Bespaar honderden euro’s op een gebitsprothese

Bent u toe aan uw eerste kunstgebit of klikgebit? Of wilt u uw bestaande kunstgebit vervangen? Dan kunt u als u snel handelt dit jaar nog veel geld besparen! Dit voordeel kan oplopen tot wel € 885,-.

Rond deze tijd van het jaar is het jaarlijkse eigen risico van uw zorgverzekering vaak al besteed. Dit betekent dat wanneer u nu kiest voor een nieuw kunstgebit of klikgebit, of een nieuwe pasvorm, u het eigen risico niet meer hoeft te betalen. Dit scheelt u al snel honderden euro’s.

Onderneem nu actie

Om hiervan te profiteren dient de mogelijke behandeling nog dit jaar afgerond te worden. Een nieuw kunstgebit maken kost tijd, onderneem daarom nu actie en plan direct een intakegesprek.

Als u al een volledig kunstgebit heeft (dus geen eigen tanden in de kaak) dan is dit intakegesprek bij De Gebitskliniek geheel gratis.

Heeft u in de betreffende kaak wel eigen tanden dan kost het intakegesprek € 47 tot € 111, afhankelijk van de complexiteit en mate van uitwerking van het behandelplan. Foto’s worden altijd in overleg met u gemaakt. De kosten voor de foto’s bedragen rond de € 75,-. Een aanvullende verzekering vergoedt vaak de kosten van het intakegesprek en de foto’s.

Dit intakegesprek is vrijblijvend, we bespreken uw mogelijkheden, de kosten en de behandeling. U bepaalt na het intakegesprek zelf of u de behandeling in wilt zetten.

Om de hoeveel jaar een nieuw kunstgebit?

Heeft u al een kunstgebit maar wilt u deze vervangen? Een kunstgebit vervangen kan als uw kunstgebit niet meer te herstellen is, of passend te maken is. In het geval van een volledig kunstgebit kunnen wij iedere 5 jaar een nieuw kunstgebit aanvragen bij uw zorgverzekering.

Kosten vervangen kunstgebit

Het vervangen van een kunstgebit kost hetzelfde als een nieuw kunstgebit. Als u een volledig kunstgebit heeft kunt u deze na 5 jaar laten vervangen en worden de kosten grotendeels gedekt door de zorgverzekering. Als u al een volledige kunstgebit heeft is het intakegesprek bij ons zelfs gratis.

Neem nu contact op

Wilt u gebruik van maken van dit voorstel, of wilt u eens kennis komen maken? Neem dan contact met ons op! Of meld u direct aan voor een intakegesprek, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Recent Posts