Kinder tandheelkunde

Kinderen zijn in onze praktijk meer dan welkom! Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in de tandheelkundige behandeling van kinderen. Wij weten kinderen op hun gemak te stellen waardoor een tandartsbezoek niet eng of spannend hoeft te zijn, maar zelfs leuk kan zijn. Hiermee leggen we de basis voor een goede mondverzorging voor de rest van hun leven.

Kinderen naar de tandarts

Wij adviseren om uw kind vanaf ongeveer 2 jaar mee te nemen naar de tandarts. Meegaan met de ouders of broers en zussen is het beste moment om kennis te maken met de tandarts. Hierdoor kan uw kind alvast wennen aan een bezoek aan de tandarts. 

Uw kind beter leren poetsen

Tijdens het bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging door. Hiermee zorgen we dat uw kind, samen met u, kan zorgen dat het gebit en de mond gezond blijven. Waar nodig wordt actie ondernomen om de mondgezondheid te verbeteren.

Angst voor de tandarts

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. Daarom benaderen wij ze op een prettige en vriendelijke wijze. We zorgen er, samen met u, voor dat uw kind zich niet zenuwachtig hoeft te voelen bij een tandartsbezoek. Hierdoor wordt angst voor de tandarts weggenomen of wordt voorkomen dat dit kan ontstaan.

voor alle kinderen

Wij proberen kinderen zich zoveel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Toch hebben sommige kinderen behoorlijke angst voor de tandarts. Erg angstige kinderen, kinderen met een ontwikkelingsachterstand, heel jonge kinderen met gaatjes en kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen in onze praktijk worden behandeld.

Best beoordeelde tandartspraktijk!

De Gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en stellen onze patiënten centraal door de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 9,5 tot de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Nederland behoren. Bekijk hier hoe onze klanten hun ervaring met De Gebitskliniek hebben omschreven.

Tarieven

De Gebitskliniek werkt, net zoals alle andere tandartsen in Nederland, volgens de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (www.nza.nl). Meer informatie hierover vindt u op de pagina over de tarieven of op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan

Erg veel mensen hebben afgelopen maanden besloten over te stappen naar De Gebitskliniek als hun vaste tandartspraktijk. Wilt u zich bij ons inschrijven neem dan contact met ons op of schrijf u direct en eenvoudig in via ons inschrijfformulier.

Zorgeloos overstappen

Wanneer u wilt overstappen kunt u gebruik maken van onze Zorgeloze Overstapservice. Wij nemen de gehele overstap kosteloos voor u uit handen, u hoeft zelf niets te doen.

Ook op zaterdag geopend

Onze praktijk is ook op zaterdag geopend voor de reguliere mondzorg, makkelijk als u doordeweeks niet kan in verband met werk. 


Schrijf u nu in bij de Gebitskliniek!

Wilt u dat De Gebitskliniek ook de tandartspraktijk wordt voor uw kinderen. Neem dan direct contact met ons op, of schrijf u direct en eenvoudig in via ons online inschrijfformulier.

Wanneer u wilt overstappen kunt u gebruik maken van onze Zorgeloze Overstapservice. Wij nemen de gehele overstap voor u uit handen, u hoeft zelf niets te doen.


waarom naar de tandarts van de gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

  • Gespecialiseerd in de behandeling van kinderen
  • Wij nemen de tijd voor uw kinderen
  • Wij luisteren naar uw wensen
  • Gratis zorgeloze overstapservice
  • Ook op zaterdag geopend
  • De beste tandarts specialisten van NL
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!

ONZE KLANTEN OVER onze tandarts praktijk

Hanneliese Evers (30 juli 2017):  "De tandarts daar speciaal voor kinderen is echt een top meid en ook zeker de assistente niet te vergeten, mijn kids gaan met een gerust idee naar de tandarts, het hoeft niet eng te zijn of pijn te doen, top mensen zijn het!"

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.