Erik BlomTandarts Implantoloog
  Erik Blom

  Erik Blom

  Tandarts-implantoloog

  ✓ Is een spreker op (inter)nationale congressen

  ✓ Universitair docent als tandarts-implantoloog

  Na zijn studie tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam is tandarts Erik Blom gaan werken bij diverse tandartspraktijken in binnen- en buitenland. Al snel is Erik zich gaan specialiseren in reconstructieve- en esthetische tandheelkunde.

  Naast zijn werkzaamheden als tandarts-implantoloog is Erik universitair docent (assistent professor) op de ACTA waar hij andere tandartsen opleidt tot tandarts implantoloog. Van zijn hand zijn meerdere wetenschappelijke artikelen verschenen waarop hij tevens is gepromoveerd.

  Daarnaast vindt Erik het erg leuk om zijn kennis te delen met zijn collega’s en is hij regelmatig spreker op nationale en internationale congressen en cursussen. Erik is dus een zeer deskundig en ervaren tandarts-implantoloog, die zich in de praktijk vooral richt op complexere implantologie behandelingen.

  Ten slotte is Erik een zeer prettig persoon. Met zijn ervaring, deskundigheid en ontspannen werkwijze voelen cliënten zich bij hem op hun gemak, cliënten geven aan dat de behandeling altijd zeer prettig is (zelfs als ze het vooraf erg spannend vonden).

  Big: 19020027602

  Lid: KNMT, NVOI

  Erik Blom is onder meer gespecialiseerd in:

  Ken Ashrafi