Genante tanden

Heeft u het televisie programma ‘Gênante Tanden’ op RTL 4 ook gezien? In het programma gênante tanden volgen we mensen die na lange tijd actie ondernemen om weer zorgeloos te kunnen eten, praten en lachen. Zo fijn dat er nu landelijk aandacht is voor de uitgebreide mogelijkheden in de mondzorg, ook voor mensen met angst. Steeds meer mensen die ontevreden zijn over hun gebit, of zoals in het programma genoemd ‘Gênante Tanden’, ondernemen actie en zoeken hulp bij een gespecialiseerde kliniek. Niet iedere kliniek biedt dezelfde kwaliteit, let daarom goed op hoe eerder behandelde patiënten de kliniek waarderen. Dit wordt bijgehouden op de website van Independer en op Zorgkaart Nederland.

genante tanden? WILT U OOK WEER ZORGELOOS ETEN, PRATEN EN LACHEN?

Bent u niet tevreden met uw gebit? Soms is een kleine ingreep bij de tandarts niet meer voldoende en kan een complete gebitsbehandeling uitkomst bieden. Tijdens ons intake en advies gesprek bespreken we graag uw mogelijkheden. Een behandeling bestaat vaak uit het gebruik van een combinatie van diverse technieken. Hieronder kunnen behandelingen met kronenbruggenfacingstanden bleken, of een gehele of partiële gebitsprothese zoals een plaatje of frameprothese voorkomen. Veel volwassenen willen geen beugel dragen, in heel veel gevallen kunnen wij een prachtig resultaat behalen zonder toepassing van een beugel.

WANNEER EEN gebitsbehandeling?

Aan een gebitsbehandeling gaat vaak een langere periode vooraf waarin de staat van het gebit niet goed is geweest, of waarin men ontevreden is over de uitstraling van het gebit. Vandaar de term gênante tanden, u durft uw tanden vaak niet meer volledig te laten zien. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Als de keuze om de complete gebitsbehandeling te laten doen en uw gebit te gaan verbeteren eenmaal is genomen is de eerste stap gezet. Vanaf hier pakken we het samen op! HOE WERKT EEN complete gebitsbehandeling?

Als de keuze om een complete gebitsbehandeling uit te laten voeren genomen is dient er een diagnose gesteld te worden van uw situatie. Er wordt naar uw gebit, gezicht, kaak en gezondheid gekeken maar vooral ook geluisterd naar uw wensen. Aan de hand van deze informatie wordt er een behandelplan opgesteld en uitvoerig met u besproken. Het gaat ons er om dat u het gebit en de lach krijgt waar u van heeft gedroomd! Wij nemen de tijd voor u, wij begeleiden u in het tempo dat u het wenst.

BANG VOOR DE TANDARTS?

De Gebitskliniek beschikt over de beste tandheelkundige specialisten van Nederland, u wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij De Gebitskliniek mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen. U kunt aangeven dat u dit wilt wanneer u een afspraak maakt. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling. Tevens  herinnert u zich er ook minder van, waardoor u minder spanning ervaart.

KOM VOOR EEN complete gebitsbehandeling naar de gebitskliniek!

Kom voor een behandeling naar De Gebitskliniek in Sliedrecht. Wij geven u een deskundig advies over uw gebit. Graag bekijken we samen hoe we u het gebit kunnen geven dat u wenst!  Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zélf of u de vervolgstap zet!

ZET NU met een complete gebitsbehandeling  DE EERSTE STAP om van genante tanden af te komen.

Bij De Gebitskliniek luisteren we naar uw wensen en persoonlijke voorkeur. Wij maken gebruik van de laatste technieken en hebben alle specialismen in eigen huis om voor u een prachtig en functioneel gebit te creëren.

Nieuwsgierig geworden en wilt u iets aan uw genante tanden laten doen? Laat ons u informeren wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit, neem dan contact met ons op via 0184 - 63 69 64.

DE GEBITSKLINIEK IS HET ADRES ALS U EEN STRALEND GEBIT WENST.

Wilt u genante tanden voorkomen of juist van uw genante tanden af? Neem dan die stap en neem contact op en laat je goed informeren bij De Gebitskliniek welke behandeling het beste bij jou past! Wij zijn bereikbaar op 0184-636964.

De Gebitskliniek is de deskundige kliniek die mensen met een gebitsprobleem helpt aan een mooi en gezond gebit. Wij zijn met ons team van specialisten voor patiënten de meest gewaardeerde mondzorg kliniek van Nederland. Wij zijn trots te vermelden dat wij door onze patiënten op Independer en Zorgkaart Nederland gewaardeerd worden met cijfers boven een 9 (op een schaal van 10!).

Voor meer informatie over het televisieprogramma Genante Tanden, volg deze link.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE EN ADVIES GESPREK!

Wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend! U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet, u vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Onze tandarts specialisten hebben heel veel ervaring in de cosmetische tandheelkunde. Tijdens een intake- en adviesgesprek vertellen wij u graag wat uw mogelijkheden zijn!

WAAROM NAAR DE TANDARTS VAN DE GEBITSKLINIEK?

  • Wij luisteren naar uw wensen
  • Persoonlijke zorg
  • Wij nemen de tijd voor u!
  • De beste cosmetische tandarts specialisten van NL
  • Premedicatie mogelijk bij angst
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Eigen implantoloog
  • Eigen laboratorium
  • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
  • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

ONZE KLANTEN OVER ONZE TANDARTS PRAKTIJK

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.