Vandaag stond er een leuk artikel over ons op de website sliedrecht.net

SLIEDRECHT - Een nieuwe aanwinst voor het centrum van Sliedrecht: op de Kerkbuurt heeft De Gebitskliniek onlangs haar deuren geopend. De Gebitskliniek is gespecialiseerd is in kunst- en klikgebitten, gedeeltelijke protheses en het bleken van tanden. Daarnaast biedt zij een reparatieservice voor prothesen, waarbij uw prothese binnen twee uur wordt gerepareerd.

Bij De Gebitskliniek worden alle prothesen in eigen huis vervaardigd, waardoor er rekening gehouden kan worden met de persoonlijke wensen van cliënten. Dit is waarin De Gebitskliniek zich onderscheidt. ‘Persoonlijke aandacht en cliëntgericht werken staat bij ons centraal. Wij kunnen deze service bieden doordat wij kleinschalig werken.’, aldus eigenaresse Britt Hageraats.  

De Gebitskliniek voorziet cliënten van een gratis intake- of adviesgesprek, waarbij in 20 minuten een begrijpelijk en geheel vrijblijvend advies wordt verstrekt. Dit advies omvat een behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de vergoeding van de zorgverzekeraar. Vervolgens bepaalt de cliënt zelf of de vervolgstap wordt gezet.

U vindt De Gebitskliniek aan de Kerkbuurt 124 in Sliedrecht, tegenover de Marskramer. En ook niet geheel onbelangrijk: U kunt altijd binnenstappen, een lekker kopje koffie staat altijd voor u klaar.

Voor meer informatie belt u 0184 636964.

Comment