Reguliere mondzorg 

De Gebitskliniek neemt weer nieuwe PATIËNTEN aan!

Bij De Gebitskliniek kunt u naast onze specialistische behandelingen ook terecht voor reguliere mondzorg. U kunt bij ons terecht voor uw halfjaarlijkse controle of wanneer u klachten ervaart zoals pijn en ongemak. Wij werken uitsluitend met de beste tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistentes. Niet voor niets zijn wij met een beoordeling van 9,5 op Zorgkaart Nederland één van de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Nederland!

Reguliere mondzorg behandelingen

Onder de reguliere mondzorg vallen de periodieke controle, reiniging van het gebit, het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen. Het voordeel van De Gebitskliniek is dat wij buiten de reguliere mondzorg ook alle specialismen in huis hebben om u de beste behandeling te geven die past bij uw gebitssituatie, en daarbij alles onder 1 dak! U krijgt daarom bij ons altijd de best mogelijke zorg.

Angst voor de tandarts

Ervaart u angst voor de tandarts? Bij De Gebitskliniek is dit niet nodig. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het omgaan met mensen met met angst voor de tandarts. Graag nemen we de tijd voor u, en maken goede afspraken met u. Tevens beschikken we over de modernste technieken en middelen waardoor behandeling bij De Gebitskliniek volledig pijnloos is. 

Best beoordeelde tandartspraktijk!

De Gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 9,5 tot de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Nederland behoren. Bekijk hier hoe onze klanten hun ervaring met De Gebitskliniek hebben omschreven.

Tarieven

De Gebitskliniek werkt, net zoals alle andere tandartsen in Nederland, volgens de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl). Meer informatie hierover vindt u op de pagina over de tarieven of op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Wij nemen weer nieuwe patienten aan

Erg veel mensen hebben afgelopen maanden besloten over te stappen naar De Gebitskliniek als hun vaste tandartspraktijk. Wilt u zich bij ons inschrijven neem dan contact met ons op of schrijf u direct en eenvoudig in via ons inschrijfformulier.

Zorgeloze overstapservice

Heeft u al een tandarts en wilt u overstappen naar De Gebitskliniek? Wij nemen de gehele overstap voor u uit handen via onze Zorgeloze Overstapservice. Uw dossier wordt door ons opgevraagd bij uw huidige tandarts, u hoeft zelf niets te doen.

Ook op zaterdag geopend

Onze praktijk is ook op zaterdag geopend voor de reguliere mondzorg, makkelijk als u doordeweeks niet kan in verband met werk. 

Gespecialiseerde tandartspraktijk

Naast de reguliere mondzorg zijn wij een gespecialiseerde praktijk met expertise in het verbeteren van uw gebit, functioneel en cosmetisch, dit kan kleinschalig maar ook middels een complete make-over. Wij hebben alle expertises in huis waaronder:

Heeft u al een eigen tandarts en wilt u bij ons alleen een gespecialiseerde behandeling uit laten voeren, dat is geen probleem, na uw behandeling kunt u voor uw reguliere controles gewoon weer terug naar uw eigen tandarts. Indien u liever bij onze tandarts onder controle blijft is dat uiteraard ook mogelijk. 


Schrijf u nu in bij de Gebitskliniek!

Wilt u dat De Gebitskliniek ook uw tandartspraktijk wordt voor uw reguliere mondzorg. Neem dan direct contact met ons op, of schrijf u direct en eenvoudig in via ons online inschrijfformulier.


waarom naar de tandarts van de gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

  • Wij luisteren naar uw wensen

  • Persoonlijke zorg

  • Wij nemen de tijd voor u

  • Gratis zorgeloze overstapservice

  • Ook op zaterdag geopend

  • De beste tandarts specialisten van NL

  • Premedicatie mogelijk bij angst

  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars

  • Eigen implantoloog

  • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!


ONZE KLANTEN OVER onze tandarts praktijk

"Ik ben zeer tevreden over behandeling bij De Gebitskliniek in Sliedrecht. Er is ruim de tijd genomen. Ik ben overgestapt van mijn eigen tandarts voor behandeling omdat ik er daar niet het goede gevoel over had. Dat was een juiste keuze, want behandeling hier is zeer klantgericht."

"Zeer nette en professionele praktijk. Ik ben uitzonderlijk goed geholpen. Ik kom van ver maar is zeker de rit waard. Kan deze praktijk bij iedereen aanraden!"

"Ik ben goed geholpen in deze klantvriendelijke praktijk. Ik ben Britt en haar team zeer dankbaar voor de goede ontvangst en begeleiding. Ik ben angstig voor pijn. Alles viel mee."

Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

"Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!"

"Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!"

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.