Hero sfeerafbeelding lelijke eendjes

Lelijke eendjes

Bekend van RTL 5

Lelijke eendjes gezien op RTL 5? En bent u ook niet tevreden over uw gebit? Wij bieden complete gebitsbehandelingen aan.

Scroll verder
23 oktober 2023 Gezonde mond

Lelijke eendjes

Heeft u het tv programma ‘lelijke eendjes’ op RTL 5 ook gezien? In Lelijke eendjes worden mensen gevolgd die na jarenlang zich te schamen voor hun uiterlijk, actie ondernemen om er weer beter uit te gaan zien. Goed dat er landelijk aandacht wordt gegeven aan de uitgebreide mogelijkheden om hier iets aan te doen. Ook wanneer u angst voor de tandarts heeft. Steeds vaker nemen mensen (of zoals in het programma genoemd lelijke eendjes) die ontevreden zijn over hun gebit of uiterlijk actie om hier iets aan te doen, en nemen contact op met een gespecialiseerde kliniek. Helaas is er veel verschil in hoe verschillende klinieken patiënten behandelen. Bekijk daarom altijd hoe reeds behandelde patiënten de kliniek en hun behandeling beoordelen op websites zoals Independer en op Zorgkaart Nederland.

Wilt u net als bij lelijke eendjes weer mooie tanden?

Bent u geïnspireerd door deze lelijke eendjes en bent u niet tevreden over uw gebit? Een kleine ingreep bij de tandarts is niet altijd meer voldoende om u de gewenste lacht te geven. Dan is een complete gebitsbehandeling wellicht een oplossing voor u. Bij De Gebitskliniek bespreken we tijdens een intake en advies gesprek uw mogelijkheden. Een complete gebitsbehandeling betreft vaak een combinatie van meerdere technieken zoals kronen, bruggen, facings, tanden bleken, een gehele of partiële gebitsprothese zoals een plaatje of frameprothese of prettigere oplossingen zoals implantaten. Volwassenen willen vaak geen beugel meer om hun gebit te corrigeren. In veel gevallen hebben wij daar goede alternatieven voor.

Wanneer een behandeling zoals in lelijke eendjes?

Vaak is men al een langere periode ontevreden over de kwaliteit of de uitstraling van het gebit. Vaak maakt men zich ook zorgen over wat anderen daar van vinden en voelt men zich daar nog onprettiger bij. Vandaar dat in het programma de term lelijke eendjes wordt gebruikt. Men is dan ook veelal terughoudend om breeduit te lachen en de tanden volledig te laten zien. De grootste stap is echter om de eerste stap te zetten, vanaf dat moment pakken we het probleem samen op. Vanaf dat punt is het een kwestie van tijd om weer breeduit te kunnen eten, praten en lachen.

Bang voor de tandarts?

De Gebitskliniek is gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst. Bij ons werken de beste tandheelkundige specialisten die ervaring hebben met mensen die angst hebben voor de tandarts. U wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij ons mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen en u wordt zeer zorgvuldig verdoofd waardoor onze behandelingen pijnloos zijn. U kunt aangeven dat u dit wilt wanneer u een afspraak maakt. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling. Tevens herinnert u zich er ook minder van, waardoor u minder spanning ervaart.

Hoe werkt een complete gebitsbehandeling?

Zodra de eerste stap voor een complete gebitsbehandeling is gezet wordt er gestart met het stellen van een diagnose tijdens een intakegesprek. Hierbij wordt de staat van het gebit beoordeeld en er wordt een analyse gemaakt van uw kaak, uw gezicht en uw algehele gezondheid. Maar er wordt vooral geluisterd naar uw wensen, het is immers uw lach waar we gezamenlijk aan werken! Vervolgens wordt er een behandelplan gemaakt. Doelstelling van de behandeling is dat u het gebit en de glimlach krijgt waar u van droomt! Bij De Gebitskliniek nemen we altijd de tijd voor u, u blijft altijd aan zet.

Wat kost een complete gebitsbehandeling?

Deze gebitsbehandeling is maatwerk. Tijdens een intakegesprek maken wij op basis van uw wensen een persoonlijk behandelvoorstel inclusief inzicht in de kosten en eventuele vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar.

U kunt bij ons in maximaal 8 maandelijkse termijnen betalen. Het is tevens mogelijk om een middels een krediet te betalen. Vraag voorafgaand aan de behandeling naar de voorwaarden.

Kosten van een intakegesprek

De kosten van een intakegesprek bedragen € 53,50 tot € 126,75, dit is afhankelijk van de benodigde mate van uitwerking van het behandelplan. Dit is exclusief röntgenfoto's. Foto’s worden altijd in overleg met u gemaakt. De kosten voor de foto’s bedragen afhankelijk van de hoeveelheid € 84,48 tot € 123,90.

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de kosten van het intakegesprek en de foto’s.

Plan direct een intakegesprek

Veelgestelde vragen

Ja, een complete gebitsbehandeling kan vaak een effectieve oplossing bieden voor langdurige ontevredenheid over de kwaliteit of uitstraling van het gebit. Deze behandeling omvat diverse technieken zoals kronen, bruggen, facings, tanden bleken, gebitsprotheses, en zelfs alternatieven voor beugels, waardoor patiënten weer vol vertrouwen kunnen lachen.

Het juiste moment om een gebitsbehandeling te overwegen is wanneer u al geruime tijd ontevreden bent over uw gebit en zich zorgen maakt over de mening van anderen. Aarzel niet om de eerste stap te zetten en contact te zoeken met De Gebitskliniek, want vanaf dat moment kunt u werken aan een stralende glimlach en meer zelfvertrouwen.

Nog vragen?

Wij helpen u graag.

Bel ons direct op 0184-63 69 64Komt het u nu even niet uit of is onze tandartspraktijk al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

team-behind-reception-2
team-behind-reception-2