MAAK EEN AFSPRAAK BIJ

Tandarts in Sliedrecht

Tandartspraktijk voor reguliere mondzorg en specialistische behandelingen.
✓ Persoonlijke zorg ✓ Beoordeeld met een 9,5 ✓ Ook op zaterdag geopend

Tandarts in Sliedrecht

Naar de tandarts in Sliedrecht voor uw reguliere mondzorg kan ook bij De Gebitskliniek. Naast onze specialistische behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor reguliere mondzorg. U kunt bij ons terecht voor een periodieke controle of wanneer u klachten ervaart zoals pijn en ongemak.

Naar de tandarts voor reguliere mondzorg

Het voorkomen van problemen in de mond is altijd beter dan verhelpen. Daarom investeren wij in preventieve tandheelkunde. Hiermee kunnen wij uw mondgezondheid goed volgen, en wanneer nodig vroegtijdig ingrijpen om schade te voorkomen.

Tijdens een periodieke controle kan de tandarts afwijkingen aan tanden, kiezen, tandvlees, slijmvliezen en het kauwstelsel vroegtijdig herkennen. De tandarts zal dan de stappen bepalen om problemen aan uw gebit te verhelpen en te blijven volgen. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig langs komt voor controle van uw gebit.

Wij hebben alle specialismen in eigen huis. Wij kunnen daarom altijd de best passende zorg bieden door het inschakelen van een gespecialiseerde collega.

Periodieke controle

Om uw gebit en tandvlees gezond te houden bepalen we, samen met u, met welke regelmaat u langs dient te komen. Dit varieert van drie maanden tot één jaar. Wij maken iedere 2 tot 5 jaar röntgenfoto’s (bite wings). Op deze röntgenfoto’s zien we of er tandbederf is tussen kiezen of onder vullingen.

Wij nemen weer nieuwe patienten aan

Erg veel mensen hebben afgelopen maanden besloten over te stappen naar De Gebitskliniek als hun vaste tandartspraktijk. Wilt u zich bij ons inschrijven neem dan contact met ons op of schrijf u direct en eenvoudig in via ons inschrijfformulier.
Zorgeloze overstapservice
Heeft u al een tandarts en wilt u overstappen naar De Gebitskliniek? Wij nemen de gehele overstap voor u uit handen via onze Zorgeloze Overstapservice. Uw dossier wordt door ons opgevraagd bij uw huidige tandarts, u hoeft zelf niets te doen.
Ook op de zaterdag geopend
Onze tandartspraktijk is ook op zaterdag geopend voor de reguliere mondzorg, makkelijk als u doordeweeks niet kan in verband met werk.

Naar de tandarts voor reguliere mondzorg bij De Gebitskliniek

 • Moderne tandartspraktijk
 • Persoonlijke zorg, uw wensen staan centraal
 • Alle specialismen onder 1 dak
 • Zorgeloze overstapservice
 • Zeer ervaren met angstpatiënten
 • Aangesloten bij alle zorgverzekeraars
 • Ook op zaterdag geopend
 • Onze cliënten beoordelen ons met een 9,5!

Wij helpen u graag

Tandarts controle behandelingen

Onder de reguliere mondzorg vallen de periodieke controle, reiniging van het gebit, het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen. Het voordeel van de gebitskliniek is dat wij buiten de reguliere mondzorg ook alle specialismen in huis hebben om u de beste behandeling te geven die past bij uw gebitssituatie, en daarbij alles onder 1 dak! U krijgt daarom bij ons altijd de best mogelijke zorg.

Angst voor de
tandarts

Ervaart u angst voor de tandarts? Bij de gebitskliniek is dit niet nodig. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het omgaan met mensen met met angst voor de tandarts. Graag nemen we de tijd voor u, en maken goede afspraken met u. Tevens beschikken we over de modernste technieken en middelen waardoor behandeling bij de gebitskliniek volledig pijnloos is.

Best beoordeelde tandartspraktijk!

De gebitskliniek heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met de beste specialisten en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 9,5 tot de bestbeoordeelde tandartspraktijken van nederland behoren. Bekijk hier hoe onze klanten hun ervaring met de gebitskliniek hebben omschreven.

Kosten tandarts controle

Wij hanteren, net zoals alle andere tandartsen in Nederland, de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit (nza.nl). De kosten voor een tandarts controle zijn dus overal hetzelfde. Een tandarts behandeling is vaak maatwerk. Als u meer wilt weten over de kosten van een tandarts behandeling, neem dan contact met ons op. Op onze tarieven pagina vindt u meer informatie over de kosten van een aantal veel voorkomende behandelingen.

Schrijf u nu in bij de tandarts in Sliedrecht

Wilt u dat De Gebitskliniek ook uw tandartspraktijk wordt voor uw reguliere mondzorg. Neem dan direct contact met ons op, of schrijf u direct en eenvoudig in via ons inschrijfformulier.

Basisverzekering tandarts

Veel tandarts behandelingen vallen binnen de basis zorgverzekering of binnen een aanvullende zorgverzekering. Wij kijken graag voor u na of uw tandarts behandeling gedekt wordt door uw zorgverzekering. Behandelingen van jongeren tot 18 jaar vallen volledig binnen de basis zorgverzekering.

Gespecialiseerde tandartspraktijk

Naast de reguliere mondzorg zijn wij een gespecialiseerde praktijk met expertise in het verbeteren van uw gebit, functioneel en cosmetisch, dit kan kleinschalig maar ook middels een complete make-over. Wij hebben alle expertises in huis waaronder:
Heeft u al een eigen tandarts en wilt u bij ons alleen een gespecialiseerde behandeling uit laten voeren, dat is geen probleem, na uw behandeling kunt u voor uw reguliere controles gewoon weer terug naar uw eigen tandarts. Indien u liever bij onze tandarts onder controle blijft is dat uiteraard ook mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!
De best beoordeelde tandartspraktijk van de Alblasserwaard
 • Wij zijn sinds een paar weken bij de gebitskliniek. Wij kwamen binnen en voelde ons gelijk al welkom. Ze zijn allemaal zeer vriendelijk, rustig en zeer deskundig. ik krijg ook een volledige prothese en ik moet maar heel weinig bijbetalen dit rekenen ze voor je uit zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben blij dat ik daar naar toe bent gegaan!!

  Connie en Johan Verkerk Facebook
Liefde en passie voor het vak

Waarom De Gebitskliniek?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg.

ALLES ONDER 1 DAK

Wij hebben specialisten in huis op ieder vakgebied, u wordt niet doorverwezen.

ZATERDAG GEOPEND

U kunt bij ons ook op zaterdag terecht.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen.

ZORGELOZE OVERSTAPSERVICE

Na behandeling kunt u voor controle terug naar uw oude tandarts. Wilt u wel naar ons overstappen dan regelen wij de gehele overstap.

WIJ HELPEN BIJ ANGST

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van mensen met angst voor de tandarts.

AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. U kunt rechtstreeks bij ons terecht zonder doorverwijzing.

Nog vragen?

Wij kunnen contact met u opnemen.

Komt het u nu even niet uit of zijn wij al gesloten? Laat een bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.