Tandzorgcentrum Kies in Zicht

is nu De Gebitskliniek

Dé tandartspraktijk voor reguliere mondzorg, cosmetische tandheelkunde en gebitsrenovatie

Tandzorgcentrum Kies in Zicht wordt De Gebitskliniek.

Per 1 februari 2021 hebben wij Tandzorgcentrum Kies in Zicht van tandarts Rachida Yousfi overgenomen. Tandzorgcentrum Kies in Zicht is nu De Gebitskliniek. Uw dossier is bekend bij De Gebitskliniek.

Wat verandert er?

De voor u bekende assistentes blijven bij ons in de praktijk werken.

De voormalige locatie van Kies in Zicht aan de Gantelweg 2 is niet meer in gebruik. U bent vanaf nu welkom bij De Gebitskliniek in Sliedrecht op adres Kerkbuurt 107. Dit is op een steenworp afstand van de oude Kies in Zicht locatie.

Wij verwelkomen u graag bij De Gebitskliniek ten behoeve van uw reguliere mondzorg. Mocht u een uitgebreidere behandeling nodig hebben, dan staat ons team van specialisten uiteraard ook voor u klaar. Op onze website vindt u alle informatie over onze praktijk, onze behandelmogelijkheden en ons team.

Graag tot ziens bij De Gebitskliniek!

Naar de tandarts bij de bestbeoordeelde tandartspraktijk in Sliedrecht

  • Moderne tandartspraktijk
  • Persoonlijke zorg, uw wensen staan centraal
  • Alle specialismen onder 1 dak
  • Zorgeloze overstapservice
  • Zeer ervaren met angstpatiënten
  • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
  • Ook op zaterdag geopend
  • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,5!

Wie is de Gebitskliniek?

Wij zijn een compleet mondzorgcentrum met een groot aantal specialisaties. Het team bestaat uit reguliere tandartsen, cosmetisch tandartsen, implantologen, kunstgebit specialisten, een mondhygiënist en een tandarts voor orthodontie en een tandarts voor endodontologie. Hierdoor kunnen wij altijd de beste mogelijke zorg bieden die past bij u en uw gebit.
Wij zullen u de vertrouwde zorg blijven bieden zoals u die de afgelopen jaren gewend bent geweest bij tandzorgcentrum Kies in Zicht. Wij behandelen onze patiënten zoals wij zelf ook behandeld willen worden; u krijgt bij ons altijd de best mogelijke zorg voor uw gebit. Zo nemen wij uitgebreid de tijd voor u en geven wij graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Bovendien zijn wij gericht op het voorkomen van problemen, waardoor wij veel aandacht besteden aan het gezond houden van uw mond.
de-gebitskliniek-rachida

Persoonlijk bericht van tandarts:

Rachida Yousfi

“Na ruim 21 jaar met veel plezier eigenaar te zijn geweest van tandartspraktijk Yousfi, later Kies in Zicht, heb ik besloten mijn praktijk over te gaan dragen. Het jaar 2020 was voor mij, zoals bekend, door persoonlijke omstandigheden een zwaar jaar. Ik heb daarom besloten het iets rustiger aan te gaan doen en me te gaan richten op mijn vak en passie; het behandelen van patiënten, zonder de bijkomende werkzaamheden van het leiden van een eigen praktijk. Ik zie er daarom naar uit voorlopig als tandarts aan het werk te blijven bij De Gebitskliniek.

Vorig jaar kwam ik in contact met de eigenaresse van De Gebitskliniek. Het viel mij direct op dat wij een overeenkomstige visie hebben op patiëntbehandeling. Beide combineren we persoonlijke zorg met kwalitatief hoogstaande tandheelkunde. De Gebitskliniek heeft al een vestiging in Sliedrecht op de Kerkbuurt en staat bekend om haar zeer positieve klantwaarderingen. Een praktijk waarbij u dus in zeer goede handen bent. Ik kijk er naar uit u nog te zien bij De Gebitskliniek!”

Liefde en passie voor het vak

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen.

ZATERDAG GEOPEND

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

ZORGELOZE OVERSTAPSERVICE

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

WIJ HELPEN BIJ ANGST

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

Locatie Kerkbuurt

De Gebitskliniek Kerkbuurt
Kerkbuurt 107, 3361 BE Sliedrecht
0184 – 63 69 64
info@degebitskliniek.nl

Spoedeisende hulp

Is onze praktijk gesloten en heeft u dringend spoedeisende hulp nodig?

Neem contact op met onze spoedcentrale.

Vragen wat deze overname voor u betekent?

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen naar aanleiding van de overname? Twijfel dan niet en stuur ons een terugbelverzoek en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.