Conny: “Ik voel me weer vrij om te lachen!”

Conny Pfeffer, eigenaresse van Conny’s Haarstudio aan de Kerkbuurt 116, begroet de klanten met een stralende lach. Dat is weleens anders geweest! ,,Vrijuit lachen was er zes weken geleden voor mij niet bij”, laat zij weten. ,,Omdat ik niet tevreden was over mijn gebit wilde ik zelfs alleen maar ‘en profil’ op de foto.”

,,Toen Britt Hageraats (van De Gebitskliniek) als klant in de kapsalon kwam heb ik haar mijn probleem voorgelegd en informatie gevraagd over het plaatsen van facings. Zij vertelde zo enthousiast over de mogelijkheden, die de Gebitskliniek te bieden heeft, dat ik uiteindelijk mijn schroom heb overwonnen en een afspraak heb gemaakt.”

,,Aan de manier waarop Conny lachte kon ik zien dat zij moeite had met haar gebit”, vertelt Britt. ,,Gelukkig was zij na de kennismaking met ons team en onze manier van werken al snel op haar gemak. We hebben in goed overleg gekozen voor porseleinen facings met een frisse en natuurlijke uitstraling, die wel twintig jaar mee gaan.”

,,Ik had hier tien jaar eerder voor moeten kiezen en ben ontzettend blij met het resultaat”, laat Conny weten. ,,Het Gooi en Amsterdam zijn de hotspots voor mensen die hun gebit willen laten verfraaien. In Sliedrecht heeft de Gebitskliniek dezelfde kwaliteit te bieden. Als je een probleempje hebt kun je er altijd binnenstappen. De praktijk voelt als een warme wollen deken. Bijkomend voordeel is dat ik niet bang meer ben voor de tandarts. Dankzij Britt en haar team voel ik me weer vrij om te lachen en daar wil hen heel hartelijk voor bedanken.”

Spreekt Conny’s verhaal u aan en wilt u meer weten over facings? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Britt Hageraats
Eigenaresse De Gebitskliniek

Geschreven voor Ria Scholten voor Het Kompas Sliedrecht.

 

Recent Posts