Jan: “Nooit meer bang voor de tandarts!”

Bij de balie van De Gebitskliniek op de Kerkbuurt meldt zich Jan van den Heuvel uit Roosendaal voor zijn afspraak. Hij oogt volkomen ontspannen. Niets wijst er op dat hij een maand of drie geleden met knikkende knieën de praktijk binnenstapte.

,,Het is inderdaad wel eens anders geweest”, vertelt Jan na zijn bezoek aan implantoloog Ronald Wils. ,,Na een behandeling bij mijn toenmalige tandarts, die niet volgens het boekje is verlopen, heb ik tien jaar lang niets aan het onderhoud van mijn gebit gedaan. Omdat er wat plekjes ontstonden en vullingen gingen afbreken ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe tandarts. Ik heb een aantal praktijken bezocht, maar die tandartsen konden mijn angst niet wegnemen. Via internet ben ik in contact gekomen met De Gebitskliniek. Er stonden goede recensies op de website. Ik heb toen al mijn moed bij elkaar geraapt en een afspraak gemaakt. Eerlijk gezegd dacht ik dat mijn gebit niet meer gered kon worden en dat een prothese de enige optie was.”

,,De ontvangst bij de receptie gaf mij meteen een goed gevoel. Over mijn tandarts, van de eerste tot de laatste behandeling, niets dan lof. Zij stelde me niet alleen gerust, maar straalde ook een flinke dosis vakkennis en vertrouwen uit. Zowel het toedienen van de verdoving als de behandelingen (het renoveren en vervangen van vullingen en wortelkanaalbehandelingen) zijn volledig pijnloos uitgevoerd. Binnenkort wordt een implantaat geplaatst. De vraag van de heer Wils of ik bang ben voor de tandarts heb ik zojuist met een volmondig nee beantwoord.”

Heeft u ook angst voor de tandarts? Of wilt u meer weten over hoe wij hiermee om gaan? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Britt Hageraats
Eigenaresse De Gebitskliniek

Geschreven door Ria Scholten voor Het Kompas Sliedrecht.

Recent Posts