Tijdens de kerstmarkt op de Kerkbuurt houdt De Gebitskliniek open dagen! De verbouwing voor de uitbreiding van onze praktijk is in volle gang. De deur staat open voor iedereen die bij ons een kijkje in de keuken wil nemen.

Bent u het zat om voedsel onder uw kunst- of klikgebit te hebben? Bent u het gebruik van kleefpasta’s zat? Wilt u weer stralend kunnen lachen? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor het behoud van uw eigen tanden en kiezen?

Kom dan langs tijdens onze open dagen. Graag luisteren we naar uw wensen, geven u vrijblijvend advies en maken een persoonlijke kostenbegroting voor u. U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet!

Naast onze expertise op het gebied van gebitsprothesen gaan wij per 1 februari van start met een gespecialiseerde tandarts, implantoloog en mondhygiënist. U kunt bij ons terecht voor een totaalplan voor het behoud van uw eigen tanden, gebitsverbeteringen of voor een complete gebitsmetamorfose. Graag laten we u tijdens de open dagen tijdens de kerstmarkt zien wat u komend jaar van ons kan verwachten! 

Inschrijven bij onze praktijk kan per direct!