een prachtig wit gebit, laat uw tanden bleken door de gebitskliniek

VEILIG, EFFECTIEF EN PIJNLOOS! 

U wilt een stralend en wit gebit? Tanden bleken is daarvoor een oplossing. Wij kunnen u hiermee helpen. U krijgt bij ons weer een stralend wit gebit met een natuurlijk witte kleur. En dat op een veilige, effectieve en pijnloze manier! 

Bent u geïnteresseerd in tanden bleken, neem dan direct contact met ons op.

De Gebitskliniek tanden bleken methode

De tanden bleken methode die door ons wordt gebruikt, wordt veelvuldig door tandartsen toegepast om tanden op een veilige en effectieve wijze te bleken. Wij hebben voor deze methode gekozen omdat deze in onze ogen het veiligst is voor uw eigen tanden en u hiermee exact het door u gewenste resultaat kunt behalen. Onze bleekmethode heeft de volgende eigenschappen:

 • Onze bleekmethode voldoet aan de Europese richtlijnen en is daarmee veilig voor u en uw gebit.
 • De bleekvloeistof bevat slechts een beperkte hoeveelheid waterstofperoxide, dat maakt het tanden bleken veilig en pijnloos!
 • Er hoeven geen onveilige lampen gebruikt te worden zoals u vaak ziet bij zogenaamde "bleek klinieken" .
 • U kunt de bleekset thuis toepassen onder duidelijke instructie.
 • Onze bleekmethode zorgt dat uw glazuur niet wordt aangetast.
 • Onze behandeling vindt zeer gedoseerd plaats waardoor u exact de gewenste kleur kunt bereiken.
 • De op maat gemaakte bitjes zijn herbruikbaar zodat de kosten bij een vervolgbehandeling aanzienlijker lager liggen.

tanden bleken: de behandeling

Voor we met de behandeling van start gaan, controleren we altijd eerste de gezondheid van uw gebit. Vervolgens wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit. Hiervan maakt de tandtechnicus een bleeklepel van kunststof. Dit is het bitje waarmee de bleekvloeistof op de tanden aangebracht wordt. U moet het bitje vervolgens 6 tot 8 uur op uw gebit dragen. Dit kunt u gewoon thuis doen nadat u duidelijke instructies hebt ontvangen.

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat van het tanden bleken verschilt per persoon. Dit hangt af van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en de conditie van uw gebit. Echter realiseren wij met deze bleekmethode de best mogelijke resultaten. 

Let op: bij het bleken van tanden zullen vullingen, kronen, bruggen en facings niet witter worden. Deze hebben namelijk een andere samenstelling waarop de bleekvloeistof geen effect heeft.

Nazorg

Het glazuur van uw gebit kan na de behandeling tijdelijk iets poreuzer zijn. Wij adviseren u dan ook om de eerste twee à drie uur na de behandeling niets te eten. U kunt wel water of melk drinken. Daarnaast raden wij u aan om tot 24 uur na de behandeling niet te roken en de volgende dranken en voedingsmiddelen niet te gebruiken:

 • Koffie en thee
 • Rode wijn
 • Donkergekleurde frisdranken
 • Zure fruitsoorten
 • Rode sauzen

tanden bleken, met zorg voor uw gebit

Tanden bleken is uitgegroeid tot een zeer veel toegepaste en geaccepteerde methode om uw glimlach er mooier uit te laten zien. Omdat verkeerde toepassing van deze behandeling schadelijk kan zijn voor uw mond, zijn er binnen Europa regels ingesteld over de toegestane bleekmethoden. De Gebitskliniek hanteert deze regels en gebruikt uitsluitend veilige bleekmethoden, hierdoor wordt de veiligheid van uw gebit gewaarborgd. 

Wees heel voorzichtig bij het kiezen van een kliniek voor tanden bleken. Schade als gevolg van een verkeerd toegepaste behandeling aan uw gebit is vaak moeilijk te herstellen. Wij adviseren u voor het beste resultaat maar ook voor de veiligheid van uw gebit te kiezen voor een tandartspraktijk en niet voor een bleek kliniek.

Wat kost tanden bleken? Maak gebruik van onze tijdelijke actie!

Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van tanden. Maak dan direct een afspraak met ons. Wij hebben momenteel een actie waardoor u niet de normale prijs van €330,- betaalt maar een vaste prijs van €225,- voor uw gehele onder- en bovengebit. Hierin inbegrepen is een standaard reiniging van uw gebit (mocht er meer reiniging noodzakelijk zijn dan bespreken wij dat met u).

Het is niet nodig om u in te schrijven als patiënt bij De Gebitskliniek voor het bleken van uw tanden. Wij controleren uw gebit voorafgaand aan de behandeling waarbij we uw mogelijkheden bekijken. Indien u een gezond gebit heeft wordt de behandeling direct uitgevoerd. 


EEN AFSPRAAK MAKEN VOOR TANDEN BLEKEN? NEEM DAN DIRECT CONTACT OP!

Heeft u interesse in tanden bleken en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Of heeft u nog vragen waar u graag antwoord op wilt hebben. Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies, u bepaalt zelf of u de vervolgstap zet. U vindt onze contactgegevens hier.

Onze specialisten hebben veel ervaring met tanden bleken, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.


WAAROM NAAR DE GEBITSKLINIEK?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

 • Geen wachtlijst
 • Veilige bleekmethode
 • Meest effectieve bleekmethode
 • Gedoseerd bleken tot aan door u gewenste kleur
 • U kunt ook bij ons terecht als u niet bij ons bent ingeschreven
 • Bij herhaling goedkoper door hergebruik bleeklepel
 • Beste cosmetische tandartsen van NL
 • Door onze klanten worden wij op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!

ONZE KLANTEN OVER De Gebitskliniek

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.