MAAK EEN AFSPRAAK BIJ

Tandarts in Sliedrecht

Dé tandartspraktijk voor reguliere mondzorg, cosmetische tandheelkunde en gebitsrenovatie

Tandarts in Sliedrecht

Naar de tandarts in Sliedrecht voor uw reguliere mondzorg kan ook bij ons. U bent bij ons welkom voor uw periodieke gebitscontrole. Ons doel is om onze cliënten te helpen hun gebit hun leven lang te behouden. Dit doen we door kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde in combinatie met een mensgerichte werkwijze.

Naar de tandarts voor reguliere mondzorg

Bijna alle problemen in de mond kunnen worden voorkomen door een goede mondhygiëne. Daarom investeren wij in preventie tandheelkunde, zodat we uw mond gezond kunnen houden.

U wordt bij ons regelmatig behandeld door een van onze preventie assistentes. Bij de preventieassistente wordt uw gebit gereinigd en gepolijst, en wordt u uitgelegd hoe u uw gebit het beste schoon kunt houden.

De tandarts doet de periodieke gebitscontrole. Tijdens de controle kan de tandarts afwijkingen aan het gebit vroegtijdig herkennen. De tandarts maakt in dat geval een stappenplan om deze te verhelpen en te blijven volgen. Op basis van uw mondgezondheid en voorkeur wordt de regelmaat dat u langs komt voor gebitscontrole bepaald.

Wij hebben een breed scala aan specialisten op elk gebied van de tandheelkunde. U krijgt daarom altijd de best passende zorg door het inschakelen van een gespecialiseerde behandelaar.

Periodieke controle

Om uw gebit en tandvlees gezond te houden bepalen we, samen met u, met welke regelmaat u langs dient te komen. Dit varieert van drie maanden tot één jaar. Wij maken iedere 2 tot 5 jaar röntgenfoto’s (bite wings). Op deze röntgenfoto’s zien we of er tandbederf is tussen kiezen of onder vullingen.

Wij nemen weer nieuwe patienten aan

Erg veel mensen hebben afgelopen maanden besloten over te stappen naar De Gebitskliniek als hun vaste tandartspraktijk. Wilt u zich bij ons inschrijven neem dan contact met ons op of schrijf u direct en eenvoudig in via ons inschrijfformulier.
Zorgeloze overstapservice
Heeft u al een tandarts en wilt u overstappen naar De Gebitskliniek? Wij nemen de gehele overstap voor u uit handen via onze Zorgeloze Overstapservice. Uw dossier wordt door ons opgevraagd bij uw huidige tandarts, u hoeft zelf niets te doen.
Ook op de zaterdag geopend
Onze tandartspraktijk is ook op zaterdag geopend voor de reguliere mondzorg, makkelijk als u doordeweeks niet kan in verband met werk.

Naar de tandarts bij de bestbeoordeelde tandartspraktijk in Sliedrecht

 • Moderne tandartspraktijk
 • Persoonlijke zorg, uw wensen staan centraal
 • Alle specialismen onder 1 dak
 • Zorgeloze overstapservice
 • Zeer ervaren met angstpatiënten
 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 • Ook op zaterdag geopend
 • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,5!

Wij helpen u graag

Tandarts controle behandelingen

Onder de reguliere mondzorg vallen de periodieke controle, reiniging van het gebit, het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen. Het voordeel van de gebitskliniek is dat wij buiten de reguliere mondzorg ook alle specialismen in huis hebben om u de beste behandeling te geven die past bij uw gebitssituatie, en daarbij alles onder 1 dak! U krijgt daarom bij ons altijd de best mogelijke zorg.

Angst voor de
tandarts

Ervaart u angst voor de tandarts? Bij de gebitskliniek is dit niet nodig. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het omgaan met mensen met met angst voor de tandarts. Graag nemen we de tijd voor u, en maken goede afspraken met u. Tevens beschikken we over de modernste technieken en middelen waardoor behandeling bij de gebitskliniek volledig pijnloos is.

Best beoordeelde tandartspraktijk!

De gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 9,5 tot de bestbeoordeelde tandartspraktijken van Sliedrecht en zelfs van heel Nederland behoren. Bekijk hier hoe onze klanten hun ervaring met de gebitskliniek hebben omschreven.

Kosten tandarts controle

Wij hanteren, net zoals alle andere tandartsen in Nederland, de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (nza.nl). De kosten voor een tandarts controle zijn dus overal hetzelfde. Een tandarts behandeling is vaak maatwerk. Als u meer wilt weten over de kosten van een tandarts behandeling, neem dan contact met ons op. Op onze tarieven pagina vindt u meer informatie over de kosten van een aantal veel voorkomende behandelingen.

Schrijf u nu in bij de tandarts in Sliedrecht

Wilt u dat De Gebitskliniek in Sliedrecht ook uw tandartspraktijk wordt voor uw reguliere mondzorg. Neem dan direct contact met ons op, of schrijf u direct en eenvoudig in via ons inschrijfformulier.

Basisverzekering tandarts

Veel tandarts behandelingen vallen binnen de basis zorgverzekering of binnen een aanvullende (tand)verzekering. Wij kijken graag voor u na of uw tandarts behandeling gedekt wordt door uw zorgverzekering. Behandelingen van jongeren tot 18 jaar vallen volledig binnen de basis zorgverzekering van hun ouders.

Gespecialiseerde tandartspraktijk

Naast de reguliere mondzorg zijn wij een gespecialiseerde praktijk met expertise in het verbeteren van uw gebit, functioneel en cosmetisch, dit kan kleinschalig maar ook middels een complete make-over. Wij hebben alle expertises in huis waaronder:
Heeft u al een eigen tandarts en wilt u bij ons alleen een gespecialiseerde behandeling uit laten voeren, dat is geen probleem. Na uw behandeling kunt u voor uw reguliere controle gewoon weer terug naar uw eigen tandarts. Indien u liever bij onze tandarts in Sliedrecht onder controle blijft is dat uiteraard ook mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!
De best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard
 • Wij zijn sinds een paar weken bij de gebitskliniek. Wij kwamen binnen en voelde ons gelijk al welkom. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk, rustig en zeer deskundig. ik krijg ook een volledige prothese en ik moet maar heel weinig bijbetalen dit rekenen ze voor je uit zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben blij dat ik daar naar toe bent gegaan!!

  Connie en Johan Verkerk Facebook
Liefde en passie voor het vak

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen.

ZATERDAG GEOPEND

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

ZORGELOZE OVERSTAPSERVICE

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

WIJ HELPEN BIJ ANGST

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

Nog vragen?

Wij kunnen contact met u opnemen.

Komt het u nu even niet uit of zijn wij al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.