Turks.Geeft cliënten met angst voor de tandarts weer vertrouwenBreed georiënteerde tandarts
teamlid
Tandarts Implantoloog
Andreas Müller-Rau
Na zijn studie tandheelkunde aan de Philipps-Universiteit Marburg is Andreas begonnen aan de vervolgopleiding tandheelkundige chirurgie in Bad Wildlingen en Offenbach. Vervolgens is hij zich na deze opleiding gaan specialiseren in tandheelkundige implantologie bij het LZK in Hessen. Andreas werkt al meer dan 15 jaar als tandarts en tandarts implantoloog. In zijn werk heeft hij een speciale interesse ontwikkeld voor esthetische behandelingen met implantaten en keramische constructies. Hij houdt ervan dat iedere cliënt anders is, en een andere mate van complexiteit heeft in de behandeling. Hij is goed met mensen die angst ervaren en beseft dat iedereen zijn eigen wijze van benadering nodig heeft. Behandelingen bij Andreas verlopen daarom ontspannen, veelgehoord is dat patiënten aangeven dat de behandelingen erg is meegevallen. Andreas zijn doel is dat iedere cliënt tevreden is met het verloop van de behandeling en het eindresultaat, dan is zijn behandeling pas geslaagd.

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2