Immediaatprothese

Een immediaatprothese is het kunstgebit dat geplaatst wordt direct nadat uw tanden en kiezen zijn getrokken. Het voordeel hiervan is dat u bij ons dus niet, zoals vroeger het geval was, zonder tanden en kiezen naar huis. U krijgt direct een kunstgebit aangemeten na het verwijderen van uw tanden en kiezen. U hoeft ook niet meer lang te wachten op een kunstgebit. Het direct plaatsen van een immediaatprothese (kunstgebit) zorgt er ook voor dat het opzwellen van de kaak beperkt wordt.

Van uw eigen tanden naar een gebitsprothese is een grote stap. Na de plaatsing van de immediaatprothese dient u meerdere malen langs te komen om de gebits prothese op te vullen en/of aan te passen. Het is een proces van meerdere malen de prothese aanpassen tot we het gewenste resultaat uiteindelijk bereiken. U krijgt dus direct een kunstgebit, echter dient deze nog wel enkele malen aangepast te worden om het optimale resultaat te behalen.

Het voordeel is dat u met de uiteindelijke en goedpassende prothese geen kleefpasta's nodig heeft en toch goed kunt eten, praten en lachen. Echter omdat de kaken zich in de eerste periode nog aanpassen en iets slinken kan het voorkomen dat het in de eerste periode toch weleens nodig blijkt te zijn kleefpasta te gebruiken totdat de juiste pasvorm van het kunstgebit is bereikt. 

Wilt u meer weten over hoe de behandeling van het nemen van een immediaat prothese er uit ziet, lees dan verder via deze link.

HEEFT U NOG VRAGEN OVER EEN IMMEDIAATPROTHESE? NEEM DAN DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Heeft u interesse in een kunstgebit (immediaatprothese) en wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact met ons op, wij informeren u graag geheel vrijblijvend! U bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet, u vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Onze specialisten hebben veel ervaring met immediaatprotheses, tijdens een vrijblijvend en Gratis Intake- en adviesgesprek vertellen wij u graag wat een prothese voor u kan betekenen.

WAAROM EEN immediaatprothese VAN DE GEBITSKLINIEK?

 • Geen wachtlijst
 • Wij luisteren graag naar uw wensen, u hebt de touwtjes in handen
 • Onze specialisten zijn de beste van Nederland
 • Een eigen laboratorium (dus geen uitbestedingen)
 • U kunt bij ons terecht voor een Gratis prothese controle en een vrijblijvend advies via ons Gratis intake of advies gesprek. U beslist vervolgens zelf of u de behandeling in zet.
 • Wij maken gebruik van een anti-kokhalstechniek tijdens het maken van afdrukken
 • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
 • Graag kijken wij met u welke mogelijkheden er zijn om de behandeling vergoed te krijgen vanuit uw zorgverzekeraar
 • Onze praktijk is volledig rolstoelvriendelijk
 • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
 • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

ONZE KLANTEN OVER DE GEBITSKLINIEK

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

W.J.Philipse  Ondanks het feit dat ik de grootste waardering had en nog steeds heb voor mijn vorige tandartsen heb ik mij voor een prothese ( boven en onder )tot de gebitskliniek gewend. Ik wilde graag dat alle handelingen m.b.t. mijn gebit bij één organisatie zouden plaatsvinden. Ik heb absoluut geen spijt van mijn besluit. Integendeel. Drie zaken zijn mij opgevallen: deskundigheid, efficiëntie en klantvriendelijkheid. Ik heb het volste vertrouwen in het verdere verloop van mijn behandeling en ik zou deze uitstekende organisatie bij iedereen willen aanraden.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.