Sina AyariProthese specialist
  Sina Ayari

  Sina Ayari

  Prothese specialist

  ✓ Onze specialist in protheses

  ✓ Gaat met uw wensen aan de slag voor maximaal resultaat

  Sina heeft in het begin van zijn carrière gebitsprotheses gemaakt in een tandtechnisch laboratorium. Vervolgens heeft hij doorgestudeerd tot tandprotheticus waardoor hij nog meer kennis heeft opgedaan binnen deze expertise.

  Hij zag dat als hij de protheses zelf bij zijn cliënten zou kunnen aanmeten en plaatsen hij nog betere resultaten zou kunnen bereiken. Hij is daarbij een samenwerking aangegaan met De Gebitskliniek.

  Door zowel de tandtechniek als de behandelingen zelf uit te voeren kan hij het optimale resultaat qua pasvorm voor zijn patiënten behalen. 

  “Voordat ik begin met een behandeling luister ik goed naar de eventuele problemen en wensen en ik ga voor het best mogelijk resultaat”. Sina vindt iedere dag zijn uitdaging in zijn cliënten helpen aan de voor hen best passende prothese.

  Hij schrikt ervan hoeveel mensen er rondlopen met een slecht passende prothese, en haalt zijn voldoening om langdurige klachten met gebitsprothesen op te lossen, of patiënten die aangeven geen gebitsprothese (meer) kunnen verdragen toch van een goed passende prothese te voorzien.

  Sina Ayari is onder meer gespecialiseerd in:

  Jan Willem Van Soest