Check Zorgvergoeding

De Gebitskliniek geeft u kosteloos en vrijblijvend duidelijkheid over de vergoeding van de door u gekozen behandeling door uw zorgverzekeraar. Hiermee is direct duidelijk of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. 

De Gebitskliniek declareert bij alle zorgverzekeraars

De Gebitskliniek declareert bij alle zorgverzekeraars! Dat betekent dat wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt, De Gebitskliniek de gehele declaratie voor u regelt. Wij nemen u dus alles uit handen!

Bereken de hoogte van uw zorgvergoeding

Benieuwd wat uw zorgverzekeraar vergoedt voor kunstgebit, klikgebit, kronen bruggen of andere tandheelkundige behandelingen? Vul dan hier uw verzekeraar en aanvullend pakket in en wij informeren u of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw verzekering voor uw behandeling. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Uw Naam *
Uw Naam

Wilt u meer weten?

In plaats van bovenstaand formulier invullen kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag om te kijken wat uw mogelijkheden zijn! Wilt u meer weten neem dan direct contact met ons op, wij adviseren u graag! U bepaalt altijd zelf of u de vervolgstap zet, u heeft de touwtjes in handen.

U vindt onze contactgegevens op onze contact pagina.


WAAROM NAAR DE GEBITSKLINIEK?

De Gebitskliniek staat voor een hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke zorg:

  • Wij luisteren naar uw wensen, u hebt de touwtjes in handen
  • Eigen prothese laboratorium (dus geen uitbestedingen)
  • Eigen implantologen (dus geen doorverwijzingen)
  • De beste tandheelkundige specialisten van NL
  • Wij nemen de tijd voor u!
  • Wij declareren rechtstreeks bij alle zorgverzekeraars
  • Wij kijken met u hoe behandeling financieel zo aantrekkelijk mogelijk ingezet kan worden
  • Uitgestelde betaling mogelijk
  • Door onze klanten op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9,5 op een schaal van 10!
  • De Nr 1 Gebitskliniek van NL!

ONZE KLANTEN OVER onze DE Gebitskliniek service

"Kunstgebit bij de gebitskliniek" Ik ben voor een second opinion voor mijn kunstgebit naar De Gebitskliniek geweest. Wat een verschil met mijn eigen tandarts. Ik wilde een nieuwe gebitsprothese. Ze nemen de tijd voor je, luisteren naar je wensen, en kon meekiezen wat voor kleur tanden en de stand van de tanden. Heel leuk geholpen, erg aardige mensen.

"Fantastisch" We moesten beiden onze prothese vernieuwen na tientallen jaren en hebben toen gereageerd op de advertentie van de nieuwe “Gebitskliniek” aan de Kerkbuurt in Sliedrecht. Vanaf dat moment kunnen wij uit ervaring zeggen, het was fantastisch hoe we geholpen zijn. Er wordt alle tijd voor je genomen bij het passen en meten en als je daar vragen over hebt het is nooit te veel gevraagd. Maar ook als je met je nieuwe prothese de deur uitloopt, dan nog wordt er gezegd: Schroom vooral niet om terug te komen als er wat drukpuntjes optreden, want dat kan verholpen worden. M.a.w, wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tanden. Fam. A. Klijnstra

"Aandacht en deskundig" Al sinds mijn 19e (inmiddels 65) draag ik een gebitsprothese. Altijd door mijn eigen tandarts geregeld. Nu voor het eerst een deskundige (kliniek) opgezocht. Deze mensen mogen met recht specialisten genoemd worden. Voor het eerst kreeg ik het gevoel dat een 'gebit' , al is het kunst, een heel belangrijk bezit is, waar je de nodige aandacht aan dient te besteden. De behandeling was vanaf het eerste begin tot de laatste controle heel professioneel en vriendelijk. Overal werd ook mijn mening gevraagd. Zodat het resultaat er mag wezen! top

B. van Wijnen : Net bedrijf, zeer vakbekwame specialisten, goed eindresultaat, tevens rekening gehouden met mijn persoonlijke voorkeur. Zeker aan te raden!

Lees hier meer ervaringen van onze klanten.