LEES MEER OVER

GENANTE TANDEN

BEKEND VAN RTL 4

genante tanden

bekend van RTL 4

Gênante tanden op RTL 4 gezien? Bent u ook niet tevreden met uw gebit? Wij bieden totaalbehandelingen, ook voor angstige patiënten.

Gênante Tanden

Heeft u het televisie programma ‘Gênante Tanden’ op RTL 4 ook gezien? In het programma gênante tanden volgen we mensen die na lange tijd actie ondernemen om weer zorgeloos te kunnen eten, praten en lachen. Zo fijn dat er nu landelijk aandacht is voor de uitgebreide mogelijkheden in de mondzorg, ook voor mensen met angst. Steeds meer mensen die ontevreden zijn over hun gebit, of zoals in het programma genoemd ‘Gênante Tanden’, ondernemen actie en zoeken hulp bij een gespecialiseerde kliniek. Niet iedere kliniek biedt dezelfde kwaliteit, let daarom goed op hoe eerder behandelde patiënten de kliniek waarderen. Dit wordt bijgehouden op de website van Independer en op Zorgkaart Nederland.

Genante tanden? Wilt u ook weer zorgeloos eten, praten en lachen?

Bent u niet tevreden met uw gebit? Soms is een kleine ingreep bij de tandarts niet meer voldoende en kan een complete gebitsbehandeling uitkomst bieden. Tijdens een intake gesprek bespreken we graag uw mogelijkheden. Een behandeling bestaat vaak uit het gebruik van een combinatie van diverse technieken. Hieronder vallen o.a. behandelingen met kronen, bruggen, facings, tanden bleken, of een gehele of partiële gebitsprothese. Een beugel is ook een mogelijkheid, hoewel wij in veel gevallen ook een prachtig resultaat behalen zonder toepassing van een beugel.

Samen zorgen we voor een stralend gebit!

De term gênante tanden wordt gebruikt omdat men de tanden niet meer volledig durft te laten zien. Een gebitsbehandeling kan een oplossing bieden wanneer uw gebit niet in goede conditie is en u ontevreden bent over de uitstraling van het gebit.  
Als de keuze om een complete gebitsbehandeling uit te laten voeren genomen is dient er een diagnose gesteld te worden van uw situatie. Er wordt naar uw gebit, gezicht, kaak en gezondheid gekeken. We houden altijd rekening met uw wensen. Vervolgens wordt een behandelplan met bijbehorende kostenbegroting opgesteld en uitvoerig met u besproken. Het gaat ons er om dat u het gebit en de lach krijgt waar u altijd van heeft gedroomd!

Complete gebitsbehandeling bij De Gebitskliniek

 • Ervaren specialisten
 • Persoonlijke zorg, uw wensen staan centraal
 • Hoogwaardige tandheelkunde
 • Een duurzaam en natuurlijk resultaat
 • Alle specialismen onder 1 dak
 • U kunt zonder doorverwijzing van uw tandarts bij ons terecht
 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 • Zeer ervaren met angst patiënten
 • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,5!
De best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard
 • Ik ben ontzettend goed geholpen bij De Gebitskliniek. Ik had al jaren lang van een slecht gebit, er is een behandelplan gemaakt, ik durf sinds jaren weer voluit te lachen. Vriendelijke tandarts die rustig de tijd voor me nam en me duidelijk informeerde over de behandeling, die ontzettend mee viel.

  Anoniem Zorgkaart Nederland

Bang voor de tandarts?

U wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij De Gebitskliniek mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen. U kunt aangeven of u dit wilt wanneer u een afspraak maakt. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling en ervaart u minder spanning.

Kom voor een complete gebitsbehandeling naar de Gebitskliniek!

Kom voor een behandeling naar De Gebitskliniek in Sliedrecht. Wij geven u tijdens een intakegesprek een deskundig advies over uw gebit. Graag bekijken we samen hoe we u het gebit kunnen geven dat u wenst! Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zélf of u de vervolgstap zet!

Zet de eerste stap om van gênante tanden af te komen

Tijdens een intakegesprek krijgt u een behandelvoorstel waarbij we inzicht geven in de kosten en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze intake geeft u duidelijkheid over het te behalen resultaat, het behandelplan, de investering en de planning.

Kosten van een intakegesprek

De kosten van een intakegesprek (in 2023) variëren van € 105 tot € 120, dit is afhankelijk van de benodigde mate van uitwerking van het behandelplan. Dit is exclusief foto’s. Foto’s worden altijd in overleg met u gemaakt. De kosten voor de foto’s bedragen afhankelijk van de hoeveelheid € 80 tot € 117.

Sommige aanvullende verzekeringen vergoeden de kosten van het intakegesprek en de foto’s.

Liefde en passie voor het vak

Waarom De Gebitskliniek?

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.
De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen.

ZATERDAG GEOPEND

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

ZORGELOZE OVERSTAPSERVICE

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

WIJ HELPEN BIJ ANGST

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

Wij nemen graag contact met u op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Laat een bericht achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.