Bent u ontevreden over uw gebit?

Een mooi gebit is zeer bepalend voor uw uitstraling, en vaak ook voor uw zelfvertrouwen. Met cosmetische tandheelkunde is het mogelijk de stralende lach te krijgen die u graag wil hebben. U kiest voor dit type behandeling wanneer u imperfecties wilt verhelpen, of wanneer u simpelweg een mooier gebit of lach wilt.

Er wordt vaak gekozen vaak cosmetische tandheelkunde als men:

  • ontevreden is over de kleur van één of meerdere tanden (verkleuringen),
  • ontevreden is over de stand van de tanden (schuin of scheve tanden, tussenruimten, verkeerde beet),
  • gebitsproblemen ervaart (bijvoorbeeld lelijke tanden of ontbrekende tanden).

Cosmetische tandheelkunde bij De Gebitskliniek

De Gebitskliniek biedt de meest natuurgetrouwe resultaten door gebruik van de nieuwste technieken en zeer ervaren cosmetisch tandartsen. Graag bekijken we hoe we u het gebit kunnen geven dat u graag wenst. Uw wensen staan centraal, het is immers uw lach! De behandelingen worden pijnloos uitgevoerd. En voor mensen met angst voor de tandarts hebben we speciale behandelmethoden.

De Behandeling en kosten

Tijdens een intakegesprek adviseren wij u graag over uw mogelijkheden. Een behandeling kan bestaan uit een combinatie van verschillende oplossingen. Iedere gebitssituatie is anders, de behandeling is daarom maatwerk. Het behandelplan dat wij voor u opstellen is afhankelijk van uw gebitssituatie, uw wensen en uw budget.

De eerste stap naar een prachtige lach

Tijdens een intakegesprek maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel op basis van uw wensen. Deze intake geeft u duidelijkheid over het te behalen resultaat, de behandeling, de kosten en de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet!

Best beoordeelde tandartspraktijk

De Gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden, en wij gaan voor het beste resultaat! Wij zijn trots te vermelden dat wij tot de best beoordeelde tandartspraktijken van Nederland behoren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Recent Posts