Lelijke eendjes

Heeft u het tv programma ‘lelijke eendjes’ op RTL 5 ook gezien? In Lelijke eendjes worden mensen gevolgd die na jarenlang zich te schamen voor hun uiterlijk, actie ondernemen om er weer beter uit te gaan zien. Goed dat er landelijk aandacht wordt gegeven aan de uitgebreide mogelijkheden om hier iets aan te doen. Ook wanneer u angst voor de tandarts heeft. Steeds vaker nemen mensen (of zoals in het programma genoemd lelijke eendjes) die ontevreden zijn over hun gebit of uiterlijk actie om hier iets aan te doen, en nemen contact op met een gespecialiseerde kliniek. Helaas is er veel verschil in hoe verschillende klinieken patiënten behandelen. Bekijk daarom altijd hoe reeds behandelde patiënten de kliniek en hun behandeling beoordelen op websites zoals Independer en Zorgkaart Nederland.

Wilt u net als bij lelijke eendjes WEER ZORGELOOS ETEN, PRATEN EN LACHEN?

Bent u geïnspireerd door deze lelijke eendjes en bent u niet tevreden over uw gebit? Een kleine ingreep bij de tandarts is niet altijd meer voldoende om u de gewenste lacht te geven. Dan is een complete gebitsbehandeling wellicht een oplossing voor u. Bij De Gebitskliniek bespreken we tijdens een intake en advies gesprek uw mogelijkheden. Een complete gebitsbehandeling betreft vaak een combinatie van meerdere technieken zoals kronenbruggenfacings, tanden bleken, een gehele of partiële gebitsprothese zoals een plaatje of frameprothese of prettigere oplossingen zoals implantaten. Volwassenen willen vaak geen beugel meer om hun gebit te corrigeren. In veel gevallen hebben wij daar goede alternatieven voor.

WANNEER EEN behandeling zoals in Lelijke eendjes?

Vaak is men al een langere periode ontevreden over de kwaliteit of de uitstraling van het gebit. Vaak is maakt men zich ook zorgen over wat anderen daar van vinden en voelt men zich daar nog onprettiger bij. Vandaar dat in het programma de term lelijke eendjes wordt gebruikt. Men is dan ook veelal terughoudend om breeduit te lachen en de tanden volledig te laten zien. De grootste stap is echter om de eerste stap te zetten, vanaf dat moment pakken we het probleem samen op. Vanaf dat punt is het een kwestie van tijd om weer breeduit te kunnen eten, praten en lachen.

Hoe werkt een complete gebitsbehandeling?

Zodra de eerste stap voor een complete gebitsbehandeling is gezet  wordt er gestart met het stellen van een diagnose. Hierbij wordt de staat van het gebit beoordeeld en er wordt een analyse gemaakt van uw kaak, uw gezicht en uw algehele gezondheid. Maar er wordt vooral geluisterd naar uw wensen, het is immers uw lach waar we gezamenlijk aan werken! Vervolgens wordt er een behandelplan gemaakt. Doelstelling van de behandeling is dat u het gebit en de glimlach krijgt waar u van droomt! Bij De Gebitskliniek nemen we altijd de tijd voor u, u blijft altijd aan zet. 

BEnt u bANG VOOR DE TANDARTS?

De Gebitskliniek is gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst. Bij ons werken de beste tandheelkundige specialisten die ervaring hebben met mensen die angst hebben voor de tandarts. U wordt door gespecialiseerde tandartsen en assistenten vakkundig begeleid tijdens de behandeling. Bij angst voor de behandeling is het bij De Gebitskliniek mogelijk vooraf een kalmerend middel te krijgen en u wordt zeer zorgvuldig verdoofd waardoor onze behandelingen pijnloos zijn. U kunt aangeven dat u dit wilt wanneer u een afspraak maakt. Door het gebruik van deze premedicatie merkt u veel minder van de behandeling. Tevens herinnert u zich er ook minder van, waardoor u minder spanning ervaart. Kijkt u bij de ervaringen van mensen die u voor gingen bij De Gebitskliniek om te zien hoe zij de behandeling hebben ervaren.

Wat kost een complete gebitsbehandeling?

Op basis van uw wensen en uw gebitssituatie maken wij voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN INTAKE EN ADVIES GESPREK!

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven u een deskundig advies over uw gebit. Al uw vragen worden beantwoord. U bepaalt vervolgens zélf of u de vervolgstap zet!

U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

 

WAAROM NAAR DE TANDARTS VAN DE GEBITSKLINIEK?

  • Wij luisteren naar uw wensen
  • Persoonlijke zorg
  • Wij nemen de tijd voor u!
  • De beste cosmetische tandarts specialisten van NL
  • Gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Eigen implantologen
  • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
  • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

ONZE KLANTEN OVER ONZE TANDARTS PRAKTIJK

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.

Voor meer informatie over het televisieprogramma lelijke eendjes, volg deze link.