GRATIS PROTHESE CONTROLE bij de Gebitskliniek

een goedpassende prothese, WAAROM IS DIT BELANGRIJK?

Doordat de kaken geleidelijk slinken, komen de ongemakken van een niet (goed) passend kunstgebit of klikgebit ook geleidelijk. Hierdoor gaat u zich aanpassen aan een niet goed passende gebitsprothese.

Dit kan leiden tot problemen en klachten waarbij u aanvankelijk niet zult denken dat deze worden veroorzaakt door uw oude of een niet goed passende prothese. Bovendien ziet u er met een goed passende prothese veel beter uit, in veel gevallen ziet u er weer 10 jaar jonger uit.

Wanneer een prothese controle?

Heeft u weleens last van een van onderstaande symptomen, dan dient u uw gebitsprothese te laten controleren.

  • U heeft weleens moeite met kauwen of praten
  • U heeft weleens pijnlijke plekjes in uw mond
  • Uw kunstgebit zit los waardoor u niet meer goed durft te eten, praten en lachen
  • Uw gezicht is iets ingevallen
  • Uw mondhoeken zijn iets gaan hangen en/of kunnen zijn geïrriteerd
  • Uw onderkaak is wat verder naar voren gekomen
  • U heeft soms nekklachten
  • Enkele van de kiezen van uw kunstgebit vertonen slijtage
  • U gebruikt wel eens kleefpasta’s

Een slechtpassende prothese hoeft zelfs niet altijd voor klachten te zorgen.

GRATIS PROTHESE CONTROLE bij De Gebitskliniek

Indien een van deze situaties op u van toepassing is neem dan contact met ons op voor een Gratis Prothese Controle. Uw prothese dient ieder jaar gecontroleerd te worden, wij doen dit kosteloos voor u! Soms zit er een scheurtje in een prothese of is de pasvorm niet meer helemaal goed. Wij kijken uw prothese kosteloos na. Dit is geheel vrijblijvend en bedoeld om u te informeren of uw kunstgebit nog goed past en functioneert. 

Mocht uw kunstgebit een nieuwe pasvorm nodig hebben dan heeft u bij ons uw kunstgebit dezelfde dag retour. Een reparatie doen wij terwijl u wacht!

Tijdig laten controleren van uw kunstgebit of klikgebit

Wij adviseren om ieder jaar uw gebitsprothese te laten controleren. Dan kunnen problemen worden voorkomen of op tijd worden gesignaleerd en opgelost. Vaak is het nodig om te "rebasen". Een rebasing is het passend maken van een kunstgebit of klikgebit zodat de pasvorm weer goed aansluit. Hierdoor is het dragen van de prothese weer comfortabeler maar kan er ook minder vuil onder uw kunstgebit of klikgebit ophopen. 

GRATIS INTAKEGESPREK KLIKGEBIT

Heeft u een volledig kunstgebit en bent u geïnteresseerd in een klikgebit of een vaste prothese op implantaten omdat deze nog vaster dragen dan een normaal kunstgebit. Kom dan langs voor een Gratis Intakegesprek Kunstgebit. Tijdens dit gesprek bekijken we of een klikgebit voor u mogelijk is en of u voor vergoeding door uw verzekering in aanmerking komt. Wij zorgen er graag voor dat u weer zorgeloos kunt eten, praten en lachen. 

Bel 0184 - 63 69 64 of laat ons u terugbellen via onderstaande button.


ONZE KLANTEN OVER ONZE gratis prothesecontrole

"Topprestatie" Ik kan na bijna 6 maanden met pijn te hebben gelopen weer eten en mijn prothese blijft eindelijk op zijn plaats zitten. Een topprestatie! Super vriendelijke mensen, maar vooral erg kundig en dan ontstaat er een vertrouwen omdat mijn klachten eindelijk serieus werden genomen. Top

E. van Zetten over een prothesecontrole : Ik merk nu pas wat voor verschil een goedpassende prothese kan maken. Ik kan weer veel makkelijker eten.

"Fantastisch bedrijf" Fantastisch bedrijf, had al jaren problemen met mijn prothese, was binnen 1 afspraak opgelost! Zeker aan te raden, supervriendelijk personeel!

Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

"G.J. de Jonge over een prothesecontrole" Bij De Gebitskliniek werd ik erg goed geholpen. Mijn kunstgebit werd zeer vakkundig gecontroleerd, ze zagen zelfs aan mijn gebit dat ik regelmatig nekklachten heb!  Tijdens het passen is mijn vrouw meegekomen om te kijken hoe het nieuwe gebit staat, en de aanpassingen waren zo gedaan. Tot slot hebben zij alles geregeld met de zorgverzekering en kreeg ik alleen de rekening van mijn gedeelte, ik hoefde dus niets voor te schieten of zelf rekeningen in te dienen. Kortom fijne service, zeer bekwame behandelaar, geen nekklachten meer en voor iedereen aan te raden! 

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.