kunstgebit op implantaten bij De Gebitskliniek

Een kunstgebit op implantaten benadert het meeste het gevoel van uw eigen gebit. Een kunstgebit op implantaten komt voor als een uitneembaar klikgebit of een niet uitneembaar kunstgebit op implantaten. In het geval dat uw kaakbot zover is geslonken dat een normaal kunstgebit onvoldoende houvast biedt, dan is een kunstgebit op implantaten een goede oplossing

Een kunstgebit op implantaten zal niet (meer) loszitten, hierdoor kunt u weer eten, praten en lachen zoals u dat gewend bent, daardoor lijkt het alsof u uw eigen tanden weer heeft.

Wanneer u het gevoel en comfort van uw eigen gebit zoveel mogelijk wilt benaderen dan is kunstgebit op implantaten wellicht iets voor u. Wij bieden hiervoor het uitneembare uitneembare klikgebit. Wilt u meer weten over het uitneembare klikgebit op implantaten, volg dan deze deze link.

Niet uitneembaar kunstgebit op implantaten

Echter indien u het gevoel van uw eigen tanden maximaal wilt benaderen. Dan is dit resultaat te bereiken via een kunstgebit op implantaten welke niet uitneembaar is. Wij bieden hiervoor een All-on-4, een vaste prothese op vier implantaten (wij bieden ook een all-on-2 en een all-on-6 variant).

Een niet uitneembaar kunstgebit op implantaten benadert het meest het gevoel van uw eigen tanden. De prothese biedt niet alleen optimaal houvast en zekerheid met het eten, praten en lachen, maar oogt als uw eigen gebit en geeft het gevoel als van uw eigen tanden met behoud van uw smaak. De All-on-4 gebitsprothese heeft geen verhemelteplaat waardoor u een vrij gehemelte houdt. Hierdoor zult u maximaal uw smaakgevoel behouden. Door de lage kunststof randen is de gebitsprothese zeer compact. Dit geheel geeft deze gebitsprothese een zeer hoog comfort, het is daarmee de gebitsprothese die het meest de natuurlijke situatie van uw gebit benadert. 

ALL-ON-2, All-on-4, all-on-6 kunstgebit op implantaten

De Gebitskliniek maakt gebruik van een All-on-2, All-on-4 en de All-on-6 methodiek bij het plaatsen van een niet uitneembaar kunstgebit. Dit houdt in dat er gebruik gemaakt wordt van 2, 4 of 6 implantaten waar de prothese op geplaatst worden. Deze wordt geplaatst op speciaal in samenwerking met onze implantoloog ontwikkelde Biocomp implantaten. Hierbij wordt er gekeken naar uw specifieke situatie waarbij de meest optimale plaatsing van het kunstgebit op implantaten wordt gerealiseerd. Door combinatie van techniek en materiaal aangepast op uw specifieke situatie wordt het gevoel van uw eigen tanden het meest benaderd met maximaal behoud van uw smaakbeleving.

Tijdens een gratis intake- en adviesgesprek bij De Gebitskliniek bekijken we samen welke toepassing  van een niet uitneembaar kunstgebit op implantaten het beste resultaat biedt voor uw situatie. Neemt contact met ons op voor het maken van een afspraak om te bekijken wat uw mogelijkheden zijn.

Een kunstgebit op implantaten geeft u optimaal comfort en zekerheid

Het voordeel van een niet uitneembaar kunstgebit op implantaten is dat deze niet los kan komen bij het eten, praten en lachen. Daarbij is het een zeer compacte gebitsprothese omdat er geen hoge kunststof randen benodigd zijn en de prothese tevens geen verhemelteplaat heeft. Dit slanke design in combinatie met de vaste constructie geeft maximale comfort, zekerheid en smaakgevoel.

Wij bieden tevens het comfortabele klikgebit (kunstgebit op implantaten door middel van een steg of drukknoppen). Een klikgebit heeft iets hogere kunststof randen en blijft in tegenstelling tot de niet uitneembare All-on-4 prothese wel uitneembaar. 

