de gebitskliniek Dordrecht

De Gebitskliniek Dordrecht is gespecialiseerd in persoonlijke mondzorg. Veel van onze patiënten komen uit Dordrecht. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht, op gemiddeld zo'n 15 minuten rijden vanuit Dordrecht.

Kunstgebit Dordrecht

Wij zijn de kunstgebit en klikgebit specialist in Dordrecht en omgeving, u kunt bij ons terecht voor uw kunstgebit, klikgebit en prothese. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor rebasing.

Wij stellen de wensen van onze patiënten ten aanzien hun behandeling centraal. 

TANDARTS CONTROLE EN COSMETISCH TANDARTS

Tevens zijn wij gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en complete gebitsrenovatie. Maar u kunt voor een reguliere controle of een second opinion ook bij ons terecht.

Wij zijn specialist in implantaten, facings, kronen en bruggen, tanden bleken, gebitsrenovatie en bieden de best mogelijke zorg aan onze patienten bij de reguliere tandarts controle. 

SAMEN HET BESTE RESULTAAT

Wij hebben echt nog liefde en passie voor ons vak. Wij begrijpen welke invloed uw gebit op uw leven heeft. Daarom geven wij graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Samen met u behalen we het beste resultaat!

Wij ontvangen cliënten vanuit Dordrecht en heel Nederland, u vindt ons in Sliedrecht op de Kerkbuurt 126.

WAAROM NAAR DE GEBITSKLINIEK vanuit dordrecht?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

  • Geen wachtlijst
  • Wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen
  • Moderne praktijk met in Nederland opgeleide en Nederlands sprekende tandartsen
  • Alle specialismen onder 1 dak: geen doorverwijzingen
  • Eigen laboratorium voor optimaal cosmetisch resultaat
  • Gespecialiseerd in behandeling van mensen met angst 
  • Volledig rolstoelvriendelijke praktijk
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Maximale vergoeding door uw zorgverzekeraar
  • Door onze klanten worden wij op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!

patiënten vanuit Dordrecht en de Alblasserwaard

De Gebitskliniek, gevestigd in Sliedrecht en ontvangt patiënten vanuit Dordrecht en vanuit de gehele Alblasserwaard. Wij zijn de best beoordeelde tandartspraktijk van de Ablasserwaard en tevens uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2016. 

Vanuit heel Nederland weet men ons inmiddels te vinden. Voor mensen die van verder komen bieden wij tevens een hotelarrangement. Er is duidelijk een grote behoefte aan de persoonlijke aandacht en zorg waar De Gebitskliniek voor staat. Wij blijven doen waar we voor staan en ontvangen u graag vanuit Dordrecht en heel het land in ons tandheelkundig centrum in Sliedrecht!

Goed bereikbaar vanuit Dordrecht

Wij zijn vanuit Dordrecht goed bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Met de auto vanuit Dordrecht is de reisafstand zo'n 15 minuten. Met het openbaar vervoer vanuit Dordrecht station bereikbaar in minder dan 30 minuten. 

Neem nu contact op met DE GEBITSKLINIEK!

Bent u woonachtig in Dordrecht maar wilt u dat De Gebitskliniek ook uw tandartspraktijk wordt voor uw reguliere mondzorg? Of wilt u een afspraak maken om te laten kijken wat uw mogelijkheden zijn voor verbetering van uw gebit? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend, u bepaalt vervolgens zelf of u de vervolgstap zet. U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

ONZE KLANTEN OVER ONZE De Gebitskliniek

"Prettig en vakbekwaam" Prettige mensen en zeker vakbekwaam. Ik heb al verschillende mensen geadviseerd om het hier eens te proberen. Gewoon doen.

Mevrouw G.H. van Alphen : Ik ben zo ontzettend netjes geholpen en ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de geweldige service!

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.