"Wij zijn een compleet mondzorgcentrum"

VISIE

Helaas zijn er veel mensen die jarenlang rondlopen met problemen met hun tanden of gebitsprothese. Men raakt gewend aan de problemen en past zich aan; lachen met hun hand voor de mond of het aanpassen van het eetpatroon. De Gebitskliniek vindt dat zorgeloos eten, praten en lachen voor iedereen mogelijk moet zijn. Samen met de cliënt wordt er gekeken hoe dit behaald kan worden, een passend plan voor ieder budget. Doordat alles onder 1 dak aanwezig is kan er snel geschakeld worden door de verschillende specialisten. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. Een ding staat vast, nadat de behandelingen zijn afgerond, kan men weer stralend lachen en is het gebit weer in topconditie!

KLEIN EN PROFESSIONEEL

Inmiddels heeft het team alle type specialisten in huis waaronder tandartsen, implantologen, mondhygiënistes, assistentes en prothese specialisten. De snelle groei van De Gebitskliniek wordt mede mogelijk gemaakt doordat men tegenwoordig vrij is om de eigen tandarts te kiezen, men zit niet meer vast aan de tandarts vanuit het vroegere ziekenfonds. En doordat de tandarts tarieven vast liggen en dus overal hetzelfde zijn, kiest de cliënt steeds bewuster zijn tandarts.

De Gebitskliniek onderscheidt zich van andere instellingen door persoonlijke aandacht en door klantgericht te werken. De locatie aan de winkelstraat de Kerkbuurt is dan ook geen toeval, laagdrempelig en altijd bereikbaar voor vragen en advies is de achterliggende gedachte.

REGULIERE MONDZORG

Sinds vorig jaar kan men bij De Gebitskliniek ook terecht voor reguliere behandelingen zoals de halfjaarlijkse of jaarlijkse controles, het vullen van gaatjes en wortelkanaalbehandelingen. Het team van De Gebitskliniek neemt graag de tijd voor de cliënten. Hierdoorkrijgen zij goed inzicht in de problemen en de wensen van de cliënt. 

KINDERTANDARTS

Ook voor de allerkleinste is het prettig dat ze goed worden gerustgesteld en dat kinderen zien dat de tandarts niet eng is, maar zelfs leuk kan zijn! 

COSMETISCH

De specialisten van De Gebitskliniek zijn gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen. Dit zijn onder meer cosmetische behandelingen zoals facings en het bleken van tanden, of restauratieve tandheelkunde waaronder kronen, bruggen en implantaten. De mondhygiëniste zorgt dat mondgezondheid weer in topconditie komt. En zoals gezegd is men uiteraard ook welkom voor de normale halfjaarlijkse controle.

PROTHESE SPECIALIST

De Gebitskliniek is tevens gespecialiseerd in het aanmeten van een goed passende prothese zoals een kunst- of klikgebit. Uw wensen staan hierbij centraal. Ukiest zelf de vorm, kleur en stand van uw tanden voor een stralend gebit. Heeft u al een prothese en heeft u moeite met kauwen, praten of pijnlijke plekjes in uw mond? Wij verhelpen dit graag voor u. Maak dan gebruik van onze Gratis kunstgebit controle.

ANGST VOOR DE TANDARTS

Veel mensen hebben angst voor de tandarts. Bij De Gebitskliniek is hier alle begrip voor. Er wordt gewerkt in een relaxte en informele sfeer. Doordat het advies eerlijk en duidelijk is weet men waar hij aan toe is en de cliënt maakt uiteindelijk zelf de keuze of de behandeling wordt ingezet. 

“Wij merken dat als mensen eenmaal bij ons in de praktijk komen de angst grotendeels wordt weggenomen en dat men na de kennismaking overtuigd is om de behandeling in te zetten.”

BEST BEOORDEELD

En al dit voorgaande wordt gewaardeerd! De cliënten van De Gebitskliniek waarderen de service en het resultaat met een 9,5 op Zorgkaart Nederland en De Gebitskliniek is tevens winnaar van de Onderneming van het jaar Award Alblasserwaard. En daar is De Gebitskliniek trots op! “Het geeft ons de voldoening van ons werk”, aldus Britt Hageraats, eigenaresse van De Gebitskliniek.

KENNIS MAKEN

De Gebitskliniek is 6 dagen (ma t/m zat) per week geopend, u kunt voor een gratis adviesgesprek aan de balie altijd zonder afspraak binnenstappen of u kunt even bellen voor een afspraak. Graag kijken zij samen met u wat ze voor u kunnen betekenen.

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0184 - 63 69 64 en zijn gevestigd op de Kerkbuurt 126 in Sliedrecht.

2 Comments