Baggerfestival

Vrijdag 30 juni 2017 en Zaterdag 1 juli is het Baggerfestival in Sliedrecht en organiseren wij een open dag. Dit is het moment om een vrijblijvend kijkje te nemen in onze praktijk en u te laten voorlichten wat wij voor u kunnen betekenen.

Op vrijdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur!

Wij zijn gespecialiseerd in eigen tanden en in gebitsprothesen zoals kunst en klikgebit. Wat betreft eigen tanden kunt u bij ons terecht voor zowel periodieke controle als voor cosmetische behandelingen zoals facings en kronen. U bent van harte welkom om even binnen te stappen! 

GRATIS ADVIESGESPREK OVER UW GEBIT!

Ons team heeft alle specialismen in huis om u een stralend en sterk gebit te geven, wij zijn zeer ervaren in verfraaiing en verbetering van uw gebit. Wij kijken graag met u wat wij voor u zouden kunnen betekenen!

Het betreft hier een adviesgesprek aan de balie over uw behandel mogelijkheden. Voor een persoonlijk behandelplan met kostenbegroting wordt een vervolgafspraak gemaakt bij de tandarts.

GRATIS KUNSTGEBITCONTROLE!

Heeft u een gebitsprothese en heeft u moeite met kauwen, praten of heeft u pijnlijke plekjes in uw mond? Dit is niet nodig, wij kunnen dit voor u verhelpen! Een kunstgebit dient ieder jaar gecontroleerd te worden, De Gebitskliniek doet dit gratis voor u!

Wilt u hier gebruik van maken of wilt u eens kennis komen maken? Belt u dan gerust voor een afspraak of kom even bij ons langs!

WAAROM NAAR DE GEBITSKLINIEK?

Het verbeteren van uw gebit is vaak een weloverwogen beslissing. Tijdens onze Open Dag vertellen wij u graag over onze dienstverlening en de behandelingen die wij aanbieden. Natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen. 

De keuze voor een tandartspraktijk is een grote stap voor veel mensen. Daarom is deze Open Dag uitermate geschikt om onze praktijk en onze medewerkers te ontmoeten. Wij hopen u te mogen ontvangen!

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen
  • Moderne praktijk met in Nederland opgeleide en Nederlands sprekende tandartsen
  • Alle specialismen onder 1 dak: geen doorverwijzingen
  • Eigen laboratorium voor optimaal cosmetisch resultaat
  • Gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst 
  • Volledig rolstoelvriendelijke praktijk
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Maximale vergoeding door uw zorgverzekeraar
  • Door onze klanten worden wij op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0184 - 63 69 64

Comment