LEES MEER OVER

Gebitsrenovatie

Voor een mooi en gezond gebit

Wat is gebitsrenovatie?

Een duurzaam, mooi eindresultaat

Is uw gebit dusdanig beschadigd of versleten en is een kleine ingreep bij de tandarts niet voldoende? Wanneer een grotere ingreep nodig is om uw gebit in zijn oude staat te herstellen kan een gebitsrenovatie uitkomst bieden. De Gebitskliniek beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van gebitsrenovaties. Zo kunnen wij u de beste behandeling bieden voor het herstel van uw gebit dat zorgt voor een duurzaam, mooi eindresultaat.

Advies op maat

Tijdens ons intake en adviesgesprek bespreken we graag uw mogelijkheden. Een gebitsrenovatie bij De Gebitskliniek bestaat vaak uit het gebruik van een combinatie van diverse behandelingen. Doordat wij specialisten van meerdere disciplines in huis hebben kunnen wij unieke totaaloplossingen aanbieden voor esthetische tandheelkunde zonder dat u wordt doorverwezen. Hierdoor bereiken we het beste en mooiste resultaat.

Tijdens een intakegesprek bespreken we graag uw mogelijkheden.

5 reden om te kiezen voor gebitsrenovatie
 • U bent niet tevreden over de vorm van uw tanden.
 • U bent ontevreden over de kleur van uw tanden
 • U bent ontevreden over de stand van uw tanden (schuin of scheve tanden, tussenruimten, verkeerde beet)
 • U heeft gebitsproblemen (slechte of ontbrekende tanden)
 • U zoekt naar de meest natuurlijke en meest duurzame oplossing voor uw gebitswensen

Gebitsrenovatie bij De Gebitskliniek

 • Persoonlijke zorg, uw wensen staan centraal
 • Hoogwaardige tandheelkunde
 • Gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen
 • Een gezond en natuurlijk resultaat
 • Alle specialismen onder 1 dak
 • Behandeling door gespecialiseerde tandarts
 • Geen doorverwijzing nodig, u kunt direct bij ons terecht
 • Zeer ervaren met angstpatiënten
 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,5!
De best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard
 • In een zeer korte periode is mijn gebit weer helemaal in orde gemaakt en mag ik een half jaar wegblijven.De behandelingen waren geheel pijnloos De tandarts en de assistenten zijn geweldig, rustig, vriendelijk en geduldig. Tijdens de behandeling wordt er goed verteld wat er gaat gebeuren. Iets wat ik, als angstpatiënt, als zeer prettig heb ervaren.Kan zeggen dat ik bijna met plezier naar de tandarts ga, terwijl dat 2 maanden geleden nog mijn grootste angst was.

  Anoniem Zorgkaart Nederland
 • Mijn voortanden waren behoorlijk beschadigd door nagelbijten. Tevens waren de tanden niet perfect recht waardoor mijn tandarts adviseerde eerst een beugel te nemen voor mijn tanden gerepareerd konden worden. Ik ben uiteindelijk naar De Gebitskliniek in Sliedrecht gegaan met het idee om allemaal facings te nemen (inclusief ondertanden) zodat ik geen beugel hoefde. Ik ben daar zeer correct voorgelicht en er is mij geadviseerd dit niet te doen, met het voorstel om mijn voortanden op te vullen met composiet. Hierbij blijven de originele tanden intact, waar deze met facings geslepen zouden moeten worden. Het resultaat is werkelijk waar fantastisch. Tevens is mij enorm veel geld bespaard gebleven. Allereerst door de goedkopere behandeling en De Gebitskliniek heeft de rekening grotendeels bij mijn verzekeraar neergelegd. De heer die mij behandeld heeft is een tandkunstenaar en de service is uitstekend, helemaal top.

  Rob v.d. Ent Independer

U heeft vragen?

