1 JARIG BESTAAN!

EEN JAAR GELEDEN HEEFT DE GEBITSKLINIEK HAAR DEUREN GEOPEND AAN DE KERKBUURT IN SLIEDRECHT. INMIDDELS IS DE PRAKTIJK UITGEGROEID TOT EEN COMPLEET MONDZORGCENTRUM WAAR ALLES OP HET GEBIED VAN TANDHEELKUNDE ONDER 1 DAK TE VINDEN IS MET EEN TEAM VAN MAAR LIEFST 10 SPECIALISTEN. TIJD OM EVEN TERUG TE BLIKKEN EN TIJD VOOR EEN FEESTJE! VISIE

Zorgeloos eten, praten en lachen. Helaas zijn er veel mensen die jarenlang rondlopen met problemen met hun tanden of gebitsprothese. Men raakt gewend aan de problemen en past zich aan; lachen met hun hand voor de mond of het aanpassen van het eetpatroon. De Gebitskliniek vindt dat zorgeloos eten, praten en lachen voor iedereen mogelijk moet zijn. Samen met de cliënt wordt er gekeken hoe dit behaald kan worden, een passend plan voor ieder budget. Doordat alles onder 1 dak aanwezig is kan er snel geschakeld worden door de verschillende specialisten. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Een ding staat vast, nadat de behandelingen zijn afgerond, kan men weer stralend lachen en is het gebit weer in topconditie!  

HET BEGIN

De Gebitskliniek is begonnen als een kleine praktijk gespecialiseerd in gebitsprothesen, waar gebitsprothesen in eigen huis worden vervaardigd. Hierdoor kan er rekening gehouden worden met de persoonlijke wensen welke direct worden verwerkt in het eindresultaat. Dit is waar De Gebitskliniek zich onderscheidt van andere instellingen, persoonlijke aandacht en klantgericht werken. De locatie aan de winkelstraat de Kerkbuurt is dan ook geen toeval, laagdrempelig en altijd bereikbaar voor vragen en advies is de achterliggende gedachte. 

IN HET NIEUWS

Vorig jaar kwam het schrijnende verhaal van Marja Scholtes in het nieuws, de Papendrechtse die al een half jaar haar gebitsprothese niet kon dragen omdat die niet goed paste. Toen De Gebitskliniek hiervan hoorde werd er direct contact opgenomen. Binnen 2 uur hebben ze haar geholpen zodat ze haar gebitsprothese wel kon dragen. Dit maakte landelijk veel los. Er is een enorme groep mensen die denken dat ze niet meer geholpen kunnen worden. En niet alleen bij degene met een gebitsprothese maar ook vaak aan het eigen gebit. Hierdoor ontstond de wens om de praktijk uit te breiden tot een volledig mondzorgcentrum, zodat de dienstverlening voor iedereen van betekenis kan zijn.

GROEI

In februari is het naastliggende pand betrokken. Een prachtige uitbreiding met 2 extra behandelkamers waardoor alle behandelingen nu in huis gefaciliteerd kunnen worden. Inmiddels bestaat het team uit 10 enthousiaste collega's waaronder tandartsen, implantologen, mondhygienistes en prothese specialisten. De groei wordt mede mogelijk gemaakt doordat men tegenwoordig vrij is om de eigen tandarts te kiezen, je zit dus niet meer vast aan de tandarts vanuit het vroegere ziekenfonds. En doordat de tandarts tarieven vast liggen en dus overal hetzelfde zijn, kiest de client steeds bewuster zijn zorgverlener. 

SPECIALISMEN

De specialisten van De Gebitskliniek zijn gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen. Dit zijn ondermeer cosmetische behandelingen zoals facings en het bleken van tanden, of restauratieve tandheelkunde waaronder kronen, bruggen en implantaten.  De mondhygieniste zorgt dat mondgezondheid weer in topconditie komt en de prothese specialisten zorgen voor het mooiste en best passende eindresultaat. En uiteraard is men ook welkom voor de normale halfjaarlijkse controle.

ANGST VOOR DE TANDARTS

Veel mensen hebben angst voor de tandarts. Bij De Gebitskliniek is hier alle begrip voor. Er wordt gewerkt in een relaxte en informele sfeer. Doordat het advies eerlijk en duidelijk is weet men waar hij aan toe is en de client maakt uiteindelijk zelf de keuze of de behandeling wordt ingezet. "Wij merken dat als mensen eenmaal bij ons in de praktijk komen de angst grotendeels wordt weggenomen en dat men na de kennismaking overtuigd is om de behandeling in te zetten."

BEST BEOORDEELD

En al dit voorgaande wordt gewaardeerd! De cliënten van De Gebitskliniek waarderen de service en het resultaat met een 9,8 op independer. En daar is De Gebitskliniek trots op! "Ook al is het slechts een cijfer, het geeft ons de voldoening van ons werk", aldus Britt Hageraats, eigenaresse van De Gebitskliniek. 

GRATIS BEHANDELINGEN

Omdat De Gebitskliniek deze week haar 1 jarig bestaan viert, zullen er 3 GRATIS BEHANDELINGEN worden verloot onder alle nieuwe cliënten die een afspraak maken voor een prothese controle of consult bij de tandarts / mondhygieniste. 

1x GRATIS kunst of klikgebit, 1x GRATIS tanden bleken en 1x GRATIS gebitsreiniging. 

Alle cliënten die in deze week een intake gesprek inplannen en de geadviseerde behandeling(en) laten uitvoeren door De Gebitskliniek maken kans op de 1 van de prijzen. Deze week maken 3 cliënten kans op de gratis behandelingen.

Voorwaarden:

  • De actie is geldig in de periode van 6 juni tot en met 12 juni 2016. De inschrijving moet binnen deze periode vallen.
  • De Gebitskliniek selecteert de winnaars.
  • De winnaar krijgt de kosten vergoed, welke zelf betaald dienen te worden. De overige kosten van de behandeling worden op de verzekering verhaald.
  • De winnaar is zelf verantwoordelijk voor het voldoen van het eigen risico van de zorgverzekering.
  • De winnaar krijgt de kosten van de gewonnen behandeling vergoed na afronding van de behandeling.
  • De winnaars stemmen er mee in dat er foto’s gemaakt worden en er een interview afgenomen wordt voor promotie doeleinden voor gebruik op de website en social media.
  • De Gebitskliniek behoudt zich het recht voor om actievoorwaarden aan te passen indien er een vermoeden is van misbruik door de deelnemers aan de actie.
  • Iedere bestaande of nieuwe cliënt kan deelnemen aan deze actie.

KENNIS MAKEN?

De Gebitskliniek is 6 dagen per week geopend van maandag tot zaterdag, u kunt voor een gratis adviesgesprek aan de balie altijd zonder afspraak binnenstappen. Of bel voor een gratis intake gesprek: 0184 - 63 69 64.

Lees hier het volledige artikel.

 

1 Comment