welkom kunstgebit specialist De Gebitskliniek! 

De Gebitskliniek is de kunstgebit specialist voor uw kunstgebit en gebitsprothese. Wij zijn de nummer 1 als het gaat om de vervaardiging en plaatsing van gebitsprothesen. Hieronder vindt u een overzicht van onze specialismen op het gebied van gebitsprothesen:

Tevens repareren en rebasen wij gebitsprothesen, wij repareren terwijl u er op wacht, ook op zaterdag!

Waarom naar De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek in de Alblasserwaard maakt bij het vervaardigen van een kunstgebit gebruik van de meest actuele technieken en hoogwaardige materialen. Dit doen wij in ons eigen tandheelkundig laboratorium. Wij besteden de ontwikkeling van uw gebitsprothese dus niet uit zoals bij veel tandartspraktijken wel het geval is.

Wij hebben alle specialismen zoals tandartsen, implantologen en prothetici in eigen huis waardoor er niet doorverwezen hoeft te worden. Hierdoor verloopt de behandeling van een klikgebit niet alleen veel efficiënter maar door het rechtstreekse contact tussen u en de prothesespecialist kunnen wij een veel betere pasvorm en eindresultaat behalen dan elders. Tevens kunnen wij rekening houden met uw cosmetische wensen, zoals de vorm, kleur en stand van de tanden en aansluiting bij de overige delen van het gebit en uw gezicht.

Wij zijn gespecialiseerd in complexe gebitssituaties en in de behandeling van mensen met angst. 

U kunt voor een kunstgebit rechtstreeks bij ons terecht, zonder verwijzing van uw eigen tandarts.

Een goedpassende prothese

Veel te vaak zien wij dat mensen een niet goed passende prothese hebben, dit veroorzaakt problemen bij het eten, praten en lachen. Dit hoort niet en ondanks wat er soms wordt beweerd; dit kan door ons verholpen worden!

Graag ontvangen wij u een keer in onze praktijk waarbij u kennis kunt maken met onze service! Stap eens binnen in onze praktijk in de Alblasserwaard of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Heeft u al een prothese, maak dan gebruik van onze Gratis prothese controle. Wij controleren uw kunstgebit gratis voor u. Een kunstgebit dient ieder jaar gecontroleerd te worden. Een nieuwe pasvorm nodig? U krijgt uw kunstgebit dezelfde dag nog retour! 

LOPENDE AKTIES

 • Heeft u een gebitsprothese die u na wilt laten kijken, dan kunt u gebruik maken van onze Gratis prothese controle.
 • Heeft u al een volledige gebitsprothese en heeft u interesse in een vervangende prothese of een klikgebit. Dan kunt u gebruik maken ons Gratis Intake- en adviesgesprek. Wanneer u in de boven of onderkaak geen eigen tanden meer heeft is het intake- en advies gesprek gratis!

Wat kost een gebitsprothese

Afhankelijk van uw situatie en uw verzekering wordt een kunstgebit of gebitsprothese vaak voor het grootste deel vergoed vanuit de zorgverzekering. Ook in veel gevallen als deze jonger is dan 5 jaar komt u hiervoor in aanmerking. Wij kunnen u hierin adviseren en helpen u hier graag bij. 

KLIKGEBIT

WILT U AF VAN UW LOSZITTENDE KUNSTGEBIT?

Wilt u af van uw loszittende kunstgebit, dan is een klikgebit op implantaten iets voor u! Een klikgebit benadert het gevoel alsof u uw eigen tanden weer terug heeft.

Het klikgebit zit stevig vast in uw boven- en/of onderkaak, hiermee kunt u weer eten, praten en lachen zoals u dat gewend bent zonder dat uw gebit los komt. 

Maak nu gebruik van een gratis intake- en adviesgesprek klikgebit.

GRATIS PROTHESE CONTROLE

KUNT U ALTIJD ZORGELOOS eten praten en lachen? 