Voordelen van een kunstgebit op implantaten

 • U kunt weer goed kauwen met uw vaste tanden en kiezen
 • U kunt weer lachen en praten zonder de angst het kunstgebit te verliezen
 • Uw kaken zullen niet verder slinken op de plek van de implantaten
 • Doordat de kaken minder slinken zal uw gezicht minder invallen
 • U heeft geen kleefpasta’s meer nodig
 • Oogt als echte tanden en kiezen
 • Lagere kunststof randen
 • Vrij gehemelte doordat er geen verhemelteplaat noodzakelijk is

Los van dat een klikgebit al veel voordeel biedt ten opzichte van een normaal kunstgebit biedt een niet uitneembaar kunstgebit op implantaten nog de volgende extra voordelen ten opzichte van een uitneembaar kunstgebit op implantaten (klikgebit):

 • Geen hoge kunststof randen
 • Benadert het meeste het gevoel van uw eigen tanden
 • Maximale comfort en zekerheid!

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS INTAKE OF ADVIES GESPREK!

Wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op, wij adviseren u graag geheel vrijblijvend tijdens een Gratis en vrijblijvend intake- en adviesgesprek! U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet, u vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.


INTERESSE OF WILT U MEER WETEN OVER EEN kunstgebit op implantaten?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een kunstgebit op implantaten of wilt u er gewoon iets meer over weten? Maak dan een afspraak voor een gratis intake- en adviesgesprek.

ONZE INTAKE GEEFT U IN 20 MINUTEN DUIDELIJKHEID OVER EEN All-on-4

U kunt bij De Gebitskliniek een gratis intake- en advies gesprek aangaan voor een deskundig en geheel vrijblijvend advies. Wij maken voor u een persoonlijk behandelvoorstel inclusief een kostenoverzicht en duidelijkheid over de vergoeding van uw zorgverzekeraar. U bepaalt na deze gratis intake zélf of u de vervolgstap zet! Wilt u gebruik maken van dit vrijblijvende voorstel neem dan contact met ons op.


WAAROM een kunstgebit op implantaten VAN DE GEBITSKLINIEK?

 • Geen wachtlijst
 • Wij luisteren graag naar uw wensen, u hebt de touwtjes in handen
 • Onze specialisten zijn de beste van Nederland
 • Een eigen laboratorium (dus geen uitbestedingen)
 • Eigen implantologen (dus geen doorverwijzingen)
 • U kunt bij ons terecht voor een Gratis prothese controle en een vrijblijvend advies via ons Gratis intake en advies gesprek. U beslist vervolgens zelf of u de behandeling in zet.
 • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
 • Graag kijken wij met u welke mogelijkheden er zijn om de behandeling vergoed te krijgen vanuit uw zorgverzekeraar
 • Onze praktijk is volledig rolstoelvriendelijk
 • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
 • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

HEEFT U EEN SLECHT PASSENDE PROTHESE, WACHT DAN NIET TE LANG EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS ADVIESGESPREK OVER EEN ALL-on-4

Wacht niet te lang met het maken van een afspraak bij een slecht passende prothese. Het ontzien van bepaalde delen van uw gebit kan op termijn gebitsproblemen veroorzaken. Door een slechtpassende prothese gaat het kaakbot slinken en daarvan kan uw gezicht (uw wangen) invallen. Het slinken van het kaakbot kan tot gevolg hebben dat het moeilijker is om een prothese te laten passen of in de toekomst implantaten te plaatsen.


ONZE KLANTEN OVER De Gebitskliniek

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

W.J.Philipse  Ondanks het feit dat ik de grootste waardering had en nog steeds heb voor mijn vorige tandartsen heb ik mij voor een prothese ( boven en onder )tot de gebitskliniek gewend. Ik wilde graag dat alle handelingen m.b.t. mijn gebit bij één organisatie zouden plaatsvinden. Ik heb absoluut geen spijt van mijn besluit. Integendeel. Drie zaken zijn mij opgevallen: deskundigheid, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Ik heb het volste vertrouwen in het verdere verloop van mijn behandeling en ik zou deze uitstekende organisatie bij iedereen willen aanraden.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.