Wij de antwoorden

Onze specialisten hebben veel ervaring met gebitsrenovaties, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.
Meer weten over een gebitsrenovatie? Neem dan contact op zodat wij u advies kunnen geven voor uw persoonlijke situatie.
Voor wie is een gebitsrenovatie de juiste behandeling

Vaak is men al een langere periode ontevreden over de kwaliteit of de uitstraling van het gebit. Vaak maakt men zich ook zorgen over wat anderen daar van vinden en voelt men zich daar nog onprettiger bij. Men is dan ook veelal terughoudend om breeduit te lachen en de tanden volledig te laten zien. De grootste stap is echter om de eerste stap te zetten, vanaf dat moment pakken we het probleem samen op. Vanaf dat punt is het een kwestie van tijd om weer breeduit te kunnen eten, praten en lachen.

Hoe ziet de behandeling eruit bij een gebitsrenovatie?

Zodra de eerste stap is gezet wordt er gestart met het stellen van een diagnose. Hierbij wordt de staat van het gebit beoordeeld en er wordt een analyse gemaakt van uw kaak, uw gezicht en uw algehele gezondheid. Maar er wordt vooral geluisterd naar uw wensen, het is immers uw lach waar we gezamenlijk aan werken! Vervolgens wordt er een behandelplan gemaakt. Doelstelling van de behandeling is dat u het gebit en de glimlach krijgt waar u van droomt! Wij nemen altijd de tijd voor u, u blijft altijd aan zet.

Wat als ik angst heb voor de behandelng?

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst. Bij ons werken tandheelkundige specialisten die ervaring hebben met mensen die angst hebben voor de tandarts. U wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij ons mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen en u wordt zeer zorgvuldig verdoofd waardoor onze behandelingen pijnloos zijn. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling. Tevens herinnert u zich er ook minder van, waardoor u minder spanning ervaart. Kijkt u bij de ervaringen van mensen die u voor gingen bij ons om te zien hoe zij de behandeling hebben ervaren.

Wat is een gebitsrenovatie?

Bij een gebitsrenovatie wordt het gebit verfraaid en sterker gemaakt door een combinatie van behandelmethoden. De behandeling is altijd maatwerk omdat deze wordt aangepast aan de gebitssituatie, en er rekening gehouden wordt met de wensen van de patiënt. Het doel is een fraai en vitaal gebit.

Kosten gebitsrenovatie

Een gebitsrenovatie is 100% maatwerk. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van uw wensen en uw gebitssituatie. Wij vertalen uw wensen naar een behandeling die het beste bij uw gebit past. Wilt u weten wat het kost om het door uw gewenste resultaat te behalen. Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek.

Zet de eerste stap naar een prachtige lach!

Tijdens een intakegesprek luisteren we naar uw wensen en geven we u advies over de mogelijke behandeling die bij u past. U krijgt een behandelvoorstel waarbij we inzicht geven in de kosten en eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze intake geeft u duidelijkheid over het te behalen resultaat, het behandelplan, de investering en de planning. Dit verplicht u tot niets, u bepaalt zelf of u de vervolgstap zet.

Kosten voor een intakegesprek

De kosten van een intakegesprek (in 2023) variëren van € 105 tot € 120, dit is afhankelijk van de benodigde mate van uitwerking van het behandelplan. Dit is exclusief foto’s. Foto’s worden altijd in overleg met u gemaakt. De kosten voor de foto’s bedragen afhankelijk van de hoeveelheid € 80 tot € 117.

De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de kosten van het intakegesprek en de foto’s.

Liefde en passie voor het vak

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen.

ZATERDAG GEOPEND

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

ZORGELOZE OVERSTAPSERVICE

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

WIJ HELPEN BIJ ANGST

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.
Liefde en passie voor het vak

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen.

ZATERDAG GEOPEND

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

ZORGELOZE OVERSTAPSERVICE

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

WIJ HELPEN BIJ ANGST

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

Nog vragen?

Wij kunnen contact met u opnemen.

Komt het u nu even niet uit of zijn wij al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.