GEBITSRENOVATIE

gebitsrenovatie: WILT U OOK WEER ZORGELOOS ETEN, PRATEN EN LACHEN?

Bent u niet tevreden met uw gebit? Soms is een kleine ingreep bij de tandarts niet meer voldoende en kan een gebitsrenovatie uitkomst bieden. Tijdens ons intake en advies gesprek bespreken we graag uw mogelijkheden. Een behandeling bestaat vaak uit het gebruik van een combinatie van diverse technieken. Hieronder kunnen behandelingen met kronen, bruggen, facings, tanden bleken, of een gehele of partiële gebitsprothese zoals een plaatje of frameprothese voorkomen. Veel volwassenen willen geen beugel dragen, in heel veel gevallen kunnen wij een prachtig resultaat behalen zonder toepassing van een beugel.

WANNEER EEN GEBITSRENOVATIE?

Aan een gebitsrenovatie gaat vaak een langere periode vooraf waarin de staat van het gebit niet goed is geweest, of waarin men ontevreden is over de uitstraling van het gebit. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Als de keuze om de gebitsrenovatie te laten doen en uw gebit te gaan verbeteren eenmaal is genomen dienen de juiste stappen te worden doorlopen.

HOE WERKT EEN GEBITSRENOVATIE?

Als de keuze om een gebitsrenovatie uit te laten voeren genomen is dient er een diagnose gesteld te worden van uw situatie. Er wordt naar uw gebit, gezicht, kaak en gezondheid gekeken maar vooral ook geluisterd naar uw wensen. Aan de hand van deze informatie wordt er een behandelplan opgesteld en uitvoerig met u besproken. Het gaat ons er om dat u het gebit en de lach krijgt waar u van heeft gedroomd!

KOM VOOR EEN GEBITSRENOVATIE naar de gebitskliniek!

Kom voor een gebitsrenovatie naar De Gebitskliniek in Sliedrecht. Wij geven u een deskundig advies over uw gebit. Graag bekijken we samen hoe we u het gebit kunnen geven dat u wenst!  Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zélf of u de vervolgstap zet!

BANG VOOR DE TANDARTS?

De Gebitskliniek beschikt over de beste tandheelkundige specialisten van Nederland, u wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij De Gebitskliniek mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen. U kunt aangeven dat u dit wilt wanneer u een afspraak maakt. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling. Tevens  herinnert u zich er ook minder van, waardoor u minder spanning ervaart.

ZET NU met een gebitsrenovatie  DE EERSTE STAP NAAR EEN MOOI EN GEZOND GEBIT.

Bij De Gebitskliniek luisteren we naar uw wensen en persoonlijke voorkeur. Wij maken gebruik van de laatste technieken en hebben alle specialismen in eigen huis om voor u een prachtig en functioneel gebit te creëren.

Nieuwsgierig geworden of een gebitsrenovatie iets voor u is en wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit, neem dan contact met ons op via 0184 - 63 69 64.

DE GEBITSKLINIEK IS HET ADRES ALS U EEN STRALEND GEBIT WENST.

De Gebitskliniek is de deskundige kliniek die mensen met een gebitsprobleem helpt aan een mooi en gezond gebit. Wij zijn met ons team van specialisten voor patiënten de meest gewaardeerde mondzorg kliniek van Nederland. Wij zijn trots te vermelden dat wij door onze patiënten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd wordt met een 9,5 op een schaal van 10.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE en ADVIES GESPREK!

Wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op! U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet, u vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Onze tandarts specialisten hebben heel veel ervaring in de cosmetische tandheelkunde. Tijdens een intake- en adviesgesprek vertellen wij u graag wat uw mogelijkheden zijn!

WAAROM NAAR DE TANDARTS VAN DE GEBITSKLINIEK?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg: 

  • Wij luisteren naar uw wensen
  • Persoonlijke zorg
  • Wij nemen de tijd voor u!
  • De beste cosmetische tandarts specialisten van NL
  • Premedicatie mogelijk bij angst
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Eigen implantoloog
  • Eigen laboratorium
  • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
  • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

ONZE KLANTEN OVER ONZE TANDARTS PRAKTIJK

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.