kunstgebit reparatie service

Voor een kunstgebit reparatie kunt u terecht bij De Gebitskliniek Sliedrecht. Wij voeren de kunstgebit reparatie uit terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie. Tevens zullen wij de prothese polijsten en schoonmaken. Uw prothese is na de kunstgebit reparatie weer als nieuw.

U kunt in de volgende gevallen bij ons terecht voor een kunstgebit reparatie:

 • Scheuren in uw prothese

 • Een gebroken prothese

 • Het vastzetten van tanden of kiezen. Neem een tand of kies die uit uw gebit is gevallen mee. Vaak kunnen we deze weer vastzetten.

 • Gebroken tanden of kiezen

De meeste reparaties duren ongeveer een halve dag. Soms is het noodzakelijk om eerst een afdruk te maken en duurt de reparatie wat langer. Een afdruk is bijvoorbeeld nodig als het kunstgebit gebroken is en de breuk door de basis gaat.

Een kunstgebit reparatie wordt voor 90% vergoed, wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars die deze kosten vergoedt!

Kunstgebit reparatie terwijl u wacht

U kunt bij ons terecht voor een kunstgebit reparatie van maandag t/m vrijdag. De kunstgebit reparatie wordt uitgevoerd terwijl wacht. Neem direct contact met ons op voor een kunstgebit reparatie en wij maken zo snel mogelijk tijd vrij voor u. 

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN een KUNSTGEBIT REPARATIE?

Een kunstgebit reparatie van een volledige onderprothese of een volledige bovenprothese wordt vaak volledig vergoed door uw zorgverzekering. Let op: hierover wordt vaak onjuist geïnformeerd waardoor u onnodig kosten kan maken. Wij declareren een kunstgebit reparatie rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars waarmee dit voorkomen kan worden. 

De kosten voor de reparatie van een gedeeltelijke prothese zoals een plaatje of een frame prothese worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar mogelijk wel vanuit een aanvullende verzekering. Ook hierin kijken we graag met u mee! 

Er kan wel sprake zijn van een eigen risico, indien dat nog niet volledig gebruikt is. Wij geven u duidelijk aan wat de kosten zijn van uw kunstgebit reparatie. 

Waarom is mijn kunstgebit kapot gegaan?

Vaak gaat een kunstgebit kapot omdat het al niet meer perfect paste. Door het slinken van de kaak gaat een kunstgebit langzaamaan los zitten. Dit kan leiden tot scheurtjes of breuken waardoor een kunstgebit reparatie onvermijdelijk is. Daarom adviseren wij u om uw kunstgebit ieder jaar te laten controleren, hiervoor bieden wij een Gratis prothesecontrole. Als de prothese niet meer goed past voeren wij een rebasing voor u uit. Ook deze wordt vaak vergoed door uw zorgverzekeraar.

probeer nooit zelf uw kunstgebit te repareren

Het is natuurlijk ontzettend vervelend als uw kunstgebit kapot is. Misschien heeft u er dan ook aan gedacht om zelf uw kapotte kunstgebit te repareren. Dit is echter niet aan te raden. Probeer nooit zelf te lijmen, vijlen of schuren aan uw gebitsprothese! De kans is groot dat u uw prothese juist verder beschadigt en het kan problemen opleveren bij de uiteindelijke professionele reparatie. Vaak is het dan lastiger om een kunstgebit te herstellen of zelfs helemaal niet meer te herstellen.

Gratis intake voor een kunstgebit reparatie

Wilt u weten hoe wij een kunstgebit reparatie uitvoeren, of wat dit voor u kost? Of heeft u andere vragen over een kunstgebit reparatie? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een vrijblijvende Gratis prothesecontrole. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Kunstgebit Reparatie

Waarom een kunstgebit reparatie bij de Gebitskliniek?

 • Geen wachtlijst

 • Optimale vergoeding door uw zorgverzekeraar

 • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars

 • Toegankelijk voor rolstoelen

 • U kunt ook bij ons terecht als u niet bij ons bent ingeschreven

 • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!

 • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

 

kunstgebit reparatie, MEER INFORMATIE

Bel ons direct als u gebruik wilt maken van onze reparatieservice.

Telefoonnummer 0184 - 63 69 64 of maak gebruik van onze Terug Bel Service!

Wij zijn gevestigd in Sliedrecht op de Kerkbuurt 126. Kijk op onze Contact pagina voor een routebeschrijving.


ONZE KLANTEN OVER ONZE KUNSTGEBIT reparatie SERVICE

"Kunstgebit reparatie" Ik ben in eerste instantie voor een kunstgebit reparatie naar de gebitskliniek gegaan. Erg vriendelijke mensen, en zeer netjes geholpen. Mijn prothese was inmiddels 7 jaar oud en ze hebben inmiddels ook een nieuwe voor me gemaakt. Ze hebben contact voor me opgenomen met de zorgverzekeraar en alles voor me geregeld. Ik zou het zeker aanraden hier heen te gaan. Wat een persoonlijke aandacht!

"J Sturm over een kunstgebit reparatie" Gebitsbreuk met een hele slechte breuk, waarbij ook 2 tanden verloren waren gegaan. Mijn eerste indruk was: Dat wordt niets meer! Tot mijn verbazing heeft de Gebitskliniek de prothese binnen 2 uur gerepareerd. En hoe......geen (restant van de) breuk meer te zien en 2 nieuwe kunsttanden. Verbluffend resultaat. Zeer vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!!! 

G. van Haspel over een kunstgebit reparatie: Ik ben voor een kleine reparatie naar de Gebitskliniek gegaan, ze hebben me direct geholpen, dank voor snelle service.

W.J.Philipse : Ondanks het feit dat ik de grootste waardering had en nog steeds heb voor mijn vorige tandartsen heb ik mij voor een prothese ( boven en onder )tot de gebitskliniek gewend. Ik wilde graag dat alle handelingen m.b.t. mijn gebit bij één organisatie zouden plaatsvinden. Ik heb absoluut geen spijt van mijn besluit. Integendeel. Drie zaken zijn mij opgevallen: deskundigheid, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Ik heb het volste vertrouwen in het verdere verloop van mijn behandeling en ik zou deze uitstekende organisatie bij iedereen willen aanraden.

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.