Heeft u moeite met kauwen, praten of heeft u pijnlijke plekjes in uw mond? Veel mensen lopen rond met een kunstgebit waarmee ze niet goed kunnen eten, praten en lachen. Dit is niet nodig, wij kunnen dit voor u verhelpen! Wij controleren uw kunstgebit gratis voor u. Een kunstgebit dient ieder jaar gecontroleerd te worden. Een nieuwe pasvorm nodig? U krijgt uw kunstgebit dezelfde dag nog retour! Klik hier voor meer informatie!

supersnelle reparatie service

KLAAR TERWIJL U WACHT, OOK OP ZATERDAG!

In het geval er een kies of een tand van uw prothese is afgebroken of u een scheur in uw prothese heeft kunt u bij ons terecht voor een kunstgebit reparatie. Ook in het geval u last heeft van pijnlijke plekjes of scherpe randjes. Als u even belt voor een afspraak maken wij dit voor u in orde terwijl u er op wacht onder het genot van een kopje koffie! Klik hier voor meer informatie!

 


HEEFT U VRAGEN of wilt u een afspraak? neem direct contact met ons op! 

Heeft u interesse in een prothese of wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend! U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet, u vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

SLECHT PASSENDE PROTHESE?

Heeft u een slecht passende prothese? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. Door een niet goed passende prothese gaat het kaakbot slinken en daarvan kan uw gezicht (uw wangen) invallen. Het slinken van het kaakbot kan tot gevolg hebben dat het moeilijker is om een prothese te laten passen of in de toekomst implantaten te plaatsen.


Kunstgebit specialist

WAAROM EEN KUNSTGEBIT BIJ DE GEBITSKLINIEK?

 • Geen wachtlijst
 • Wij luisteren graag naar uw wensen, u hebt de touwtjes in handen
 • Onze specialisten zijn de beste van Nederland
 • Een eigen laboratorium (dus geen uitbestedingen)
 • Eigen implantologen (dus geen doorverwijzingen)
 • U kunt bij ons terecht voor een Gratis prothese controle en een vrijblijvend advies via ons Gratis intake en advies gesprek. U beslist vervolgens zelf of u de behandeling in zet.
 • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
 • Graag kijken wij met u welke mogelijkheden er zijn om de behandeling vergoed te krijgen vanuit uw zorgverzekeraar
 • Onze praktijk is volledig rolstoelvriendelijk
 • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!

ONZE KLANTEN OVER onze gebitsprothese service

"Kunstgebit bij de gebitskliniek" Ik ben voor een second opinion voor mijn kunstgebit naar De Gebitskliniek geweest. Wat een verschil met mijn eigen tandarts. Ik wilde een nieuwe gebitsprothese. Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen, en kon meekiezen wat voor kleur tanden en de stand van de tanden. Heel leuk geholpen, erg aardige mensen.

"Fantastisch" We moesten beiden onze prothese vernieuwen na tientallen jaren en hebben toen gereageerd op de advertentie van de nieuwe “Gebitskliniek” aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. Vanaf dat moment kunnen wij uit ervaring zeggen, het was fantastisch hoe we geholpen zijn. Er wordt alle tijd voor je genomen bij het passen en meten en als je daar vragen over hebt het is nooit te veel gevraagd. Maar ook als je met je nieuwe prothese de deur uitloopt, dan nog wordt er gezegd: Schroom vooral niet om terug te komen als er wat drukpuntjes optreden, want dat kan verholpen worden. M.a.w, wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tanden. Fam. A. Klijnstra

"Aandacht en deskundig" Al sinds mijn 19e (inmiddels 65) draag ik een gebitsprothese. Altijd door mijn eigen tandarts geregeld. Nu voor het eerst een deskundige (kliniek) opgezocht. Deze mensen mogen met recht specialisten genoemd worden. Voor het eerst kreeg ik het gevoel dat een 'gebit' , al is het kunst, een heel belangrijk bezit is, waar je de nodige aandacht aan dient te besteden. De behandeling was vanaf het eerste begin tot de laatste controle heel professioneel en vriendelijk. Overal werd ook mijn mening gevraagd. Zodat het resultaat er mag wezen! top

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.