kosteloos en vrijblijvend advies

Wat vergoedt uw

zorgverzekering?

De Gebitskliniek helpt u met het berekenen van uw zorgvergoeding.

Doe de zorgvergoeding check

De Gebitskliniek geeft u kosteloos en vrijblijvend duidelijkheid over de vergoeding van de door u gekozen behandeling door uw zorgverzekeraar. Hiermee is direct duidelijk of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering.

De Gebitskliniek declareert bij alle zorgverzekeraars! Dat betekent dat wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt u de behandeling via De Gebitskliniek kan laten uitvoeren.

Wij adviseren eerlijk en vrijblijvend, u bepaalt zelf of u de behandeling inzet. Samen met u behalen we het beste resultaat!

Wij adviseren eerlijk en vrijblijvend, u bepaalt zelf of u de behandeling inzet. Samen met u behalen we het beste resultaat!

de-gebitskliniek-overleg-m

Bereken de hoogte van uw zorgvergoeding

Benieuwd wat uw zorgverzekeraar vergoedt voor uw tandheelkundige behandeling? Vul dan hier uw verzekeraar en aanvullend pakket in en wij informeren u of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering.

Nog vragen? U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.
  De best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard
  • Wij zijn sinds een paar weken bij de gebitskliniek. Wij kwamen binnen en voelde ons gelijk al welkom. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk, rustig en zeer deskundig. ik krijg ook een volledige prothese en ik moet maar heel weinig bijbetalen dit rekenen ze voor je uit zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben blij dat ik daar naar toe bent gegaan!!

   Connie en Johan Verkerk Facebook

  Bel mij terug

  Wij kunnen contact met u opnemen.

  Komt het u nu even niet uit of zijn wij al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.