Irina BadinTandarts
  Irini Badin

  Irina Badin

  Facings specialist

  ✓ Zorgt er altijd voor dat kinderen zich op hun gemak voelen

  ✓ Veel ervaring met complexe gebitssituaties

  Tandarts Irina Badin is naast de algemene tandheelkunde deskundig in onder meer esthetische en cosmetische tandheelkunde, chirurgische behandelingen. Ze is tevens als implantoloog aangesloten bij het NVOI.

  Met haar ervaring is ze zeer bedreven in het doen van complete gebitsrenovaties. Juist waar het lastig wordt, wordt het voor tandarts Irina uitdagend.

  Dit is waar haar passie ligt, door middel van een combinatie van diverse technieken waaronder composiet en porseleinen facings haar cliënten een prachtige glimlach geven. Niets geeft haar meer voldoening dan iemand gelukkig te maken met een make-over.

  Tijdens haar werk op de spoedafdeling bij het Erasmus MC in Rotterdam heeft ze veel ervaring opgedaan met het behandelen van angstige cliënten of clienten met complexere gebitssituaties.

  Tandarts Irina is altijd vrolijk en haar liefde voor kinderen, die ze zelf ook heeft, is goed merkbaar. Hierdoor voelen kinderen zich altijd op hun gemak bij haar. Dat maakt een bezoek aan de tandarts voor deze kleintjes een aangename ervaring.

  BIG: 59920414402

  Lid: KNMT, NVOI

  Irina Badin is onder meer gespecialiseerd in:

  Marnix Proost