OPEN DAGEN DE GEBITSKLINIEK 6 EN 7 MEI!

Vrijdag 6 mei van 10.00-18.00 uur en zaterdag 7 mei van 10.00-17.00 uur organiseren wij open dagen. Dit is het moment om een vrijblijvend kijkje te nemen in onze praktijk onder het genot van een kopje koffie. Wij zijn gespecialiseerd in prothesen en eigen tanden. U bent van harte welkom even binnen te stappen! 

GRATIS ADVIESGESPREK!

Ons team heeft alle specialismen in huis om u een stralend en sterk gebit te geven, wij zijn zeer ervaren in verfraaiing en verbetering van uw gebit. Wij zijn van mening dat iedereen het verdient het om zorgeloos te kunnen eten, praten en lachen! Tijdens onze open dagen kijken wij graag met u wat wij voor u kunnen betekenen!

GRATIS KUNSTGEBIT REINIGING!

Tijdens de open dagen reinigen wij uw gebitsprothese gratis terwijl u wacht. Uw prothese krijgt een onderhoudsbeurt en is weer schoon en glad!

GRATIS PROTHESECONTROLE!

Heeft u moeite met kauwen, praten of heeft u pijnlijke plekjes in uw mond? Dit is niet nodig, wij kunnen dit voor u verhelpen! Een kunstgebit dient ieder jaar gecontroleerd te worden, De Gebitskliniek doet dit gratis voor u! Loopt u hiervoor eens binnen tijdens onze open dagen!

REPARATIESERVICE!

Wij repareren gebroken of beschadigde gebitsprothesen terwijl u wacht. Dat doen we ook op zaterdagen, en tijdens onze open dagen kunt u hiervoor ook bij ons terecht! 

WAAROM NAAR DE GEBITSKLINIEK?

Het verbeteren van uw gebit is vaak een weloverwogen beslissing. Tijdens onze Open Dagen vertellen wij u graag over onze dienstverlening en de behandelingen die wij aanbieden. Natuurlijk beantwoorden wij graag al uw vragen. 

De keuze voor een tandartspraktijk is een grote stap voor veel mensen. Daarom zijn onze Open Dagen uitermate geschikt om onze praktijk en onze medewerkers te ontmoeten. Wij hopen u te mogen ontvangen op 6 en 7 mei!

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

  • Een eigen laboratorium met eigen team van specialisten.
  • U kunt uw persoonlijke wensen direct kenbaar maken, u hebt de touwtjes in handen.
  • Wij werken vanuit onze visie met professionele specialisten die goed luisteren naar uw wensen.
  • U kunt bij ons terecht voor een Gratis prothese controle en een vrijblijvend advies via ons Gratis intake of advies gesprek. U beslist vervolgens zelf of u de behandeling in zet.
  • Graag kijken wij met u welke mogelijkheden er zijn om de behandeling vergoed te krijgen vanuit uw zorgverzekeraar
  • Onze prijktijk is volledig rolstoelvriendelijk

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0184-63 69 64